Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Saglik ocagindaki doktor banada tsh oyle degismez 1 senede dedi ama degisiyor yani sonra kendisi de kendiyle celisti degisebilir aslinda falan diye. saglik ocagindaki doktorlarada guvenemiyorum ben en iyisi kadin dogum doktorunun yorumu bence.
Öyle gibi görünüyor canım giderim bu ay zaten kafami kurcalıyor

Saglik ocagindaki doktor banada tsh oyle degismez 1 senede dedi ama degisiyor yani sonra kendisi de kendiyle celisti degisebilir aslinda falan diye. saglik ocagindaki doktorlarada guvenemiyorum ben en iyisi kadin dogum doktorunun yorumu bence.
Onlar j kadar detay bilemio lar canim en iyisi kadin dogum cu

Günaydın kızlar bugün kaşık ağrılarım var arada batıyor kasiklarim böyle adet sancısı gibi bi sancı giriyor arda göğüslerim hala şiş ve agiriyor inş ader gelmez

Günaydın kızlar bugün kaşık ağrılarım var arada batıyor kasiklarim böyle adet sancısı gibi bi sancı giriyor arda göğüslerim hala şiş ve agiriyor inş ader gelmez
Aynı şeyler bende de var ama benim adetim pazartesi gelmesi gerek ama iki gündür kasık ağrısı sırt ağrısı, bugün baş ağrısıda eklendi.

Amaan nasip falan olmasın yaa bıktım ben
Öyle demeee Allah en doğru zamanı bilir ben de bu durumdaydım adetim ilk geldiğinde insan neredeyse isyan edecek oluyor ama sonra pişman oluyorsun söyleme böyle şeyler rabbim nasip etsin insallah en yakın zamanda hepimize

Kızlar merhaba,
Hormon testlerinde amh (yumurta rezervi) çok mu önemlidir? Benim diğer değerlerim iyi, amh biraz düşük çıktı. Bebek denemeye de yeni başladık. Yaşım 36, o nedenle doktor bu değeri önemsedi. Normalde 1 yıl deneyip olmayanlara tedavi, ama sana 6 ay deneyelim gerekirse yumurta takibi ve çatlatma iğnesi yaparız dedi. 6 ay sonra olmazsa tüp bebek düşün dedi. Biraz korktum. Bilgi verebilecek var mı bana bu konuda?

Inşallah canım belirtiler bazen bizi yanıltıyor o kadar çok istiyoruz ki psikolojik olarak herşeyi yaşıyoruz sabret az kalmış ne zamandır bebiş düşünüyorsunuz dr falan gittin mi

Merhaba canim kaç cıktı değerin yani amh değeri düşük olup gebe olan da var kuzum dr kontrolünde ilerlemen iyi olur tabiki de stres yapma olmaması için en büyük engel o

Kizlar tesye yine baktim 1 saat sonra sonuc buydu 2 test yaptim meraktan yarim saat arayla teatlere sonradan baktim eltimdeyim suan ancak atabildim sizce umut varmı

Eklentiler

• 20200104_145214.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 52

Eklentiler

• 20200104_145214.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 48
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…