- 12 Nisan 2019
- 24.227
- 38.441
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #64.841
Kesinlikle sana katılıyorum cocugumuz olsun dıye neler yapıyorum hayatımda İlk kez boyle bısey yasıyorum.. Ben de gözümü odada actım bana sorular soruyordu eşim beni duyuyor musun adım ne falan diyorduHaha canım bende çok utanırdım iyi ki şahit olmamışımzaten yeterince kendimi kastım acı korkusundan değilde ya kötü bir şey çıkarsa öğrenmekten korktum anestezinin etkisi beni odaya çıkardıklarında geçti uyandım ve uyandığımda gözlerimden yaşlar akıyodu eameliyathaneden çıkarılıp odaya götürülürkende yani uyurkende gözlerimden yaşlar geliyormuş eşim söyledi hatta eşimle arabaya geçincede ağladım biraz niye ağladığımı tam olarak tarif edemiyorum ama çocuğumuz olmadığı için bu şeyleri yaşamak ve çok çabalayıpta hala aynı yerde kalmak beni çok duygusal yapıyor muhtemelen o yüzden ağladım hep ,senin nasıldı sen neler hissettim merak ettim
O da pek agrıtıyorSen mi benmi kiz damar yolu açılacak hemşire dokunmadan bagirdim hemşire güldüdaha dokunmadım ki dedi
Bu arada o işi yaptık eşim bişe hissetmedim diyo ısrarla sordum sadece yanlar değiyo ucu boşlukta dedıO da pek agrıtıyor ☺anestezı verıcegı zaman elımın ustunden taktı çok acıdı hissedecegin tek acı bu olacak dedı hemsıre rahım filmi cekilecegim zaman tıtrıyprdum resmen doktor elımden tuttu guven bana dedı Bı de onu hatırlıyorum
Aynen canım benimde açık hiçbir sorun yok dediler benimde aklımda o soru var şuandaKesinlikle sana katılıyorum cocugumuz olsun dıye neler yapıyorum hayatımda İlk kez boyle bısey yasıyorum.. Ben de gözümü odada actım bana sorular soruyordu eşim beni duyuyor musun adım ne falan diyorduhatta bitti mi dedim çunku hiçbişey olmadı gibi en son hatırladığım basım dönüyo dediğimdi çok şükür acık cıktı tüpler bu sefer tüpler zaten acıkmıs pekı neden olmamıs sorusu aklımı kurcalafı.. Senın ne durumdaymıs tupler cnm
Hayırlısı olsun artık hakkımızdaAynen canım benimde açık hiçbir sorun yok dediler benimde aklımda o soru var şuanda
inşallah ya saçı başı dağınıktı evden apar topar çıkmış gibiydi gözleri şişti üzüldüm bende aklımdaydı hep bütün günCiddimi yabende üzüldüm valla insallah kotu bisiyi yokmustur
he inşallah unutur senin kocan balık hafızalımıAllah korusun kız durçenem çekilsin benim şuan harıl harıl arabaya arıyor unutur onu
he inşallah unutur senin kocan balık hafızalımı
kafasına bi tuğla vur belki hafızası giderUnutmazda unutur inşallah
Canım dış gebelikde normal gebelik gibi testte çıkıyor. Aklında soru işareti varsa test yapbenim rahimde hafif bi sızlama var sağda sızlama oluyor bazen sola geçiyor hani böyle diş çürüğü sızlar ya öyle ince ince bi sızlama adet ağrısı gibi değil başkada bişeyim yok bel ağrısı falan yok
Al benden de o kadarhiç bişey anlamadım ben o kaset tipinden bigün yumurtlamaya yakın duruyor ertesi günü hiç çizgi çıkmıyor saçma sapan bişeydi
Aynı şeyi bana da dediler rahim filminden önce bak yazınca yeniden yaşadım şmdiO da pek agrıtıyor ☺anestezı verıcegı zaman elımın ustunden taktı çok acıdı hissedecegin tek acı bu olacak dedı hemsıre rahım filmi cekilecegim zaman tıtrıyprdum resmen doktor elımden tuttu guven bana dedı Bı de onu hatırlıyorum
Walla kuzum benım de adet belirtileri başladı yarın günumAynı şeyi bana da dediler rahim filminden önce bak yazınca yeniden yaşadım şmdi☺ Hakikaten de öyle oldu bittiğinde bu muymuş demiştim; ama gel gör ki değmedi hala hamilelik vs yoknormal yolla da olamayacak gibi bu gidişle..
Ah keşke cnm yaa..Walla kuzum benım de adet belirtileri başladı yarın günumneden şanslı grupta değiliz biz de yaa hani rahım filmi çektirdiğim ay hamıle kaldım diyebilenlerden olsaydık keske
Keşke amaAh keşke cnm yaa..inşallah gelmez olabiliyormuş bazen regl gelcekmiş gibi ağrı..
Ayy canım hepimizin olsun inşallah ya bu ayın 20 si benim bat ve eşimin doğum gününe denk ona supriz yapmak istiyorum inşallah güzel bi tesadüf olurHayırlısı olsun artık hakkımızdaçok kısı 1 veya 2.ayında hamıle kalmıs benim 2.ay ama adet gelecekmıs gıbı belırtıler ım var inşallah senin hemencecik olur cnm
test yapmadım daha ya normalde çok takmıyorum kafama sadece dış gebelik olur diye korkuyorum yarın olsun bakalım test yapmayı sevmiyorum nefret ediyorum yaCanım dış gebelikde normal gebelik gibi testte çıkıyor. Aklında soru işareti varsa test yap
Ah keşke cnm yaa..inşallah gelmez olabiliyormuş bazen regl gelcekmiş gibi ağrı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?