Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayır lütfen moralini bozma daha erken canım sabır birazcık daha
Tamam kuzum bekliycem pazartesi olsun bakalım anlaşılacak cikmazsada oturup ağlayacak halim yok dünyanın sonu deil yine denerim ama önceliğin hormon testi vermek olucak 10 una randevum var devlette hormon isticem ağrıları geçtim göğüslerim nie bu halde ben hayatımda sadece emzirirken böyle damar gördüm normalde asla damar yok göğsümde hiç görmedim bilmiyom

Çatlamadan sayarak 11gun oluyor ama bilmiyorum çıkanları görünce belki demistim çıkmadı nedim kısmet bekleyip görücez zaten
Hauir kuzumm 12. Gun bile bazen cikmiyor ben ovulasyon satanlari takip ediyorum gorsen 16. Gun cikanlar bile var lutfenn kuzum bak birazcik olsun bana muhabbertin varsa uzme kendini hersey olacagina varicak zaten tamammi ilerleyen gunlerde olmazda kan yada yine idrar yaparsin

Şnsallah güzel haberler alıcaz kuzucum Aynen verirsin testini ama insallah gerek kalmaz

Tamam kuzum uzulmicem zaten aglamicam söz verdim kendime isyan etmiycem asla Allahım hayırlı zamanda hayırlısını versin olsada olmasada yapacak bisi yok bekleyip gorucem çıkmazsa denemeye devam tabiki
Pazartesi randevum var gidip kan vericem sağlık ocağında hem genel hem gebelik için hayırlısı bakalım ❤ sağol kuzum benim ❤❤

Kizlar hepinizi ayri ayri alintilayamadim kusura bakmayin.
Kanama alani devam ediyor ama kesede var dedi. Takip hastasisin sen dedi ne olcagin belli olmaz bekleyip gorcez dedi. Gecen haftaki kadar olumsuz konusamam ama sana suan cok harika seylerde soyleyemem yatip dinlen ilaclarini al haftaya yine gel dedi.
Allah insallah tum isteyenlere hayirli sağlıklı uzun omurlu evlatlar versin. İcinde de bana. Ne olucagimiz belli degilmis Allaha emanet olalim

Kuzum Rabbim evladını sana bağışlasın inşallah hiç birşey olmadan sağ salim ilerler ve kucağına gelir yavrun
Amin kuzum insallah ❤ Rabbim korusun yavrunu seni inşallah

Kuzum sende cok erken yapmissun 10. Gun cikmazki en gec 14.gun blemedin 15.gun cikar idrara hemen gecmiyor
InsallAh öyledir tek çizgiyi görünce okadar uzuldumki adet olcakmisim gibide hissediyorm pazartesi kan vercem bakalm hicde gucum yok tekrar negatif duyarsam diye ama emin olmam lazım

InsallAh öyledir tek çizgiyi görünce okadar uzuldumki adet olcakmisim gibide hissediyorm pazartesi kan vercem bakalm hicde gucum yok tekrar negatif duyarsam diye ama emin olmam lazım
Hauir kuzum inanki uzukmene gerek yok 10. Gun cok erken bir rakam Ilerleyen gunlerde testini tekrsrlarsin

Canim benim insallah yasiyicak kotu dusunme hicbir sekilde herseyden once moralini saglam tut Sana yarsim eden biri olsun hic kalkma yerinden bnm kuzeniminde kese alaninda kanamasi gorulmuatu kiz 1 bucuk ay yatti bebegi icin suan elhamdulillah saglikli pyani hic korkutma kndinj

Gecen haftadan daha iyi konusmus şükür tutuncak kuzum merak etme birakmicak annesini
Kolay gelsin kuzum sana Bende birsey yapmiyorum valla Batimi bekliyorum
Nekadar kaldi bata kuzum

Ha soyle iste guzelim Inanki yiorarmaya gerek yok Sadece zamanimiz var ama sabir edemitoruz Bnde vermeyi dusunuyorum pazartesi gunu insallah ogun hayirli sonuclarimiz olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…