- 24 Ekim 2019
- 7.150
- 12.407
- 163
- 27
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #64.441
Kuzum ben belirtiliyim
Keşke belirti kesinlik verse korkuyorum ben
Gelmez daha gelmez bebis gelir insallagKeşke belirti kesinlik verse korkuyorum benadet gelecek die
Bir şey anlayacak kadar geçiremedim ki bir de adet gibi kanama yaşayıp öyle öğrendim. Soyle bir kanama yasamadan ogrenmek nasip olur inşallahBelirti önemli degıl canım sen gebelik gecırdın bazen Bı gebeliğinki digeriyle bile tutmuyormus belirti konusunda
Amin kuzum insallah ya bu ay toplu hamişolsak ne güzel olurInsallah bebis geliyodur
Gelmez daha gelmez bebis gelir insallag
Hemde ne güselAmin kuzum insallah ya bu ay toplu hamişolsak ne güzel olur❤
Canım benım inşallah bu sefer olacak Allah İn izniyleBir şey anlayacak kadar geçiremedim ki bir de adet gibi kanama yaşayıp öyle öğrendim. Soyle bir kanama yasamadan ogrenmek nasip olur inşallah
Nerden bilion canim dur hele daha bat gelsin görücezHemde ne güselbenden bisi cikmaz bu ay ona eminim
Bence oldugu zaman hiseder insan ya ne bilim. Farkli bisi bi belirti hic olmayan bisi yani hic bisi hisrtmiyorumNerden bilion canim dur hele daha bat gelsin görücez❤
Insallah vardir kuzum ben belirtilerimi atayım buraya diyorum ama.emin dilim sizi sıkmaktan korkuyorum sürekli sürekli yazıp yoksa atıp yorum almak istiyordumBence oldugu zaman hiseder insan ya ne bilim. Farkli bisi bi belirti hic olmayan bisi yani hic bisi hisrtmiyorumbende tek farkli olan sari akinti normalde beyaz sefafdir sari suan onada baktim gebelikle alaksi yok diyo zatrn ihtimal vermiyorum
İnşallah canım benimİnşallah canım isteyen herkese nasip etsin rabbim bu süreçler çok yorucu ama inşallah bir gün değdi diyecez
Ne sıkması kuzum paylaşıcaz tabiInsallah vardir kuzum ben belirtilerimi atayım buraya diyorum ama.emin dilim sizi sıkmaktan korkuyorum sürekli sürekli yazıp yoksa atıp yorum almak istiyordum
Ozaman atiyim sizede bi bakın inşallah hepimiz gebis kalalımNe sıkması kuzum paylaşıcaz tabibende paylaşacak bisi yok o ayri
bendede yok kızNe sıkması kuzum paylaşıcaz tabibende paylaşacak bisi yok o ayri
Kuzum belirtilerin iyi masallahOzaman atiyim sizede bi bakın inşallah hepimiz gebis kalalım❤
1.yumurtlamadan başlayan hafif kasık ağrısı batma ve çekilme hissi
Yumurtlamanın 7. günü birazdaha belirginleşen 8 ve 9. Gunlerde siddetlenen rahim batmasi zonklamasi yanmasi çekilme hissi kasıklarda özellikle sağ bolumde yanma batma çekilme hissi seğirme tarzı kalp atışı gibi hisler ara ara bel agrisi
Yumurtlamanin 10.Gunu rahim zonklamasi birazdaha belirgin oldu birazdaha sıklaştı
yumurtlamanın 9.Günü başlayan 10. Günü artan kasıkta doluluk şişlik hissi
2.yumurtlamanın 8. Günü göğüslerde sızlama hareketlilik hissi uçlarında hafif acıma ve halkaların belirginleşmesi 9.Günü göğüs damarlarının belirginleşmesi şişmesi ve ağrıması özellikle sol kısım
3.ara ara açık sarı akıntı ara ara sulu sümüksü yapışkan şeffaf beyaz karışık akıntı
Yumurtlamanın 9. Gunu peynir süt kesiği gi bi akıntı
4.yumurtlamanın 9.Günü şiddetli baş dönmesi
5.yumurtlamanın 9.günü kabızlık ve ara ara gaz cikarma
6. Tüm vücudun sıcak olup ayakların buz gibi olması isinmamasi
7.ara ara üşüme ara ara sıcak basması
Yokmu gelen giden 3 ocak oldubendede yok kızot gibi yaşıyoz gerçi belirti olsa bile yanlış alarm oluyor
Dimi amabendede yok kızot gibi yaşıyoz gerçi belirti olsa bile yanlış alarm oluyor
yok kuzum ama sözleştiydik gelecek işi çıkmıştır gelir o beni bırakmazYokmu gelen giden 3 ocak oldu
Hmde nasil kuzum belirtim yok denecek kadar azkşke kuzum yaa keşke
beklemekte çok heyecanlı
Iyice inşallah vardır boşuna cekmiyorumdur bunlarıKuzum belirtilerin iyi masallahhepsini bende yasadim ama malesef insallah sende bebisdendir
Peynir sut kesigi dedigin akinti kafami kurcaladi? Sen yeni kontrol olmustum dimi enfeksiyon mantar olamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?