- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #64.381
Tamam kuzumIste o sertlik gelmicek yuvarlak bisi ele geliyo onun grlmemesi lasim
Ohh temiz cikdiysan cok iyi kuzumkan verdinmi hormon icin
Cok şükür canım kafan rahatlamıstır arada baktırmak iyi oluyorkızlar sağlık ocağına gittim kanım birazcık düşükmüş ama demir daha düşükmüş b12 normal şeker normal tsh normal başkada bi sorun yok kan ilacı verdi aldım geldim
aynen e nabızda görünmüyor dedim geç düşüyor oraya dedi barkod numarasıyla bakabilirsin istersen dedi. barkod numarası vermedinizki dedim ben internetten bakarım demediysen ondan vermemişizdir dedi. demedim çünkü e nabızda çıkıyor diye demediydim dedim. verdi barkod numaramı baktım şimdi gördüm tahlillerimiCok şükür canım kafan rahatlamıstır arada baktırmak iyi oluyor
Kuzum demir ilacını düzenli kullanırsan hemen artıyor o kolay kan ilacını da düzenli kullan oda çıkar çok sevindim güzel çıkmasına canımkızlar sağlık ocağına gittim kanım birazcık düşükmüş ama demir daha düşükmüş b12 normal şeker normal tsh normal başkada bi sorun yok kan ilacı verdi aldım geldim
Aynen kuzum söyleCok iyi bir fikir bende kendı kontrol edemem eşime söyleyim
Iyi kuzum gusel sonuclar ciksin insallahVerdim kuzum pazartesi çıkar dedi
Yumurtlama yakin gibi duruyo canim yarin oburgun olur gibiKızlar bugünkü ovulasyon testim 24 Aralık’tan bu yana yapıyorum durum sizce ne
Adet ne durumdakızlar sağlık ocağına gittim kanım birazcık düşükmüş ama demir daha düşükmüş b12 normal şeker normal tsh normal başkada bi sorun yok kan ilacı verdi aldım geldim
kan değerim 10.9 çıkmış demir 3.1 çıkmış TSH 3.1 çıkmış azcık kolestrol yüksek ama çok öenmli değil dediKuzum demir ilacını düzenli kullanırsan hemen artıyor o kolay kan ilacını da düzenli kullan oda çıkar çok sevindim güzel çıkmasına canım❤
Bende pazartesi randevu aldım gidip genel test yaptıricam idrarda dahil bide hcg de isterim yaptirmisken
kşke kuzum yaa keşkeHic belirti olmayisida bir belirtidir kuzumm
Acil den başka yer yok kan verebileceğim bakalım belki yarın gider veririm az önce sağlık ocağına gittim o da dedi testin silik çıkmış ama var çok yeni erken döllenme olmuş olabilir dedi pazartesi gel detaylı bakalım dediCanım benim çok sevindim. Inşallah sağlıkla artar. Kan ver hemen ❤
daha yokta gelebilir her anAdet ne durumda
var canım siyasi yerde daha neler var bi bilsenCanim hakkina hayirlisi olsun yeni is yerinde mutlu olmana sevindim
Ama devlette performan dusuklugu sebebiyle ic cikartma varmiki belediyedemi caliisyordun
hiç bilmiyorum canım tüp bebek yaptıran birilerine sorsan daha iyi olur benceNet Bi şekilde 1 çizgi çıktı bekledim ama yok 11 günlük oldu erken olduğu için mi çıkmadı diye düşünüyorum
Demir çok düşük kuzum ilacı kullan mutlaka düzenli hemen artiyor düzenli kullanınca kan içinde ilaç vermiş onuda aksatmakan değerim 10.9 çıkmış demir 3.1 çıkmış TSH 3.1 çıkmış azcık kolestrol yüksek ama çok öenmli değil dedi
Pazar yapicam kuzum şimdi ovu yapsammi 2 test kaldı elimde
Bende yeni atandim hayirlisi bakalim neler gorucz daha☺var canım siyasi yerde daha neler var bi bilsen
Yarin doktora gidicem canim simdilik bende bilmiyorum. Ctesi belli olur demisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?