Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlı olsun kuzu cok sevindim inşallah saglıcakla kucagına alırsın

Gunaydin kizlar ❤ test negatif cikti pazartesi yi bekliycem artık kan vermek için umudu kırık bir şekilde bukadar belirtiyi acıyı niye çektim onuda bilmiyorum nie hala bu ağrılar şişlik hissi var
Neyse kırmızılar gelene kadar minik bir umut var hayırlısı olsun

Negatif cıktı kizlar malesef pazartesi kan vericem zaten orda belli olur ama ne yalan soylıyım umudum kırıldı biraz bukadar şeyi niye yaşıyorum ozaman diye düşünmeye başladım
Hayır sakın umutsuzluğa kapılma daha erken bata var kuzumm

Bugun çatlatma ignesinin 10. Gunu nur topu gibi negatifim var kızlar ikinci cizgiyi bırakın silik cikmasini bembeyazz morelm kalmadı dahada yapmam herhalde adeti bekliycem husran oldu bu ay
Üzülme kuzum bende negatif gördüm bu sabah hayırlısı olsun hakkımızda birazdaha bekleyelim bir umut belki olur daha erken

Bakalım kuzum ya bilmiyorum hala aynı ağrılar var ama umudum modum düştü ne yalan soylıyım
Ateşim bu sabah ta 36.7
Ya mod ister istemez düşüyor ama daha batına var ve kırmızılar gelene kadar umudumuz var sıkma canını pazartesiyi bekle bakalım

Bakalım kuzum ya bilmiyorum hala aynı ağrılar var ama umudum modum düştü ne yalan soylıyım
Ateşim bu sabah ta 36.7
e kuzu varsa bile çıkmaz dedim sana boşu boşuna moralini bozdun durduk yere zaten idrara döllenmeden sonra 15. gün ancak geçiyor. o gebeliği erken öğrenenler erken döllenme yaşamıştır ondan erken öğreniyor herkesinki aynı olmazki az daha bekle bakalım umudunu yitirme

Kuzum kana gecmemis olabilir umudunu kirma ❤❤

Ya mod ister istemez düşüyor ama daha batına var ve kırmızılar gelene kadar umudumuz var sıkma canını pazartesiyi bekle bakalım
Keşke yapmasaydım diyorum şimdi merak daha iyiydi bu duygudan hayırlısı olsun artık nedim bakalım pazartesi ne cikicak kan bile veresim yok şuan adeti beklesemmi diyorum

Bugun çatlatma ignesinin 10. Gunu nur topu gibi negatifim var kızlar ikinci cizgiyi bırakın silik cikmasini bembeyazz morelm kalmadı dahada yapmam herhalde adeti bekliycem husran oldu bu ay
Kuzum sende cok erken yapmissun 10. Gun cikmazki en gec 14.gun blemedin 15.gun cikar idrara hemen gecmiyor

Keşke seni dinleseydim kuzum merak etmek daha iyiydi bu duygudan bekleyeyim bakalım hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…