- 22 Ağustos 2018
- 6.862
- 12.671
- 168
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #64.921
Benim adetim gelmeden bir hafta önce gogüslerim şiser acır adet gelecegi gün acisı geçer o gun gelirdi. Yine sisti aciyodu bir hafta önce ama yılbaşi gunü sabah baktim acimiyor demekki geliyor dedim ama daha yokTmm canım benim
Stres kaynaklı oluyor canım zaten erkekler içinde o testi vermekte zor normal zaman ki değerler olmuyor zaten diye düşünüyorum benimde ilk doktora gittiğimde hormon testlerim daha güzeldi daha sonra gittiğimde prolaktin yüksek çıktı felan doktora gittikçe daha mı çok stres oluyoruz bilemedimBen kasımda çektirmiştim cnm, tüplerin ikisi de açık çkmıştı şükür.. eşimde de bende de hiç sorun yok sebepsiz olmuyor ama en son doktor eşimin sperm testine yoğunlaştı tekrar; çünkü şaşırtıcı şekilde bi çok iyi bi de baya kötü çıktı. Kötü çıkanın anlıkstresten olduğunu düşünüyoruz şmdi test bir daha tekrarlanacak sonra ona göre bakacak doktor ne yapacağımızı..
Ne desin kız boş boş konuşma dediHaha hahaAllah aşkına o ne dedi
zaten bundan sonra gece yapacam bu haz işi hoşuma gitti gece geliyor banaTamam işte sendeki haz vajinal kaslarını sıkıyor o zaman bunu eşinde hissediyor sıktıgını oda ondan haz aliyor. Gece gece haydar dümen gibi konuşturuyonuz beni ya tövbe tövbe
Kuzum gecen ay gibi gecıkme yaşamazsam 3 4 günSenin kac gün kaldı bata canım
Kuzum bende gördüm ikinci çizgiyi Ayyyy hadi inşallahBana göre 3 takvim é göre 2
silik çıktı
Ben adet gelse de yapıyorum mecbur. Ne olur ne olmaz diyegeliverse adetimde yapmama gerek kalmasa diye düşünüyorum valla fobi olmuş test bende
hoşbuldum teşekkür ederim. Şu an adet dönemindeyim.. Bir sonraki 30 ocakMerhaba hoş geldiniz aramıza.
Bat öğrenebilir miyim ?
Ah o rüyalar yok mu zatenGünaydıngene rüyamda pozitif testleri gördüm hay ben bu psikolojiye ya
Ayy hadi inşallahh senin de az kalmısKuzum gecen ay gibi gecıkme yaşamazsam 3 4 gün
Hakkında hayırlısı olsun canımGunaydin kizlar hastanede bekliyorum birazdan ultrasona giricem hakkimda hayirlisi ne ise öyle olsun.
İşin ilginci sizleri ne kadar tanımasamda o kadar içten yazışıyoruz ki yazışmalarınız o kadar güzel ki içime doğdu ve rüyada gördümAyy cidden mi canımm
Hadi hayır olsun inşallah ❤
Haber et canım benimGunaydin kizlar hastanede bekliyorum birazdan ultrasona giricem hakkimda hayirlisi ne ise öyle olsun.
Tebrik ederim canımmEvet xanim foto da net gorunmuo belki ama testte gözle net gorunuo
Hatta inanmayip sağlık ocağına gittim ebe ye gösterdim
Pazartesi kan alalım dedu var çok yeni gibi dedi
Orda ayrıca idrar yaptik onda pek bişey cikmadi zateb ebe de dedi cok yeni suan yapsak cikmaz ama yine de deniyelim dedi ben evde ilk ıdrarla yapmıştım 2 test yaptım ikişi de silik çıktı bakalım
Hakkında hayırlısı olsun kuzum inşallah bebiş sımsıkı tutunur doktoruna da güzel Bi ders verirGunaydin kizlar hastanede bekliyorum birazdan ultrasona giricem hakkimda hayirlisi ne ise öyle olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?