- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #65.021
Bnm döngüm 30 güne bir canim kasik agrisi şişkinlik sürekli ıslaklık sık wc ye gitmek yoğun bi baş dönmesi özellikle sabahlari kokulara hassasiyet .Kuzum yumurtlama günün ve döngün hakkında da bilgi verir misin bizlere tahmını ne zaman olmus olabılır belirtilerin var mıydı
Aminnn kuzum seninki Allahin izni ile bellidir kuzum bnmko bnce adetKuzum bnde sabah sancı yla kalktim aha dedim adet oldum test yanıldı dedim kostüm wc ye korka korka meğer gaz ağrısıymis sonra geçti Allahım inşallah nasip eder yaa çook istiyorumAllahım herkese nasip etsin insallahhh
Inşallah canım rabbim yüzümüze gülsün inşallahBenim kafa almıyor kuzum annemde dedi dün yapma daha erken çıkmaz varsada üzülme.bosuna die anamida dinlemedimki zaten onu her dinlemedigimde üzülüyorum bidaha sabırsız davranmicam hiç bir konuda sonu kötü oluyor çünkü hayırlısı olsun inşallah kuzum❤
Ver kuzum çıkar kanda pazartesiye şuan çok umutlandım senden pembe kan dedin yaAy insallah kuzum ama karnimda gaz var sanci yapti bana bi lavaboya gittim baktim lembe leke buna ragmen pazartesi kan veriyimmi
Benim bildiğin adet gibi olmuştu kuzu. 5 gün de sürmüştü. Sancim da her zamanki gibi coktunurchun canim sen hic bu sekilde yssadinmi hani dedinya adet oldum sandm sonra test yptim kac gun surmustu kanaman ve sancin varmiydu
Bilmiom ki cnm insan yüz de yüz emin olamio ki bakalımAminnn kuzum seninki Allahin izni ile bellidir kuzum bnmko bnce adet
Nasi olmaz asıl ýerlesmede olur kim dedi onu sana kuzumYa kuzum ama sancimda var yerlesmede sanci olmaz diye biliyorum
Lekelenme mi acaba kuzum, yerleşme olmasınIyiyim kuzum hmd olsun bata 2 gun var bugun catlamasan sonra 12.gun az lnce pembe kan geldi sqncim var biraz onun disinda iyiyim
Amin kuzum insallahInşallah canım rabbim yüzümüze gülsün inşallah
Tüm belirtiler adete aynı j yüzden insan emin olamio yaa kuzumNasi olmaz asıl ýerlesmede olur kim dedi onu sana kuzum
Amin inşallah canımInşallah canım rabbim yüzümüze gülsün inşallah
Yaa ciddimii insallah oyledir kuzumNasi olmaz asıl ýerlesmede olur kim dedi onu sana kuzum
İnşallah canim aminBende onu diyorum kuzum bu ne böyle hani adet sancısı desen 3 4 gün varken başlar en erken benimki yumurtlamanın 7.günü başladı bitmedi şiddetlendi bide hiç olmayan birşey göğüslerim olmadığı kadar iri sıcak ve aşırı damarlı ben hiç böyle damar görmedim cidden görmedim buzamana kadar en son kızımı emzirirken vardı odamarlar o yüzden bi tik fazla umutluydum bu ay inşallah hislerim doğrudur salı günü kanla guzel haberler veririm size❤
Hklisin kuzumBilmiom ki cnm insan yüz de yüz emin olamio ki bakalım
Aynen öyle kuzum aynenTüm belirtiler adete aynı j yüzden insan emin olamio yaa kuzum
Tabiki kuzum pazartesi kan ver inşallah var kuzumYaa ciddimii insallah oyledir kuzum
Amin kuzum ❤İnşallah canim amin
Ay kuzum insallah yerlesmedir suan uzandim battaniyeye sardim kndimi sancin az az gelip gidiyor insallah yerl3smedir leki aen testi bu kanamanin kacinci gunu yaptin kuzumBenim bildiğin adet gibi olmuştu kuzu. 5 gün de sürmüştü. Sancim da her zamanki gibi coktu
Insallah balimm ❤❤Tabiki kuzum pazartesi kan ver inşallah var kuzum❤
Amin kuzum ❤
Bilmiyorumki kuzum gittim baktim pembe kan adet sandim insallah yerlesmedirLekelenme mi acaba kuzum, yerleşme olmasın
Leke leke gelio yerleşme deBilmiyorumki kuzum gittim baktim pembe kan adet sandim insallah yerlesmedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?