- 28 Ekim 2019
- 1.241
- 2.350
- 48
- 33
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #64.941
Sanmıyorum canım olacagım gıbı ama Allah tan ümit kesilmezAyy hadi inşallahh senin de az kalmıs❤ inşallahh hiç adet olmayız 9 ay kadar
Hayırlısı olsun kuzum Allah tan ümit kesilmezGunaydin kizlar hastanede bekliyorum birazdan ultrasona giricem hakkimda hayirlisi ne ise öyle olsun.
Hayırlı olsun kuzu cok sevindim inşallah saglıcakla kucagına alırsınEvet xanim foto da net gorunmuo belki ama testte gözle net gorunuo
Hatta inanmayip sağlık ocağına gittim ebe ye gösterdim
Pazartesi kan alalım dedu var çok yeni gibi dedi
Orda ayrıca idrar yaptik onda pek bişey cikmadi zateb ebe de dedi cok yeni suan yapsak cikmaz ama yine de deniyelim dedi ben evde ilk ıdrarla yapmıştım 2 test yaptım ikişi de silik çıktı bakalım
Canım sen ne kadarlıksın kalp atışı dinlemeye mi gittinGunaydin kizlar hastanede bekliyorum birazdan ultrasona giricem hakkimda hayirlisi ne ise öyle olsun.
Kuzum yumurtlama günün ve döngün hakkında da bilgi verir misin bizlere tahmını ne zaman olmus olabılır belirtilerin var mıydıBana göre 3 takvim é göre 2
silik çıktı
Negatif cıktı kizlar malesef pazartesi kan vericem zaten orda belli olur ama ne yalan soylıyım umudum kırıldı biraz bukadar şeyi niye yaşıyorum ozaman diye düşünmeye başladım
Hayır sakın umutsuzluğa kapılma daha erken bata var kuzummNegatif cıktı kizlar malesef pazartesi kan vericem zaten orda belli olur ama ne yalan soylıyım umudum kırıldı biraz bukadar şeyi niye yaşıyorum ozaman diye düşünmeye başladım
Bakalım kuzum ya bilmiyorum hala aynı ağrılar var ama umudum modum düştü ne yalan soylıyımHayır sakın umutsuzluğa kapılma daha erken bata var kuzumm
Üzülme kuzum bende negatif gördüm bu sabah hayırlısı olsun hakkımızda birazdaha bekleyelim bir umut belki olur daha erkenBugun çatlatma ignesinin 10. Gunu nur topu gibi negatifim var kızlar ikinci cizgiyi bırakın silik cikmasini bembeyazz morelm kalmadı dahada yapmam herhalde adeti bekliycemhusran oldu bu ay
Ya mod ister istemez düşüyor ama daha batına var ve kırmızılar gelene kadar umudumuz var sıkma canını pazartesiyi bekle bakalımBakalım kuzum ya bilmiyorum hala aynı ağrılar var ama umudum modum düştü ne yalan soylıyım
Ateşim bu sabah ta 36.7
e kuzu varsa bile çıkmaz dedim sana boşu boşuna moralini bozdun durduk yere zaten idrara döllenmeden sonra 15. gün ancak geçiyor. o gebeliği erken öğrenenler erken döllenme yaşamıştır ondan erken öğreniyor herkesinki aynı olmazki az daha bekle bakalım umudunu yitirmeBakalım kuzum ya bilmiyorum hala aynı ağrılar var ama umudum modum düştü ne yalan soylıyım
Ateşim bu sabah ta 36.7
Kuzum kana gecmemis olabilir umudunu kirma ❤❤Gunaydin kizlar ❤ test negatif cikti pazartesi yi bekliycem artık kan vermek için umudu kırık bir şekilde bukadar belirtiyi acıyı niye çektim onuda bilmiyorum nie hala bu ağrılar şişlik hissi var
Neyse kırmızılar gelene kadar minik bir umut var hayırlısı olsun❤
Keşke yapmasaydım diyorum şimdi merak daha iyiydi bu duygudan hayırlısı olsun artık nedim bakalım pazartesi ne cikicak kan bile veresim yok şuan adeti beklesemmi diyorumYa mod ister istemez düşüyor ama daha batına var ve kırmızılar gelene kadar umudumuz var sıkma canını pazartesiyi bekle bakalım
Kuzum sende cok erken yapmissun 10. Gun cikmazki en gec 14.gun blemedin 15.gun cikar idrara hemen gecmiyorBugun çatlatma ignesinin 10. Gunu nur topu gibi negatifim var kızlar ikinci cizgiyi bırakın silik cikmasini bembeyazz morelm kalmadı dahada yapmam herhalde adeti bekliycemhusran oldu bu ay
Keşke seni dinleseydim kuzum merak etmek daha iyiydi bu duygudan bekleyeyim bakalım hayırlısı artıke kuzu varsa bile çıkmaz dedim sana boşu boşuna moralini bozdun durduk yere zaten idrara döllenmeden sonra 15. gün ancak geçiyor. o gebeliği erken öğrenenler erken döllenme yaşamıştır ondan erken öğreniyor herkesinki aynı olmazki az daha bekle bakalım umudunu yitirme
Hayır lütfen moralini bozma daha erken canım sabır birazcık dahaKeşke yapmasaydım diyorum şimdi merak daha iyiydi bu duygudan hayırlısı olsun artık nedim bakalım pazartesi ne cikicak kan bile veresim yok şuan adeti beklesemmi diyorum
Çatlamadan sayarak 11gun oluyor ama bilmiyorum çıkanları görünce belki demistim çıkmadı nedim kısmet bekleyip görücez zatenKuzum kana gecmemis olabilir umudunu kirma ❤❤
Gunaydin kuzumGunaydin kizlar hastanede bekliyorum birazdan ultrasona giricem hakkimda hayirlisi ne ise öyle olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?