- 22 Ağustos 2018
- 6.862
- 12.671
- 168
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #64.861
gayet iyiymiş kız benimki 5. ayda düşükmüşAz once kan testimi buldum evde 3. Ayda yaptirmisim tsh 1.93 felan cikmis
İnşallh canım benım Rabbim gönlümüze göre versinAyy canım hepimizin olsun inşallah ya bu ayın 20 si benim bat ve eşimin doğum gününe denk ona supriz yapmak istiyorum inşallah güzel bi tesadüf olur
Bu taa 3. Ayinki ama ben ev doktoruna randevu alim bide genel kan testi yaptirimgayet iyiymiş kız benimki 5. ayda düşükmüş
ev doktoru ne kız aile hekimimi oluyorBu taa 3. Ayinki ama ben ev doktoruna randevu alim bide genel kan testi yaptirim
ev doktoru ne kız aile hekimimi oluyor
he yaptır tabi bak ben yükseldiğini bilmiyodum tesadüfen öğrendim bugünHerneryse biz burda ev doktoru diyoz
ne bileyim kız hiç duymadıydımyurt dışında öle diolar
Aynn ins yükselme iştirhe yaptır tabi bak ben yükseldiğini bilmiyodum tesadüfen öğrendim bugün
Evetyurt dışında öle diolar
Ben kasımda çektirmiştim cnm, tüplerin ikisi de açık çkmıştı şükür.. eşimde de bende de hiç sorun yok sebepsiz olmuyor ama en son doktor eşimin sperm testine yoğunlaştı tekrar; çünkü şaşırtıcı şekilde bi çok iyi bi de baya kötü çıktı. Kötü çıkanın anlıkstresten olduğunu düşünüyoruz şmdi test bir daha tekrarlanacak sonra ona göre bakacak doktor ne yapacağımızı..Senin ne durumda canım kaçıncı ay oldu rahim filminden sonra
Ben de aynen cnmKeşke amaher ay yaşadığım belirtiler önumuzdeki aya diyorum 3.ay da olmazsa artık tedavı için başlıcam artık bişeylere
inşallah ya önemliymiş baksana sanki iksir yapıyozsanki herşey yerinde olacak bi sürü kural var hamile kalabilmek için bu ne yaAynn ins yükselme iştir
Evet
Valla ya gina geldi yeminleinşallah ya önemliymiş baksana sanki iksir yapıyozsanki herşey yerinde olacak bi sürü kural var hamile kalabilmek için bu ne ya
insan çocuk yapmayada bıkarmış bunu öğrendikValla ya gina geldi yeminle
Haha ben çok duydum ondan ama ilk duyduğumda tuhaf gelmişti bizim ki daha gzuel demi aile hekimine bileyim kız hiç duymadıydımbenim ev doktoruda benim adaşım anlaşıyoruz baya
Oyleymisinsan çocuk yapmayada bıkarmış bunu öğrendik
Sevmesekte mecburuz kuzutest yapmadım daha ya normalde çok takmıyorum kafama sadece dış gebelik olur diye korkuyorum yarın olsun bakalım test yapmayı sevmiyorum nefret ediyorum ya
İnan ben ilk aydan yoruldum sığar ayı sayım çünkü demir yüklemesi nden gecikme olmuştu bide çok yapmamistikinsan çocuk yapmayada bıkarmış bunu öğrendik
Kiz acele etme 6 ay da olur bekle bir ay daha bide gün aşırı ilişki yapin ovulasyon da önemli ama ben gün aşırı daha garanti dion kacirma imkanın yokOyleymis3. Ay da doktora gidince rahim filmini soylicem onu yaptirsin bana ameliyat olmustum ya ben belki yapisiklik oldu tupler tikali felan diyim gaza getirim yollasin beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?