Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tmm canım benim
Benim adetim gelmeden bir hafta önce gogüslerim şiser acır adet gelecegi gün acisı geçer o gun gelirdi. Yine sisti aciyodu bir hafta önce ama yılbaşi gunü sabah baktim acimiyor demekki geliyor dedim ama daha yok

Stres kaynaklı oluyor canım zaten erkekler içinde o testi vermekte zor normal zaman ki değerler olmuyor zaten diye düşünüyorum benimde ilk doktora gittiğimde hormon testlerim daha güzeldi daha sonra gittiğimde prolaktin yüksek çıktı felan doktora gittikçe daha mı çok stres oluyoruz bilemedim

Tamam işte sendeki haz vajinal kaslarını sıkıyor o zaman bunu eşinde hissediyor sıktıgını oda ondan haz aliyor. Gece gece haydar dümen gibi konuşturuyonuz beni ya tövbe tövbe
zaten bundan sonra gece yapacam bu haz işi hoşuma gitti gece geliyor bana Sagol bebeğim ya haydar dümen senın yanında hiç bir sey

Yok canım 1 ay geçti daha. Buralarda takılayım biraz hem sizden öğrenirim hem bildiğim bir şey olursa yardımcı olurum. Tabi sizin içinde sorun yoksa... Bal0ncuk

Ayy cidden mi canımm
Hadi hayır olsun inşallah ❤
İşin ilginci sizleri ne kadar tanımasamda o kadar içten yazışıyoruz ki yazışmalarınız o kadar güzel ki içime doğdu ve rüyada gördüm en yakın zamanda olacak inanıyorum Allahın izniyle canım ben kendimi de görmüştüm hamile rüyamda 3 ay sonra kaldım

Tebrik ederim canımm bize de dua etmeye başla nolursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…