Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın canım...Aynen adet gelene kadar umut var hakkında hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun Amiin

Ha soyle iste guzelim Inanki yiorarmaya gerek yok Sadece zamanimiz var ama sabir edemitoruz Bnde vermeyi dusunuyorum pazartesi gunu insallah ogun hayirli sonuclarimiz olur
Aynen kuzum çok erken davrandım bi umutla ama idrar testinden nefret ediyorum bidaha eve sokmicam
Pazartesi hayırlı haberlerle geliriz inşallah kuzum ❤ sağol kuzum desteğin için ❤ iyiki varsiniz ❤

Canım acele etme erken olabilir test için. Embriyo yerlesecekte beta hcg salgılamaya başlayacak o kana geçecek de sonra idrara geçecek kiminde dollenme ve yerlesme daha erken oldugu icin adetten once çıkabiliyor
Söyle düşün kiminde 6 günde yerleşir kiminde 9 günde. Ikisinin vücudunda hcg aynı olabilir mi hemen bozma morali

Aynen kuzum çok erken davrandım bi umutla ama idrar testinden nefret ediyorum bidaha eve sokmicam
Pazartesi hayırlı haberlerle geliriz inşallah kuzum ❤ sağol kuzum desteğin için ❤ iyiki varsiniz ❤
Insallah kuzum Ne demek destek icin bizler zaten buraya sirf gebeligimizi ogrenmek tasdiklemek icin girmiyoruzki yeri gelcek destek olucaz Yeri gelicek arkadas fost olucaz Sende ve topikteki herkes sizlerde iyi varsiniz ❤❤❤❤❤

Canım daha.erken cikmama ihtimali vardı.cunku hiç moral bozma kandan sonra bakalım yoksada neden böyle olduğu.dr sorarsin

Bugun çatlatma ignesinin 10. Gunu nur topu gibi negatifim var kızlar ikinci cizgiyi bırakın silik cikmasini bembeyazz morelm kalmadı dahada yapmam herhalde adeti bekliycem husran oldu bu ay
Ya Çok erken davranıyorsunuz sonrada psikolojik olarak uzuluyorsunuz. Ne olur bu kadar erken yapmayın idrar testini. Belki yerleşme sürecin geç tamamlandı. Bebek 6 ila 10 gün arasında yerleşiyor. Ve rahme yerleştikten sonra beta salgılanmaya başlıyor. Bu kadar aceleci olmayın

Olsun kuzum bnm aynen daha iyi sonuc alirsin bnmde bat gunu oluyor kan vericegim gun

Haklisin kuzum bugün çatlama günü ile 11. Gun benim hesap yanlış sanırım pik gününden hesaplanmiyor yinede çıkar die umutlanmıştım ama aldım dersimi her ay aynı hatayı yapıyorum ama bu ay herşey çok farklıydı bende acabamı dedim neyse bekleyip görücez kuzum salı günü randevum var kan vericem en garantisi o anlicaz noldunu bakalım hayırlısı kuzum ❤ sağol canım benim ❤

Insallah kuzum Ne demek destek icin bizler zaten buraya sirf gebeligimizi ogrenmek tasdiklemek icin girmiyoruzki yeri gelcek destek olucaz Yeri gelicek arkadas fost olucaz Sende ve topikteki herkes sizlerde iyi varsiniz ❤❤❤❤❤
Amin kuzum ❤ aynen öyle kuzum seviyorum siziii❤❤❤

Kuzum benim evde 70 tane gebelik testi var bak ben bile yapmıyorum dis gebelik gecirdigim ve iki gebeliği adetten sonra öğrendiğimiz için adet bitimi her halükarda test yapıyorum önlem olsun diye. Ona rağmen nasıl olsa test var deyip hiç yapmadim erkenden çünkü yüzde 90 negatif çıkacak biliyorum

Canım daha.erken cikmama ihtimali vardı.cunku hiç moral bozma kandan sonra bakalım yoksada neden böyle olduğu.dr sorarsin
Sali gunu randevum kuzum yanlış almışım ama iyide oldu 2 gün kala oluyor daha net olur sonuç hayırlısı olsun kuzum haklisiniz keşke yapmasaydım diyorum ama geçti artık bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…