- 20 Haziran 2019
- 1.233
- 2.153
- 53
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #64.981
2 gun kaldi kuzumGecen haftadan daha iyi konusmus şükür tutuncak kuzum merak etme birakmicak annesini
Nekadar kaldi bata kuzum
Günaydın canım...Aynen adet gelene kadar umut var hakkında hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun AmiinGunaydin kizlar ❤ test negatif cikti pazartesi yi bekliycem artık kan vermek için umudu kırık bir şekilde bukadar belirtiyi acıyı niye çektim onuda bilmiyorum nie hala bu ağrılar şişlik hissi var
Neyse kırmızılar gelene kadar minik bir umut var hayırlısı olsun❤
Aynen kuzum çok erken davrandım bi umutla ama idrar testinden nefret ediyorum bidaha eve sokmicamHa soyle iste guzelim Inanki yiorarmaya gerek yok Sadece zamanimiz var ama sabir edemitoruz Bnde vermeyi dusunuyorum pazartesi gunu insallah ogun hayirli sonuclarimiz olur❤
Cok az kalmis2 gun kaldi kuzum
Amin kuzum insallah bekleyip görücez bakalımGünaydın canım...Aynen adet gelene kadar umut var hakkında hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun Amiin
Canım rüyamda seni gordum ama hatırlamıyorumHaha ben çok duydum ondan ama ilk duyduğumda tuhaf gelmişti bizim ki daha gzuel demi aile hekimi
Canım acele etme erken olabilir test için. Embriyo yerlesecekte beta hcg salgılamaya başlayacak o kana geçecek de sonra idrara geçecek kiminde dollenme ve yerlesme daha erken oldugu icin adetten once çıkabiliyorGunaydin kizlar ❤ test negatif cikti pazartesi yi bekliycem artık kan vermek için umudu kırık bir şekilde bukadar belirtiyi acıyı niye çektim onuda bilmiyorum nie hala bu ağrılar şişlik hissi var
Keskee yaa okadar cok istiyorumki ama bi tarafimida negatife hazirliyorum insallah kuzum Dualarda unutmalyalik birbirmiziCok az kalmishayirli haberler ver bize
Insallah kuzum Ne demek destek icin bizler zaten buraya sirf gebeligimizi ogrenmek tasdiklemek icin girmiyoruzki yeri gelcek destek olucaz Yeri gelicek arkadas fost olucaz Sende ve topikteki herkes sizlerde iyi varsinizAynen kuzum çok erken davrandım bi umutla ama idrar testinden nefret ediyorum bidaha eve sokmicam
Pazartesi hayırlı haberlerle geliriz inşallah kuzum❤ sağol kuzum desteğin için ❤ iyiki varsiniz ❤
Canım daha.erken cikmama ihtimali vardı.cunku hiç moral bozma kandan sonra bakalım yoksada neden böyle olduğu.dr sorarsinGunaydin kizlar ❤ test negatif cikti pazartesi yi bekliycem artık kan vermek için umudu kırık bir şekilde bukadar belirtiyi acıyı niye çektim onuda bilmiyorum nie hala bu ağrılar şişlik hissi var
Ya Çok erken davranıyorsunuz sonrada psikolojik olarak uzuluyorsunuz. Ne olur bu kadar erken yapmayın idrar testini. Belki yerleşme sürecin geç tamamlandı. Bebek 6 ila 10 gün arasında yerleşiyor. Ve rahme yerleştikten sonra beta salgılanmaya başlıyor. Bu kadar aceleci olmayınBugun çatlatma ignesinin 10. Gunu nur topu gibi negatifim var kızlar ikinci cizgiyi bırakın silik cikmasini bembeyazz morelm kalmadı dahada yapmam herhalde adeti bekliycemhusran oldu bu ay
Olsun kuzum bnm aynen daha iyi sonuc alirsin bnmde bat gunu oluyor kan vericegim gunKızlar benim randevu salı günüymüş yani 7 si 6 si die yanlış almışım ama neyse daha iyi bata 2 gun kalmış oluyor kesin net sonuç olur aklımda soru işareti kalmaz
Tatli mucize
Luniss
Ve diğer kizlar
Haklisin kuzum bugün çatlama günü ile 11. Gun benim hesap yanlış sanırım pik gününden hesaplanmiyor yinede çıkar die umutlanmıştım ama aldım dersimi her ay aynı hatayı yapıyorum ama bu ay herşey çok farklıydı bende acabamı dedim neyse bekleyip görücez kuzum salı günü randevum var kan vericem en garantisi o anlicaz noldunu bakalım hayırlısı kuzumCanım acele etme erken olabilir test için. Embriyo yerlesecekte beta hcg salgılamaya başlayacak o kana geçecek de sonra idrara geçecek kiminde dollenme ve yerlesme daha erken oldugu icin adetten once çıkabiliyor
Söyle düşün kiminde 6 günde yerleşir kiminde 9 günde. Ikisinin vücudunda hcg aynı olabilir mi hemen bozma morali
Üzülme canım hakkında hayırlısı olsun belki erken diye çıkmamıştırNegatif cıktı kizlar malesef pazartesi kan vericem zaten orda belli olur ama ne yalan soylıyım umudum kırıldı biraz bukadar şeyi niye yaşıyorum ozaman diye düşünmeye başladım
Amin kuzum ❤Insallah kuzum Ne demek destek icin bizler zaten buraya sirf gebeligimizi ogrenmek tasdiklemek icin girmiyoruzki yeri gelcek destek olucaz Yeri gelicek arkadas fost olucaz Sende ve topikteki herkes sizlerde iyi varsiniz❤❤❤❤❤
Kuzum benim evde 70 tane gebelik testi var bak ben bile yapmıyorumHaklisin kuzum bugün çatlama günü ile 11. Gun benim hesap yanlış sanırım pik gününden hesaplanmiyor yinede çıkar die umutlanmıştım ama aldım dersimi her ay aynı hatayı yapıyorum ama bu ay herşey çok farklıydı bende acabamı dedim neyse bekleyip görücez kuzum salı günü randevum var kan vericem en garantisi o anlicaz noldunu bakalım hayırlısı kuzum❤ sağol canım benim ❤
Sali gunu randevum kuzum yanlış almışım ama iyide oldu 2 gün kala oluyor daha net olur sonuç hayırlısı olsun kuzum haklisiniz keşke yapmasaydım diyorum ama geçti artık bakalımCanım daha.erken cikmama ihtimali vardı.cunku hiç moral bozma kandan sonra bakalım yoksada neden böyle olduğu.dr sorarsin
Hayırlısı olsun kuzum insallah olumlu olurOlsun kuzum bnm aynen daha iyi sonuc alirsin bnmde bat gunu oluyor kan vericegim gun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?