- 24 Ekim 2019
- 7.150
- 12.407
- 163
- 27
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #65.001
Amin kuzum insallah bekleyip görücez bakalımÜzülme canım hakkında hayırlısı olsun belki erken diye çıkmamıştır
Biz hakkımızda hayurlsi istiyoruz benn senden umutluyum hala ya okadar sanci neyim nesi ozmnSali gunu randevum kuzum yanlış almışım ama iyide oldu 2 gün kala oluyor daha net olur sonuç hayırlısı olsun kuzum haklisiniz keşke yapmasaydım diyorum ama geçti artık bakalım
Benim kafa almıyor kuzum annemde dedi dün yapma daha erken çıkmaz varsada üzülme.bosuna die anamida dinlemedimki zaten onu her dinlemedigimde üzülüyorum bidaha sabırsız davranmicam hiç bir konuda sonu kötü oluyor çünkü hayırlısı olsun inşallah kuzumKuzum benim evde 70 tane gebelik testi var bak ben bile yapmıyorumdis gebelik gecirdigim ve iki gebeliği adetten sonra öğrendiğimiz için adet bitimi her halükarda test yapıyorum önlem olsun diye. Ona rağmen nasıl olsa test var deyip hiç yapmadim erkenden çünkü yüzde 90 negatif çıkacak biliyorum
Iyi yapiyosum kuzum beklenti buyuk olmasınki cok sarsilmayalim..Keskee yaa okadar cok istiyorumki ama bi tarafimida negatife hazirliyorum insallah kuzum Dualarda unutmalyalik birbirmizi
Bizde senii❤❤Amin kuzum ❤aynen öyle kuzum seviyorum siziii❤❤❤
Bende onu diyorum kuzum bu ne böyle hani adet sancısı desen 3 4 gün varken başlar en erken benimki yumurtlamanın 7.günü başladı bitmedi şiddetlendi bide hiç olmayan birşey göğüslerim olmadığı kadar iri sıcak ve aşırı damarlı ben hiç böyle damar görmedim cidden görmedim buzamana kadar en son kızımı emzirirken vardı odamarlar o yüzden bi tik fazla umutluydum bu ay inşallah hislerim doğrudur salı günü kanla guzel haberler veririm sizeBiz hakkımızda hayurlsi istiyoruz benn senden umutluyum hala ya okadar sanci neyim nesi ozmn
Kuzum yerleşme olmasın adetten 2 3 gün önce olabiliyormuş nette okumuştum ay insallah oyledirKizlar az once lavaboya gittim Pembe kan geldi galiba adet oldum ama bugun 12. Gunum normalmi
Ay insallah kuzum ama karnimda gaz var sanci yapti bana bi lavaboya gittim baktim lembe leke buna ragmen pazartesi kan veriyimmiYerleşme kanamaları genel olarak yumurtlama ve döllenme zamanından yaklaşık olarak 6-12 gün sonra, kısacası adet dönemine yakın bir tarihte gerçekleşir. İşte bu sebeple de yerleşme kanaması adet kanaması ile sıkça karıştırılır. Yerleşme kanaması gebeliğin test ile tespit edilmesinden önce meydana gelir.
Tatli mucize
İnşallah kuzumm çok teşekkür ederimKız B BUSR4 etiketledigini görünce yeminle içime bi his girdi dedim inşallah hamilelik haberidirama bu da güzel haber mutlu olduğunu bilmek çok hoş canim Rabbim bizlere hep hayırlısını versin senin için de hayırlı olan olmuş çabucak da alışırsın inşallah günün de az kalmış hamilelik haberini de alırız inşallah ❤❤❤
Çok teşekkür ederim kuzucumAynen ole canim her ser de bir hayır vardır derler bu da öyle olmuş İnsalalh güzel süreçler gecirirsin canim cok sevindim adına
Gerçektende öyle çok seviyorum hepiniziİşin ilginci sizleri ne kadar tanımasamda o kadar içten yazışıyoruz ki yazışmalarınız o kadar güzel ki içime doğdu ve rüyada gördüm ☺en yakın zamanda olacak inanıyorum Allahın izniyle canım ben kendimi de görmüştüm hamile rüyamda 3 ay sonra kaldım
Ya kuzum ama sancimda var yerlesmede sanci olmaz diye biliyorumYerleşme kanamaları genel olarak yumurtlama ve döllenme zamanından yaklaşık olarak 6-12 gün sonra, kısacası adet dönemine yakın bir tarihte gerçekleşir. İşte bu sebeple de yerleşme kanaması adet kanaması ile sıkça karıştırılır. Yerleşme kanaması gebeliğin test ile tespit edilmesinden önce meydana gelir.
Tatli mucize
Gunaydin cnm nasilsinGünaydın kızlarrr
İyiyim kuzucumm sen nasılsınGunaydin cnm nasilsin
evet kuzum lutfen 26 ocak batYeni bat ekleyelim mi ?
Iyiyim kuzum hmd olsun bata 2 gun var bugun catlamasan sonra 12.gun az lnce pembe kan geldi sqncim var biraz onun disinda iyiyimİyiyim kuzucumm sen nasılsın
Allahım hayırlara çıkarsın inşallahCanım rüyamda seni gordum ama hatırlamıyorum
Kuzum bnde sabah sancı yla kalktim aha dedim adet oldum test yanıldı dedim kostüm wc ye korka korka meğer gaz ağrısıymis sonra geçti Allahım inşallah nasip eder yaa çook istiyorumIyiyim kuzum hmd olsun bata 2 gun var bugun catlamasan sonra 12.gun az lnce pembe kan geldi sqncim var biraz onun disinda iyiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?