- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #65.041
Senin bat ne zamanBilmiyorumki kuzum gittim baktim pembe kan adet sandim insallah yerlesmedir
2 gun sonra bugun catlamanin 12 .gunhSenin bat ne zaman
Evt kuzum leke seklinde suan yok devam edermi bilmiyirumLeke leke gelio yerleşme de
Kuzum ben hamile olduğumu bilmiyordum ilkinde adet bitti temizlendim. Temizlendikten 4 gün sonra tekrar lekelenme başladı doktora gittim gebelik cıktı testte ama 2 gün sonraki testte değer düştü. Kimyasal gebelik dediler. Ikincisinde adet bitti temizlendim ovulasyon yapmaya başladım ovulasyon 5 gün boyunca kopkoyu cikinca şüphelenip test yaptım pozitif cıktı. 4 gün değer normal arttı sonra lekelenme başladı ve değer düşmeye başladı. Önce düşük dediler 10 gün sonra tekrar değer yükselmişti ve ultrasona aldılar ultrasonda sağ tüpte kitle göründe dış gebelik teşhisiyle direk yatisimi yaptılar. Ben normal bir örnek değilim bu konulardaAy kuzum insallah yerlesmedir suan uzandim battaniyeye sardim kndimi sancin az az gelip gidiyor insallah yerl3smedir leki aen testi bu kanamanin kacinci gunu yaptin kuzum
Estagfrullah kuzum olurmu oyle seyKuzum ben hamile olduğumu bilmiyordum ilkinde adet bitti temizlendim. Temizlendikten 4 gün sonra tekrar lekelenme başladı doktora gittim gebelik cıktı testte ama 2 gün sonraki testte değer düştü. Kimyasal gebelik dediler. Ikincisinde adet bitti temizlendim ovulasyon yapmaya başladım ovulasyon 5 gün boyunca kopkoyu cikinca şüphelenip test yaptım pozitif cıktı. 4 gün değer normal arttı sonra lekelenme başladı ve değer düşmeye başladı. Önce düşük dediler 10 gün sonra tekrar değer yükselmişti ve ultrasona aldılar ultrasonda sağ tüpte kitle göründe dış gebelik teşhisiyle direk yatisimi yaptılar. Ben normal bir örnek değilim bu konularda
Insallah kuzum bnmGünaydın kızlar
Güzel bir gün olsun inşallah
Kuzum telefonu hemen elime alıp heyecanla baktım sana R Rainbow3461
Sakın ama sakın üzülme, çünkü çıkmama ihtimali çıkma ihtimalinden daha azdı , kadınların vücuduna beta hcg hormon geçişleri aynı olmaz demişti bana doktorum anlatmıştı , yani sen adete 7 gün kala öğrenirsin başkası 5 kala diğeri adet günü bile öğrenemez adeti 2-3 geçince ancak idrarına geçer öğrenir demişti , hatta adeti 10 gün geçmesine rağmen kanda öğrenenleri anlatmıştı bana
Çıksaydı bu çok süpriz olacaktı biliyorsun bizim için , sakın ama sakın üzülme oldumu kuzum için rahat olsun bana doktor bunları anlatınca iyce anlamıştım ben
zaten kan vereceğin gün varsa mutlaka çıkacak , şimdiden kendini strese sokup da sakın varsa bile bebek onu da üzme kuzum
Tatli mucize kuzucum yerleşme kanaması için eğer devam etmiyorsa birkaç gün sonra test ile öğrenebilirsin
İnşallah devamı gelmez kuzum
Vaalla oyle kuzum sen ne durumdasin simdiBu sürecin böyle zor olacağını hiç tahmin etmemiştim kızlar
Okadar özeniyorumki hamileliğini çok sıradan bi şekilde öğrenipde rahat rahat yaşayanlara
Tmm yerleşme ole oluoo canimEvt kuzum leke seklinde suan yok devam edermi bilmiyirum
Bende bi bakıyorum yeni evli 3 aylık hamile bi bakıyorum kadın korunmayı bırakıyo hamile kaliyo hiç stres olmadan iste bu gibi kişilerin el açıp allah binlerce kez şükür etmesi lazım hayatları boyunca ben şanssızım bile dememeleri gerekiyorBu sürecin böyle zor olacağını hiç tahmin etmemiştim kızlar
Okadar özeniyorumki hamileliğini çok sıradan bi şekilde öğrenipde rahat rahat yaşayanlara
Aynen canım azıcık daha sabır inşallah güzel haber alırız bu ayEstagfrullah kuzum olurmu oyle seyYaa bnm gorumceminde iyle olmus adet olmus cok sancili ihne vurdurmak icin acike gitmisker gebe okdugunu igrenmis neyse bekliyim bakalim arttik ilerkeyen gunlerde belli olucak
Insallah kuzummTmm yerleşme ole oluoo canim
Bende öyle kuzuBu sürecin böyle zor olacağını hiç tahmin etmemiştim kızlar
Insallah cnmAynen canım azıcık daha sabır inşallah güzel haber alırız bu ay
Ya bizim komşu evlendiğinin ilk haftası kaldıBende bi bakıyorum yeni evli 3 aylık hamile bi bakıyorum kadın korunmayı bırakıyo hamile kaliyo hiç stres olmadan iste bu gibi kişilerin el açıp allah binlerce kez şükür etmesi lazım hayatları boyunca ben şanssızım bile dememeleri gerekiyor
Maşallah keşke herkes hemen istediğinde olsaYa bizim komşu evlendiğinin ilk haftası kaldı
Cok belirtin olmus kuzu kan verince kesinlesir inşallah hamıssındır,Bnm döngüm 30 güne bir canim kasik agrisi şişkinlik sürekli ıslaklık sık wc ye gitmek yoğun bi baş dönmesi özellikle sabahlari kokulara hassasiyet .
Suan test silik ama var mı yoj mu bilemiom adet günüm geçsin kan testi yaptircam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?