- 22 Ağustos 2018
- 6.862
- 12.671
- 168
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #64.901
ya ben alışkınımda eşim yıllık izinde hep evde şimdi test yapacağımı bilirse ümitlenecek yine negatifi görcez evde bi üzüntü umutsuzluk hayal kırıklığı ortamı oluşacak ondan birazdaYoo inanırım bende test yaparken oyleydim ama cesaret ettim yaptım gözümü kapatın ama
masaya vur yumuruğunu yapacaksan yap yapmayacaksan başka doktora gidicez bizim acelemiz var senin elin çok ağırmış de kadınaHahaha doğru valla çok tatlı kadın aslnda işinde de baya iyi, hırslı bi kadın ama eşime taktığından o da fena tav olmuş durumda kadına
Anladım. Canim ozaman regil günün geçerse yaparsınya ben alışkınımda eşim yıllık izinde hep evde şimdi test yapacağımı bilirse ümitlenecek yine negatifi görcez evde bi üzüntü umutsuzluk hayal kırıklığı ortamı oluşacak ondan birazda
Hahhaha hahhahamasaya vur yumuruğunu yapacaksan yap yapmayacaksan başka doktora gidicez bizim acelemiz var senin elin çok ağırmış de kadına
Kız 3 gün geçti zatenAnladım. Canim ozaman regil günün geçerse yaparsın
Aa ole mi anladım xanim o zaman yap yap yap die ısrar ediyorum ben bile günüm geçmeden yaptım haydi sende yap evde test varsa sabah gizlice yap canimKız 3 gün geçti zatenbenim yumurtlama 2 gun gec oldu ondan bekliyom normalde 1 ocaktı adet tarihi
Yarın olsunda bakıcam bi duruma göre normalde hic niyetim yok ama dış gebelik riskim var benim doktorum öyle demişti ondan korkuyom bisey olursa erken müdahale edilir diyeAa ole mi anladım xanim o zaman yap yap yap die ısrar ediyorum ben bile günüm geçmeden yaptım haydi sende yap evde test varsa sabah gizlice yap canim
Tmm canım mutlaka yap ihmal etme lütfenYarın olsunda bakıcam bi duruma göre normalde hic niyetim yok ama dış gebelik riskim var benim doktorum öyle demişti ondan korkuyom bisey olursa erken müdahale edilir diye
Zaten biz geç kalkiyoruz kalktigimızda hala gelmemis olursa yaparim şimdiden titremeye başladim korkuyorumTmm canım mutlaka yap ihmal etme lütfen
Kıyamam cnm yaaZaten biz geç kalkiyoruz kalktigimızda hala gelmemis olursa yaparim şimdiden titremeye başladim korkuyorum
Bnm test böle çıktıZaten biz geç kalkiyoruz kalktigimızda hala gelmemis olursa yaparim şimdiden titremeye başladim korkuyorum
Yapinca zaten atarim pozitif olursa negatif olursa zaten gerek yok adet olursamda yazarim hemenKıyamam cnm yaa
Korkma tatlım yap ve bize at cnm
Nasildı adete kaç gün varBnm test böle çıktı
Tmm canım inşallah güzel sonuçlar alırsınYapinca zaten atarim pozitif olursa negatif olursa zaten gerek yok adet olursamda yazarim hemen
Bana göre 3 takvim é göre 2Nasildı adete kaç gün var
hemenmi çıktı o silik çizgiBana göre 3 takvim é göre 2
silik çıktı
inşallah kuzum yaTmm canım inşallah güzel sonuçlar alırsın
Evet xanim foto da net gorunmuo belki ama testte gözle net gorunuohemenmi çıktı o silik çizgi
ay hadi inşallah canım yaEvet xanim foto da net gorunmuo belki ama testte gözle net gorunuo
Hatta inanmayip sağlık ocağına gittim ebe ye gösterdim
Pazartesi kan alalım dedu var çok yeni gibi dedi
Orda ayrıca idrar yaptik onda pek bişey cikmadi zateb ebe de dedi cok yeni suan yapsak cikmaz ama yine de deniyelim dedi ben evde ilk ıdrarla yapmıştım 2 test yaptım ikişi de silik çıktı bakalım
Tmm canım benimay hadi inşallah canım yahaber ver ben göremezsem etiketle beni sonucu yazarken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?