Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yoo inanırım bende test yaparken oyleydim ama cesaret ettim yaptım gözümü kapatın ama
ya ben alışkınımda eşim yıllık izinde hep evde şimdi test yapacağımı bilirse ümitlenecek yine negatifi görcez evde bi üzüntü umutsuzluk hayal kırıklığı ortamı oluşacak ondan birazda

Hahaha doğru valla çok tatlı kadın aslnda işinde de baya iyi, hırslı bi kadın ama eşime taktığından o da fena tav olmuş durumda kadına
masaya vur yumuruğunu yapacaksan yap yapmayacaksan başka doktora gidicez bizim acelemiz var senin elin çok ağırmış de kadına

Anladım. Canim ozaman regil günün geçerse yaparsın

Aa ole mi anladım xanim o zaman yap yap yap die ısrar ediyorum ben bile günüm geçmeden yaptım haydi sende yap evde test varsa sabah gizlice yap canim
Yarın olsunda bakıcam bi duruma göre normalde hic niyetim yok ama dış gebelik riskim var benim doktorum öyle demişti ondan korkuyom bisey olursa erken müdahale edilir diye

hemenmi çıktı o silik çizgi
Evet xanim foto da net gorunmuo belki ama testte gözle net gorunuo
Hatta inanmayip sağlık ocağına gittim ebe ye gösterdim
Pazartesi kan alalım dedu var çok yeni gibi dedi
Orda ayrıca idrar yaptik onda pek bişey cikmadi zateb ebe de dedi cok yeni suan yapsak cikmaz ama yine de deniyelim dedi ben evde ilk ıdrarla yapmıştım 2 test yaptım ikişi de silik çıktı bakalım

ay hadi inşallah canım ya haber ver ben göremezsem etiketle beni sonucu yazarken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…