- 22 Ağustos 2018
- 6.862
- 12.671
- 168
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #64.881
demi bizimki daha kibarHaha ben çok duydum ondan ama ilk duyduğumda tuhaf gelmişti bizim ki daha gzuel demi aile hekimi
1 buçuk senelik evliyiz de evlendiğimizden beri korunmuyoruz deOyleymis3. Ay da doktora gidince rahim filmini soylicem onu yaptirsin bana ameliyat olmustum ya ben belki yapisiklik oldu tupler tikali felan diyim gaza getirim yollasin beni
ben ne zaman test yapacak olsam kalp çarpıntısından ölcem sanıyomSevmesekte mecburuz kuzu
Yani herşeyi bırak insanda heves de kalmıyor artık kalsak aaaa süpriz olduu değil de , nihayet! Diyeceğiz ona üzülüyorumValla bende biktim artık. Yoruldum yeminle. Ama işte umut diyoruz her ay her ay aynı döngüyü yaşıyoruz
O da birşey mi ya doktoruma 2 sene diyorum kadın alabileceği en ağır şekilden alıyor sağolsun; Eylül den beri gidiyorum rahim filmi dışında bir yol katetmiş değiliz, eşimin sperm testine takmış durumda.1 buçuk senelik evliyiz de evlendiğimizden beri korunmuyoruz de
üstelemezsen umurlarında olmuyor doktorların yaO da birşey mi ya doktoruma 2 sene diyorum kadın alabileceği en ağır şekilden alıyor sağolsun; Eylül den beri gidiyorum rahim filmi dışında bir yol katetmiş değiliz, eşimin sperm testine takmış durumda.
demi bizimki daha kibar
senin durumlar nasıl kuzumGerçi bizim de yurt dışından özenti ama olsun bizim ki daha güzel
Yaa dimi sürpriz yasiyamadik gittiYani herşeyi bırak insanda heves de kalmıyor artık kalsak aaaa süpriz olduu değil de , nihayet! Diyeceğiz ona üzülüyorum
Bende öyleben ne zaman test yapacak olsam kalp çarpıntısından ölcem sanıyom
Hiç sorma yaYani herşeyi bırak insanda heves de kalmıyor artık kalsak aaaa süpriz olduu değil de , nihayet! Diyeceğiz ona üzülüyorum
geliverse adetimde yapmama gerek kalmasa diye düşünüyorum valla fobi olmuş test bendeBende öyle
Senin batO da birşey mi ya doktoruma 2 sene diyorum kadın alabileceği en ağır şekilden alıyor sağolsun; Eylül den beri gidiyorum rahim filmi dışında bir yol katetmiş değiliz, eşimin sperm testine takmış durumda.
Ben gözümü kapatıyorumBende öyle
Valla tanıdık bide kadın aile dostu, üstelemeye çalıştm birkaç kez aaa ama böyle stresle de olmaz diyo napcağımı şaşırdm artküstelemezsen umurlarında olmuyor doktorların ya
Vallahi sabah gebelik yaptım silik çizgi cikti beklemedeyim bat a daha var bakalım yarın cesaretimi toplarsam acil de kan vermeyi düşünüyorum ya da pazartesi kadın doğum à gidicemsenin durumlar nasıl kuzum
Hahahha deli yaa gelmesin yapgeliverse adetimde yapmama gerek kalmasa diye düşünüyorum valla fobi olmuş test bende
sanane be deyip saçını başını yolcan onunValla tanıdık bide kadın aile dostu, üstelemeye çalıştm birkaç kez aaa ama böyle stresle de olmaz diyo napcağımı şaşırdm artk
valla elim gitmiyor inanmazsın bak yemin ederimHahahha deli yaa gelmesin yap
Yoo inanırım bende test yaparken oyleydim ama cesaret ettim yaptım gözümü kapatın amavalla elim gitmiyor inanmazsın bak yemin ederim
Hahaha doğru valla çok tatlı kadın aslnda işinde de baya iyi, hırslı bi kadın ama eşime taktığından o da fena tav olmuş durumda kadınasanane be deyip saçını başını yolcan onunasıl sen stres ediyon beni deseydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?