- 9 Kasım 2019
- 5.418
- 8.986
- 118
- 36
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #64.821
Sarar valla burnumdan getirirValla bek ben sana diyeyim seninki anlmazsa da sana sarar nie aklıma soktun diye
Senin agzin halen yanmamış anlaşılanSarar valla burnumdan getirirbazen akilsiz oluyorum ya soruyom böyle
Hic bisi deme senSarar valla burnumdan getirirbazen akilsiz oluyorum ya soruyom böyle
Tamam kuzum edicem ben yatıyorum şimdi sabah görüşürüz kizlar hayırlı haberlerle gelirim inşallahSen yine dikkat et bu aralar kendine yorma kendini ne olur ne olmaz
İyi geceler canım insalahTamam kuzum edicem ben yatıyorum şimdi sabah görüşürüz kizlar hayırlı haberlerle gelirim inşallah❤
Zorla kaşıniyor buHic bisi deme senadama
Kız ben anladım bunların aşkları böyle birbirlerine bulaşmadan duramiyorlarZorla kaşıniyor busonra delleniyor
Haha bence deAynen kuzum delirdik artıkne yapsak yeridir
Ayy ayyy aynen tatlimmŞuan bende uzaniom ama çok fena kasiklarim kapatamıyorum bacaklarımı öyle ağrıyorlar şuan cidden anlatılmaz çok farklı öyle sis hissi varki
KatiliyorumZorla kaşıniyor busonra delleniyor
İnsalalh canım benimTamam kuzum edicem ben yatıyorum şimdi sabah görüşürüz kizlar hayırlı haberlerle gelirim inşallah❤
Haha hahaBenimki bu sefer beni deli etti erken kalkıyorum yoruluyorum işte akşam da sen yoruyorsun falan filan biraz naz etti kızdım bende hiç gelemem nazlanmasina dedim edemiyorsan gergedan yada piton al sende coş bende
Bugün sağlik ocagina bi kadın geldi karnı burnunda ama hali kötüydü burda bebege bakiyorlarmi dedi bana. Ultrasonlamı dedim evet dedi yok burda bakmazlar ona dedim gitti yazık üzüldüm bisey oldu heralde aklima takildı kadıncazKatiliyorumsana
Ciddimi yaBugün sağlik ocagina bi kadın geldi karnı burnunda ama hali kötüydü burda bebege bakiyorlarmi dedi bana. Ultrasonlamı dedim evet dedi yok burda bakmazlar ona dedim gitti yazık üzüldüm bisey oldu heralde aklima takildı kadıncaz
Kalp atışını bakio bizim burdaBugün sağlik ocagina bi kadın geldi karnı burnunda ama hali kötüydü burda bebege bakiyorlarmi dedi bana. Ultrasonlamı dedim evet dedi yok burda bakmazlar ona dedim gitti yazık üzüldüm bisey oldu heralde aklima takildı kadıncaz
Allah korusun kız durKiz sen her haltı kocana söylemesene valla adam elini degirmiycek sana korkudan görcem seni o zaman
Haha canım bende çok utanırdım iyi ki şahit olmamışımEvet cnm ben çok korkak biriyim dir
Sen mi benmi kiz damar yolu açılacak hemşire dokunmadan bagirdim hemşire güldüEvet cnm ben çok korkak biriyim dir☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?