- 2 Mart 2016
- 1.729
- 3.123
- 83
- 38
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #64.401
Bende de iki aydir sanci falan hep birşey oluyordu adet oldum bu ay hicbir şey yok gibi hadi hayırlısı kuzu benimde 5 6 gün var adetekızlar çok ilginç bir şekilde düne kadar (adete 8 gün kala) aşırı bir kasık ağrım vardı
hemde acayip bir biçimde yanma gibi
dün bişey oldu resmen akşam şak diye kesildi
bugünden itibaren 7 gün kaldı
bütün belirtiler gitti
normalde benim adete bu kadar kala göğüs ağrımın başlaması gerekirdi
göğüslerde de tık yok
eğer hamişsem size yazacağım hiçbir belirti olmayacak diye üzülüyorum
okadar da hayal etmiştim yazarım kızlara diye
@Rainbow3461 @gizsiznurchun @Tatli mucize
Bende henüz bir belirti yok bu ay tuhaf sekilfe sakin gecti.Kuzum benımde aynı o kadar var gecıkmezse bugun hafif Bı akıntı oldu açık sarı gıbı sanırım yolda
TSH nın gebe kalmaya bi etkisi varmı yani düşük yada yüksek olması engelmi biliyormusun canım sanki öyle bişeyler okumuştumdaDemir çok düşük kuzum ilacı kullan mutlaka düzenli hemen artiyor düzenli kullanınca kan içinde ilaç vermiş onuda aksatma
Tsh de fena deil ii ufak yükselme olur çok önemli deil doktorda demiş zaten
Hadi hayırlısı canımAcil den başka yer yok kan verebileceğim bakalım belki yarın gider veririm az önce sağlık ocağına gittim o da dedi testin silik çıkmış ama var çok yeni erken döllenme olmuş olabilir dedi pazartesi gel detaylı bakalım dedi
Inşallahdidoş biliyomusun bi arkadaşım hamile şimdi, her ay o da belirti arardı olmazdı,hiçbir belirtim yok bu yaa olmadı galiba dediği ay hamile kaldı
yoksaaaa bizdeeeee??
Ovu yap hadi bekliyomdaha yokta gelebilir her ansol tarafta hafiften bi sızlama var
Hadi insallah tutunuyodur kuzumYarin doktora gidicem canim simdilik bende bilmiyorum. Ctesi belli olur demisti
memur olarak mı canım?Bende yeni atandim hayirlisi bakalim neler gorucz daha☺
Genelde e nabız a düşer ama sağlık ocaklarınınki geç düşüyor iyi yapmışsın canımaynen e nabızda görünmüyor dedim geç düşüyor oraya dedi barkod numarasıyla bakabilirsin istersen dedi. barkod numarası vermedinizki dedim ben internetten bakarım demediysen ondan vermemişizdir dedi. demedim çünkü e nabızda çıkıyor diye demediydim dedim. verdi barkod numaramı baktım şimdi gördüm tahlillerimi
Bende de yok akıntı olayını da cok dıkkat ettım bu ay ondan anlıyorum canımBende henüz bir belirti yok bu ay tuhaf sekilfe sakin gecti.
Belirti önemli degıl canım sen gebelik gecırdın bazen Bı gebeliğinki digeriyle bile tutmuyormus belirti konusundaBende henüz bir belirti yok bu ay tuhaf sekilfe sakin gecti.
Buda şimdiki canımIyi kuzum gusel sonuclar ciksin insallah
Yumurtlama yakin gibi duruyo canim yarin oburgun olur gibi
Evet canim memur olarak temmuzda atandim ama gs yeni bittimemur olarak mı canım?
dönem değiştiği an herşey olabilir
gözünü korkutmak değil amacım
tüm memur taşeron kadrolu arkadaşlarım farklı ilçelere sürüldü..
hakkında hayırlısı olsun yüksek lisanstan sonra kurtuluyorum ben
öğretim görevlisi olcam canım inşallahEvet canim memur olarak temmuzda atandim ama gs yeni bitti
Zaten bulundugum ilin ilcesine atandim canim ve cok uzak bi ilce mecburen tasinicaz
Merkezdee alim yoktu
Yuksek lisansin bitince ne yapacaksin ki
Sen yapmaya devam et canim ayni koyulukda yada tcden koyu cikar ozaman pik olucak yakin gibi duruyo zatenBuda şimdiki canım
valla yapamam canım az önce kahve içtim şimdi çay içiyomOvu yap hadi bekliyom
Hadi insallah tutunuyodur kuzumher kanama düşük olcak diye bisi yok korkma hayirlisiyla tutuncak sana insallah mercimek
Anliyorum canim Allah gonlune gore versin insallah istedigin neticeleri alirsinöğretim görevlisi olcam canım inşallah
hemen olamasam bile çabalayacağım
görümcem doktorasını bitirince onun yanına asistan olarak girme ihtimalimde var
yeter ki buradan kurtulayım
senin mezuniyetin ne canım
gözünü korkutmak gibi olmasın ben mühendisim ve buralar bana çok çiğ geliyor yani nasıl denir basit, ben bunun için bu kadar kapsamlı bi bölüm okuyup üstüne yüksek lisans yapmadım, tamam ekmek parası ama bir yerde şefin müdürün ilkokul mezunu olunca siyasi yerde herkes üstten bakıyor anlarsın demek istediğimi ilerleyen zamanlarda
Ayy süper kaç gün geçti xanim süper kırmızı kırmızı ben burdayim dio hayırlı olsunBuda şimdiki canım
valla yapamam canım az önce kahve içtim şimdi çay içiyombana boşuna ovulasyon harcatma yumurtlamada 4 tane ovulasyonla idare etmek zorunda kalırım sonra
içinden geliyorsa yapsana bi kuzum merak ettimPazar yapicam kuzum şimdi ovu yapsammi 2 test kaldı elimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?