Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kesinlikle sana katılıyorum cocugumuz olsun dıye neler yapıyorum hayatımda İlk kez boyle bısey yasıyorum.. Ben de gözümü odada actım bana sorular soruyordu eşim beni duyuyor musun adım ne falan diyordu hatta bitti mi dedim çunku hiçbişey olmadı gibi en son hatırladığım basım dönüyo dediğimdi çok şükür acık cıktı tüpler bu sefer tüpler zaten acıkmıs pekı neden olmamıs sorusu aklımı kurcalafı.. Senın ne durumdaymıs tupler cnm

Sen mi benmi kiz damar yolu açılacak hemşire dokunmadan bagirdim hemşire güldü daha dokunmadım ki dedi
O da pek agrıtıyor anestezı verıcegı zaman elımın ustunden taktı çok acıdı hissedecegin tek acı bu olacak dedı hemsıre rahım filmi cekilecegim zaman tıtrıyprdum resmen doktor elımden tuttu guven bana dedı Bı de onu hatırlıyorum

Bu arada o işi yaptık eşim bişe hissetmedim diyo ısrarla sordum sadece yanlar değiyo ucu boşlukta dedı

Aynen canım benimde açık hiçbir sorun yok dediler benimde aklımda o soru var şuanda

Canım dış gebelikde normal gebelik gibi testte çıkıyor. Aklında soru işareti varsa test yap

Aynı şeyi bana da dediler rahim filminden önce bak yazınca yeniden yaşadım şmdi Hakikaten de öyle oldu bittiğinde bu muymuş demiştim; ama gel gör ki değmedi hala hamilelik vs yok normal yolla da olamayacak gibi bu gidişle..

Walla kuzum benım de adet belirtileri başladı yarın günum neden şanslı grupta değiliz biz de yaa hani rahım filmi çektirdiğim ay hamıle kaldım diyebilenlerden olsaydık keske

Az once kan testimi buldum evde 3. Ayda yaptirmisim tsh 1.93 felan cikmis

Walla kuzum benım de adet belirtileri başladı yarın günum neden şanslı grupta değiliz biz de yaa hani rahım filmi çektirdiğim ay hamıle kaldım diyebilenlerden olsaydık keske
Ah keşke cnm yaa.. inşallah gelmez olabiliyormuş bazen regl gelcekmiş gibi ağrı..

Ztn bende her ay basla bisi ile deniyorum doktorumda bikti artik bende bu yüzden oluruna birakiyim artik yoksa stress den iyce kilo aliyorum

Hayırlısı olsun artık hakkımızda çok kısı 1 veya 2.ayında hamıle kalmıs benim 2.ay ama adet gelecekmıs gıbı belırtıler ım var inşallah senin hemencecik olur cnm
Ayy canım hepimizin olsun inşallah ya bu ayın 20 si benim bat ve eşimin doğum gününe denk ona supriz yapmak istiyorum inşallah güzel bi tesadüf olur

Canım dış gebelikde normal gebelik gibi testte çıkıyor. Aklında soru işareti varsa test yap
test yapmadım daha ya normalde çok takmıyorum kafama sadece dış gebelik olur diye korkuyorum yarın olsun bakalım test yapmayı sevmiyorum nefret ediyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…