- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #65.061
İnsalalh cnm dün ki test silik çıktı bakalımCok belirtin olmus kuzu kan verince kesinlesir inşallah hamıssındır,❤
Haklısın canım Herkesin ki farklı amın inşallahKızlar size hamilelik sürecimden bahsetmek istedim allaha çok şükür korunmayı bıraktıktan sonra hemen hamile kaldım çok şaşırdım uğraşacağımı düşünüyordum çünkü. Yumurtalama dönemlerimi kasıklarımda ağrı ve akıntıdan zaten anlayan biriydim eğer olmasaydı önümüzdeki ay ovu testine başlayacaktım yine ağrılarımı hissetmeye başladığımdan itibaren denemede bulundum toplam 3 deneme oldu sonra eşim şehir dışına gitti yumurtlama bittikten hemen sonra göğüs hassasiyetim başladı ama bu normaldi sadece hassasiyet devam ederken göğüslerimde pütürcükler oluştu değişik olarak ve inanın hiç bir belirti yoktu başka hatta normal şartlarda adetime 1 hafta kala yoğun kasık ağrıları ve daha ağır göğüs hassasiyeti yaşamam gerekiyoken ben hiç birini yaşamadım hiç ağrım yoktu o anda şüphelendim zaten kasık batması vs hiç birini yaşamadım normal adet döngümün ortalarında gibi hissettim hiç akıntımda yoktu belirti aramayın bence herkesin hamileliği kendine göre oluyor diyorlar bence çok doğru hepinize dua ediyorum inşallah isteyen herkese en kısa zamanda nasip eder allah
Hadi güzel haberler bekliyoruz kuzumİnsalalh cnm dün ki test silik çıktı bakalım
Hadi bakalım kuzum insallah hayırlı güzel sonuçlar alıcazKızlar benim randevu salı günüymüş yani 7 si 6 si die yanlış almışım ama neyse daha iyi bata 2 gun kalmış oluyor kesin net sonuç olur aklımda soru işareti kalmaz
Tatli mucize
Luniss
Ve diğer kizlar
Cesaretimi toplarsam kan vercem bakalimHadi güzel haberler bekliyoruz kuzum
Artmazsa adet gibi ver kuzum artarsa ama normal adet halini alırsa genelde adet oluyorAy insallah kuzum ama karnimda gaz var sanci yapti bana bi lavaboya gittim baktim lembe leke buna ragmen pazartesi kan veriyimmi
Evt kuzum hazirladim kndimi cidden uzulmedim Hayirlisi olsunArtmazsa adet gibi ver kuzum artarsa ama normal adet halini alırsa genelde adet oluyor
Herkesin ki farklı olui canim benim belki bu ay var bekirtisix gelio bebisKizlar ben her ay belirtilerimi not aliyorum karsilastirma yapiyorum gecen ayki belirtilerime bakin bide bu ayhic bisi yok denecek kadar az Eki Görüntüle 2572470
Belki diyon hala allahim ya var tabi sen hala kan vermedinmiHerkesin ki farklı olui canim benim belki bu ay var bekirtisix gelio bebis
Şnsallah yerleşmedir kuzucumEvt kuzum hazirladim kndimi cidden uzulmedim Hayirlisi olsun
İnşallah kuzumBilmiyorumki kuzum gittim baktim pembe kan adet sandim insallah yerlesmedir
Amin kuzum insallahŞnsallah yerleşmedir kuzucumGidisatına bi bakalım bakalım devamı gelmez insallah
daha adetine var canım bekle umut yok değil sadece erkendiKeşke seni dinleseydim kuzum merak etmek daha iyiydi bu duygudan bekleyeyim bakalım hayırlısı artık
Sende varmi gelen gidendaha adetine var canım bekle umut yok değil sadece erkendi
yok kuzum sabah 10:30 da kalktım tuvalete gittim bişey yoktu tekrar uyudum şimdi uyandım dahaSende varmi gelen giden
Belki diyon hala allahim ya var tabi sen hala kan vermedinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?