- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #64.421
Allahım inşallah sana benim yaşadıklarımın %1 ini yaşatmaz canım benimAnliyorum canim Allah gonlune gore versin insallah istedigin neticeleri alirsin
muhendislik farkli ve zor bir alan canim ustune yuksek lisans yapmissin daha iyi yerlerde olmayi istemek dogal hakkin
Ben Maliye mezunuyum 2018 kpss ye hazirlandim mezun olunca cok sukur istedigim puani aldim nisan da evlendim temmuzda atandim simdide baslamayi bekliyorum oyle iste
belirtisizler olarak 3 kişiyiz kızlarBende de iki aydir sanci falan hep birşey oluyordu adet oldum bu ay hicbir şey yok gibi hadi hayırlısı kuzu benimde 5 6 gün var adete
onun saatimi oluyor sankiNe giciksin ya saat kac oldu gelen giden yok hala iste
Ovulasyon testi canım keşke gebelik olsaydı hiç böyle kıpkırmız görmedimAyy süper kaç gün geçti xanim süper kırmızı kırmızı ben burdayim dio hayırlı olsun
canım benim tsh değerimde 3,4 gibi bir rakamdıTSH nın gebe kalmaya bi etkisi varmı yani düşük yada yüksek olması engelmi biliyormusun canım sanki öyle bişeyler okumuştumda
Hadi yaa tuhhOvulasyon testi canım keşke gebelik olsaydı hiç böyle kıpkırmız görmedim
Amin insallah canim benim cok sagol Sende istedigin mevkilere gelirsin ins hayirlisiylaAllahım inşallah sana benim yaşadıklarımın %1 ini yaşatmaz canım benim
İnşallah sen çok memnun kalırsın
Kiz R Rainbow3461 de bir suru belirti var
Gorcez bakalimonun saatimi oluyor sankigelcek o mahsus yapıyor sol tarafım zonklayıp duruyor zaten bak sinyal veriyor heralde geliyom hazırlan diyor
görcez bebişim
bence artık test yapmalısınonun saatimi oluyor sankigelcek o mahsus yapıyor sol tarafım zonklayıp duruyor zaten bak sinyal veriyor heralde geliyom hazırlan diyor
Hamile kalmadan önce yapılması gerekenler
- Sigarayı çöpe atın. ...
- Alkolü bırakın. ...
- Beslenmenize dikkat edin. ...
- Demir eksikliği varsa tedavi olun. ...
- Folik asit takviyesi alın. ...
- Hemen tartılın. ...
- İlaç almadan önce doktorunuza danışın
8. Jinekolojik muayeneden geçin
9.Diş tedavinizi yaptırın
Simdi oldu
görcez bebişim
hormon testi yaptırdığımda 1.18 miş demekki o yüzden normal dedi doktor biraz yükselmiş o zaman. TSH ne işe yarıyor ben onuda bilmiyorumcanım benim tsh değerimde 3,4 gibi bir rakamdı
doktor bana gebe kalmak istiyorsan 2,5 altında olmasını isteriz dedi ilaç verdi
6 aydır kullanıyorum
sen mutlaka sor doktoruna onu
kuzum benim yumurtlama 2 gün geç oldu ondan geç gelebilirbence artık test yapmalısın
yap yap yap yap
bende belirti varr hemde baya. ama regl belirtisi hamişlik değil
Çok teşekkür ederim. Bu yıl herkesin güzel haberlerini alırız umarım. Gelişmeler oldukça ben de paylaşacağım.
Kuzum şuan çıkmaz çok su içtim kahve içtimiçinden geliyorsa yapsana bi kuzum merak ettim
ben iş yerindeyim yanımda olsa hemen yapardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?