Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sali gunu randevum kuzum yanlış almışım ama iyide oldu 2 gün kala oluyor daha net olur sonuç hayırlısı olsun kuzum haklisiniz keşke yapmasaydım diyorum ama geçti artık bakalım
Biz hakkımızda hayurlsi istiyoruz benn senden umutluyum hala ya okadar sanci neyim nesi ozmn

Benim kafa almıyor kuzum annemde dedi dün yapma daha erken çıkmaz varsada üzülme.bosuna die anamida dinlemedimki zaten onu her dinlemedigimde üzülüyorum bidaha sabırsız davranmicam hiç bir konuda sonu kötü oluyor çünkü hayırlısı olsun inşallah kuzum

Keskee yaa okadar cok istiyorumki ama bi tarafimida negatife hazirliyorum insallah kuzum Dualarda unutmalyalik birbirmizi
Iyi yapiyosum kuzum beklenti buyuk olmasınki cok sarsilmayalim..
Hersey gönlünce olsun kuzum

Biz hakkımızda hayurlsi istiyoruz benn senden umutluyum hala ya okadar sanci neyim nesi ozmn
Bende onu diyorum kuzum bu ne böyle hani adet sancısı desen 3 4 gün varken başlar en erken benimki yumurtlamanın 7.günü başladı bitmedi şiddetlendi bide hiç olmayan birşey göğüslerim olmadığı kadar iri sıcak ve aşırı damarlı ben hiç böyle damar görmedim cidden görmedim buzamana kadar en son kızımı emzirirken vardı odamarlar o yüzden bi tik fazla umutluydum bu ay inşallah hislerim doğrudur salı günü kanla guzel haberler veririm size

Yerleşme kanamaları genel olarak yumurtlama ve döllenme zamanından yaklaşık olarak 6-12 gün sonra, kısacası adet dönemine yakın bir tarihte gerçekleşir. İşte bu sebeple de yerleşme kanaması adet kanaması ile sıkça karıştırılır. Yerleşme kanaması gebeliğin test ile tespit edilmesinden önce meydana gelir.
Tatli mucize

Ay insallah kuzum ama karnimda gaz var sanci yapti bana bi lavaboya gittim baktim lembe leke buna ragmen pazartesi kan veriyimmi

İnşallah kuzumm çok teşekkür ederim
Aynen ole canim her ser de bir hayır vardır derler bu da öyle olmuş İnsalalh güzel süreçler gecirirsin canim cok sevindim adına
Çok teşekkür ederim kuzucum
Gerçektende öyle çok seviyorum hepinizi
İnşallah rüyan çıkar kuzum ya heyecanlandırdın beni

Ya kuzum ama sancimda var yerlesmede sanci olmaz diye biliyorum

Iyiyim kuzum hmd olsun bata 2 gun var bugun catlamasan sonra 12.gun az lnce pembe kan geldi sqncim var biraz onun disinda iyiyim
Kuzum bnde sabah sancı yla kalktim aha dedim adet oldum test yanıldı dedim kostüm wc ye korka korka meğer gaz ağrısıymis sonra geçti Allahım inşallah nasip eder yaa çook istiyorum Allahım herkese nasip etsin insallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…