Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Haklısın canım Herkesin ki farklı amın inşallah

Hadi bakalım kuzum insallah hayırlı güzel sonuçlar alıcaz

Kizlar ben her ay belirtilerimi not aliyorum karsilastirma yapiyorum gecen ayki belirtilerime bakin bide bu ay hic bisi yok denecek kadar az

R Rainbow3461 Kumsallltanem kızlar ya dün size dedim ya adet olacakmışım gibi ağrım var bugün hiçbirşeyim yok geçti o ağrı nedense, ve affedersiniz gece 3 defa lavaboya kalktim aşırı derecede şişmiş hissediyorum kendimi gaz var böyle gece uyuyamadım yani ama bugün hiçbirşey yok

kızlar Günde 50 dakika eliptik bisiklet sürmek hamile kalmak isteyen biri için zararlımıdır? Bilgisi olan var mı? Benimde pazartesi BAT ım ama dünden beri kasık ve sırt ağrısı yaşıyorum, erken gebelik testi ni perşembe günü yaptım negatif çıktı. 50 dakika eliptik sporu yapmak zararlıysa yapmayayım, önümüzdeki ayı sağlam değerlendireyim

nurchun canım sende de insülin direnci vardı dimi glifor iciyodun dimi sende? Ne dicem bu ilaç gebelik için zararlı mı doktor bunu içerken gebelik için deneme yapabilirsin dedi mi şeker hapı ya sormadım ben sana hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…