Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nerden bilion canim dur hele daha bat gelsin görücez
Bence oldugu zaman hiseder insan ya ne bilim. Farkli bisi bi belirti hic olmayan bisi yani hic bisi hisrtmiyorum bende tek farkli olan sari akinti normalde beyaz sefafdir sari suan onada baktim gebelikle alaksi yok diyo zatrn ihtimal vermiyorum

Bence oldugu zaman hiseder insan ya ne bilim. Farkli bisi bi belirti hic olmayan bisi yani hic bisi hisrtmiyorum bende tek farkli olan sari akinti normalde beyaz sefafdir sari suan onada baktim gebelikle alaksi yok diyo zatrn ihtimal vermiyorum
Insallah vardir kuzum ben belirtilerimi atayım buraya diyorum ama.emin dilim sizi sıkmaktan korkuyorum sürekli sürekli yazıp yoksa atıp yorum almak istiyordum

Ne sıkması kuzum paylaşıcaz tabi bende paylaşacak bisi yok o ayri
Ozaman atiyim sizede bi bakın inşallah hepimiz gebis kalalım
1.yumurtlamadan başlayan hafif kasık ağrısı batma ve çekilme hissi
Yumurtlamanın 7. günü birazdaha belirginleşen 8 ve 9. Gunlerde siddetlenen rahim batmasi zonklamasi yanmasi çekilme hissi kasıklarda özellikle sağ bolumde yanma batma çekilme hissi seğirme tarzı kalp atışı gibi hisler ara ara bel agrisi
Yumurtlamanin 10.Gunu rahim zonklamasi birazdaha belirgin oldu birazdaha sıklaştı
yumurtlamanın 9.Günü başlayan 10. Günü artan kasıkta doluluk şişlik hissi

2.yumurtlamanın 8. Günü göğüslerde sızlama hareketlilik hissi uçlarında hafif acıma ve halkaların belirginleşmesi 9.Günü göğüs damarlarının belirginleşmesi şişmesi ve ağrıması özellikle sol kısım

3.ara ara açık sarı akıntı ara ara sulu sümüksü yapışkan şeffaf beyaz karışık akıntı
Yumurtlamanın 9. Gunu peynir süt kesiği gi bi akıntı

4.yumurtlamanın 9.Günü şiddetli baş dönmesi

5.yumurtlamanın 9.günü kabızlık ve ara ara gaz cikarma

6. Tüm vücudun sıcak olup ayakların buz gibi olması isinmamasi

7.ara ara üşüme ara ara sıcak basması

Kuzum belirtilerin iyi masallah hepsini bende yasadim ama malesef insallah sende bebisdendir
Peynir sut kesigi dedigin akinti kafami kurcaladi? Sen yeni kontrol olmustum dimi enfeksiyon mantar olamaz

Kuzum belirtilerin iyi masallah hepsini bende yasadim ama malesef insallah sende bebisdendir
Peynir sut kesigi dedigin akinti kafami kurcaladi? Sen yeni kontrol olmustum dimi enfeksiyon mantar olamaz
Iyice inşallah vardır boşuna cekmiyorumdur bunları
Oldum kuzum idrar da temiz çıkmıştı 3 kerede muayene oldum alttan temiz çıktı kaşıntı yanma yok annemde var mantar mesela o çıldırıyor kaşıntıdan bende hiç bisi yok cok şükür ki olsa doktorlar söylerdi 2 farklı hastaneye gittim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…