- 27 Ağustos 2019
- 12.521
- 21.567
- 348
- 33
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #64.961
Tamam kuzum bekliycem pazartesi olsun bakalım anlaşılacak cikmazsada oturup ağlayacak halim yok dünyanın sonu deil yine denerim ama önceliğin hormon testi vermek olucak 10 una randevum var devlette hormon isticem ağrıları geçtim göğüslerim nie bu halde ben hayatımda sadece emzirirken böyle damar gördüm normalde asla damar yok göğsümde hiç görmedim bilmiyomHayır lütfen moralini bozma daha erken canım sabır birazcık daha
Hauir kuzumm 12. Gun bile bazen cikmiyor ben ovulasyon satanlari takip ediyorum gorsen 16. Gun cikanlar bile var lutfenn kuzum bak birazcik olsun bana muhabbertin varsa uzme kendini hersey olacagina varicak zaten tamammi ilerleyen gunlerde olmazda kan yada yine idrar yaparsinÇatlamadan sayarak 11gun oluyor ama bilmiyorum çıkanları görünce belki demistim çıkmadı nedim kısmet bekleyip görücez zaten
Gunaydin canim ❤Günaydin kizlar
Gunaydin canim nasilsinGünaydin kizlar
Şnsallah güzel haberler alıcaz kuzucumTamam kuzum bekliycem pazartesi olsun bakalım anlaşılacak cikmazsada oturup ağlayacak halim yok dünyanın sonu deil yine denerim ama önceliğin hormon testi vermek olucak 10 una randevum var devlette hormon isticem ağrıları geçtim göğüslerim nie bu halde ben hayatımda sadece emzirirken böyle damar gördüm normalde asla damar yok göğsümde hiç görmedim bilmiyom
Tamam kuzum uzulmicem zaten aglamicam söz verdim kendime isyan etmiycem asla Allahım hayırlı zamanda hayırlısını versin olsada olmasada yapacak bisi yok bekleyip gorucem çıkmazsa denemeye devam tabikiHauir kuzumm 12. Gun bile bazen cikmiyor ben ovulasyon satanlari takip ediyorum gorsen 16. Gun cikanlar bile var lutfenn kuzum bak birazcik olsun bana muhabbertin varsa uzme kendini hersey olacagina varicak zaten tamammi ilerleyen gunlerde olmazda kan yada yine idrar yaparsin
Cok erken yaptim cokkkGunaydin canim ❤
Iyim kuzum kalktim hazirlanip işe gidicemGunaydin canim nasilsin
Amin kuzum insallah Rabbim ragzi olsun hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahŞnsallah güzel haberler alıcaz kuzucumAynen verirsin testini ama insallah gerek kalmaz
İnsalahh canımAmin kuzum insallah Rabbim ragzi olsun hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah❤
Haklisin kuzum kendi kafami kendim kiricam şimdi hak ettimCok erken yaptim cokkk
Iyim kuzum kalktim hazirlanip işe gidicemsen nasilsin
Amin kuzum ❤İnsalahh canım
Kuzum Rabbim evladını sana bağışlasın inşallah hiç birşey olmadan sağ salim ilerler ve kucağına gelir yavrunKizlar hepinizi ayri ayri alintilayamadim kusura bakmayin.
Kanama alani devam ediyor ama kesede var dedi. Takip hastasisin sen dedi ne olcagin belli olmaz bekleyip gorcez dedi. Gecen haftaki kadar olumsuz konusamam ama sana suan cok harika seylerde soyleyemem yatip dinlen ilaclarini al haftaya yine gel dedi.
Allah insallah tum isteyenlere hayirli sağlıklı uzun omurlu evlatlar versin. İcinde de bana. Ne olucagimiz belli degilmis Allaha emanet olalim
InsallAh öyledir tek çizgiyi görünce okadar uzuldumki adet olcakmisim gibide hissediyorm pazartesi kan vercem bakalm hicde gucum yok tekrar negatif duyarsam diye ama emin olmam lazımKuzum sende cok erken yapmissun 10. Gun cikmazki en gec 14.gun blemedin 15.gun cikar idrara hemen gecmiyor
Kolay gelsin kuzum sana Bende birsey yapmiyorum valla Batimi bekliyorumCok erken yaptim cokkk
Iyim kuzum kalktim hazirlanip işe gidicemsen nasilsin
Hauir kuzum inanki uzukmene gerek yok 10. Gun cok erken bir rakam Ilerleyen gunlerde testini tekrsrlarsinInsallAh öyledir tek çizgiyi görünce okadar uzuldumki adet olcakmisim gibide hissediyorm pazartesi kan vercem bakalm hicde gucum yok tekrar negatif duyarsam diye ama emin olmam lazım
Canim benim insallah yasiyicak kotu dusunme hicbir sekilde herseyden once moralini saglam tut Sana yarsim eden biri olsun hic kalkma yerinden bnm kuzeniminde kese alaninda kanamasi gorulmuatu kiz 1 bucuk ay yatti bebegi icin suan elhamdulillah saglikli pyani hic korkutma kndinjKizlar hepinizi ayri ayri alintilayamadim kusura bakmayin.
Kanama alani devam ediyor ama kesede var dedi. Takip hastasisin sen dedi ne olcagin belli olmaz bekleyip gorcez dedi. Gecen haftaki kadar olumsuz konusamam ama sana suan cok harika seylerde soyleyemem yatip dinlen ilaclarini al haftaya yine gel dedi.
Allah insallah tum isteyenlere hayirli sağlıklı uzun omurlu evlatlar versin. İcinde de bana. Ne olucagimiz belli degilmis Allaha emanet olalim
Kizlar hepinizi ayri ayri alintilayamadim kusura bakmayin.
Nekadar kaldi bata kuzumKolay gelsin kuzum sana Bende birsey yapmiyorum valla Batimi bekliyorum
Ha soyle iste guzelim Inanki yiorarmaya gerek yok Sadece zamanimiz var ama sabir edemitoruz Bnde vermeyi dusunuyorum pazartesi gunu insallah ogun hayirli sonuclarimiz olurTamam kuzum uzulmicem zaten aglamicam söz verdim kendime isyan etmiycem asla Allahım hayırlı zamanda hayırlısını versin olsada olmasada yapacak bisi yok bekleyip gorucem çıkmazsa denemeye devam tabiki
Pazartesi randevum var gidip kan vericem sağlık ocağında hem genel hem gebelik için hayırlısı bakalım❤ sağol kuzum benim ❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?