Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar sağlık ocağına gittim kanım birazcık düşükmüş ama demir daha düşükmüş b12 normal şeker normal tsh normal başkada bi sorun yok kan ilacı verdi aldım geldim
Cok şükür canım kafan rahatlamıstır arada baktırmak iyi oluyor

Cok şükür canım kafan rahatlamıstır arada baktırmak iyi oluyor
aynen e nabızda görünmüyor dedim geç düşüyor oraya dedi barkod numarasıyla bakabilirsin istersen dedi. barkod numarası vermedinizki dedim ben internetten bakarım demediysen ondan vermemişizdir dedi. demedim çünkü e nabızda çıkıyor diye demediydim dedim. verdi barkod numaramı baktım şimdi gördüm tahlillerimi

kızlar sağlık ocağına gittim kanım birazcık düşükmüş ama demir daha düşükmüş b12 normal şeker normal tsh normal başkada bi sorun yok kan ilacı verdi aldım geldim
Kuzum demir ilacını düzenli kullanırsan hemen artıyor o kolay kan ilacını da düzenli kullan oda çıkar çok sevindim güzel çıkmasına canım
Bende pazartesi randevu aldım gidip genel test yaptıricam idrarda dahil bide hcg de isterim yaptirmisken

kan değerim 10.9 çıkmış demir 3.1 çıkmış TSH 3.1 çıkmış azcık kolestrol yüksek ama çok öenmli değil dedi

Canım benim çok sevindim. Inşallah sağlıkla artar. Kan ver hemen ❤
Acil den başka yer yok kan verebileceğim bakalım belki yarın gider veririm az önce sağlık ocağına gittim o da dedi testin silik çıkmış ama var çok yeni erken döllenme olmuş olabilir dedi pazartesi gel detaylı bakalım dedi

kan değerim 10.9 çıkmış demir 3.1 çıkmış TSH 3.1 çıkmış azcık kolestrol yüksek ama çok öenmli değil dedi
Demir çok düşük kuzum ilacı kullan mutlaka düzenli hemen artiyor düzenli kullanınca kan içinde ilaç vermiş onuda aksatma
Tsh de fena deil ii ufak yükselme olur çok önemli deil doktorda demiş zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…