Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimki bu sefer beni deli etti erken kalkıyorum yoruluyorum işte akşam da sen yoruyorsun falan filan biraz naz etti kızdım bende hiç gelemem nazlanmasina dedim edemiyorsan gergedan yada piton al sende coş bende
Haha haha Allah aşkına o ne dedi

Katiliyorum sana
Bugün sağlik ocagina bi kadın geldi karnı burnunda ama hali kötüydü burda bebege bakiyorlarmi dedi bana. Ultrasonlamı dedim evet dedi yok burda bakmazlar ona dedim gitti yazık üzüldüm bisey oldu heralde aklima takildı kadıncaz

Ciddimi ya bende üzüldüm valla insallah kotu bisiyi yokmustur

Kalp atışını bakio bizim burda

Evet cnm ben çok korkak biriyim dir
Haha canım bende çok utanırdım iyi ki şahit olmamışım zaten yeterince kendimi kastım acı korkusundan değilde ya kötü bir şey çıkarsa öğrenmekten korktum anestezinin etkisi beni odaya çıkardıklarında geçti uyandım ve uyandığımda gözlerimden yaşlar akıyodu eameliyathaneden çıkarılıp odaya götürülürkende yani uyurkende gözlerimden yaşlar geliyormuş eşim söyledi hatta eşimle arabaya geçincede ağladım biraz niye ağladığımı tam olarak tarif edemiyorum ama çocuğumuz olmadığı için bu şeyleri yaşamak ve çok çabalayıpta hala aynı yerde kalmak beni çok duygusal yapıyor muhtemelen o yüzden ağladım hep ,senin nasıldı sen neler hissettim merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…