Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende de iki aydir sanci falan hep birşey oluyordu adet oldum bu ay hicbir şey yok gibi hadi hayırlısı kuzu benimde 5 6 gün var adete

Demir çok düşük kuzum ilacı kullan mutlaka düzenli hemen artiyor düzenli kullanınca kan içinde ilaç vermiş onuda aksatma
Tsh de fena deil ii ufak yükselme olur çok önemli deil doktorda demiş zaten
TSH nın gebe kalmaya bi etkisi varmı yani düşük yada yüksek olması engelmi biliyormusun canım sanki öyle bişeyler okumuştumda

Bende yeni atandim hayirlisi bakalim neler gorucz daha☺
memur olarak mı canım?
dönem değiştiği an herşey olabilir
gözünü korkutmak değil amacım
tüm memur taşeron kadrolu arkadaşlarım farklı ilçelere sürüldü..
hakkında hayırlısı olsun yüksek lisanstan sonra kurtuluyorum ben

Genelde e nabız a düşer ama sağlık ocaklarınınki geç düşüyor iyi yapmışsın canım

Evet canim memur olarak temmuzda atandim ama gs yeni bitti
Zaten bulundugum ilin ilcesine atandim canim ve cok uzak bi ilce mecburen tasinicaz
Merkezdee alim yoktu
Yuksek lisansin bitince ne yapacaksin ki

Evet canim memur olarak temmuzda atandim ama gs yeni bitti
Zaten bulundugum ilin ilcesine atandim canim ve cok uzak bi ilce mecburen tasinicaz
Merkezdee alim yoktu
Yuksek lisansin bitince ne yapacaksin ki
öğretim görevlisi olcam canım inşallah
hemen olamasam bile çabalayacağım
görümcem doktorasını bitirince onun yanına asistan olarak girme ihtimalimde var
yeter ki buradan kurtulayım
senin mezuniyetin ne canım
gözünü korkutmak gibi olmasın ben mühendisim ve buralar bana çok çiğ geliyor yani nasıl denir basit, ben bunun için bu kadar kapsamlı bi bölüm okuyup üstüne yüksek lisans yapmadım, tamam ekmek parası ama bir yerde şefin müdürün ilkokul mezunu olunca siyasi yerde herkes üstten bakıyor anlarsın demek istediğimi ilerleyen zamanlarda

Ovu yap hadi bekliyom

Hadi insallah tutunuyodur kuzum her kanama düşük olcak diye bisi yok korkma hayirlisiyla tutuncak sana insallah mercimek
valla yapamam canım az önce kahve içtim şimdi çay içiyom bana boşuna ovulasyon harcatma yumurtlamada 4 tane ovulasyonla idare etmek zorunda kalırım sonra

Anliyorum canim Allah gonlune gore versin insallah istedigin neticeleri alirsin
muhendislik farkli ve zor bir alan canim ustune yuksek lisans yapmissin daha iyi yerlerde olmayi istemek dogal hakkin
Ben Maliye mezunuyum 2018 kpss ye hazirlandim mezun olunca cok sukur istedigim puani aldim nisan da evlendim temmuzda atandim simdide baslamayi bekliyorum oyle iste

valla yapamam canım az önce kahve içtim şimdi çay içiyom bana boşuna ovulasyon harcatma yumurtlamada 4 tane ovulasyonla idare etmek zorunda kalırım sonra
Ne giciksin ya saat kac oldu gelen giden yok hala iste

Kızlar hamile kalmak isteyen biri olarak günde 50 dakika eliptik bisiklet te spor yapıyorum, sizde zararlı mı, hani hamilelik olma aşamasında sıkıntı olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…