Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar tesye yine baktim 1 saat sonra sonuc buydu 2 test yaptim meraktan yarim saat arayla teatlere sonradan baktim eltimdeyim suan ancak atabildim sizce umut varmı
Kuzum ikinci çizgi cıkmıs ama saat sonra mı cıktı ilk 5 ile 20 dk arası diyorlar ama hic belli olmaz bence kan testi yaptır

Merhaba canim kaç cıktı değerin yani amh değeri düşük olup gebe olan da var kuzum dr kontrolünde ilerlemen iyi olur tabiki de stres yapma olmaması için en büyük engel o

0,98 çıktı. Yumurtalarıma muayenede baktı iyi gibi görünüyorlar, bi rahim filmi çekelim dedi. Çektirdim pazartesi göstericem bakalım ne diyecek? Stres biliyorum çok etkili ama elde de olmuyor tabii. Mümkün olduğunca rahatlamaya çalışıyorum

Yaptim kuzum ilk 5 dakka çizgi yoktu 2. Testide yaptım yoktu sonra baktım vardı 2 tesytede çizgi ama güvenemiyorum salı belli olacak kuzum kan vericem
Kuzum valla ne desem hayırlısı olsun olmustur inşallah ben test yaptıgım da sonradan da bakardım hic görünmezdi bir sey salı günü kesinlesir artık

Kuzum ikinci çizgi cıkmıs ama saat sonra mı cıktı ilk 5 ile 20 dk arası diyorlar ama hic belli olmaz bence kan testi yaptır
Kuzum ilk 5 10 dakka baktım moral sıfır olunca daha bakmadım 2 sini 5 dakka arayla yaptım aynı ıdrarla sonuç bu bilmiom salı kanda çıkar varsa inşalalh bakalım kısmet kuzum

Vaalla oyle kuzum sen ne durumdasin simdi
Kuzum benim 6 günüm kaldı
Hiçbir belirtim yok
Adete yakın hep göğsüm ağrırdı
O da yok
Kasık ağrım vardı 8. Gün kalana kadar o da bi anda geçti gitti bende anlamadım
Bekliyorum kuzum
Ama nedense umudum da yok

Kuzum valla ne desem hayırlısı olsun olmustur inşallah ben test yaptıgım da sonradan da bakardım hic görünmezdi bir sey salı günü kesinlesir artık
Aynen kuzum bekleyip görücez Bakalim Amin kuzum insallah rabbim hepimize nasip etsin inşallah

Kuzum ilk 5 10 dakka baktım moral sıfır olunca daha bakmadım 2 sini 5 dakka arayla yaptım aynı ıdrarla sonuç bu bilmiom salı kanda çıkar varsa inşalalh bakalım kısmet kuzum
Kuzum şimdi ben de yaptığım teste sonradan bakınca silik çizgi görmüştüm ama senin daha belirgin gibi bekleyelim bakalım pazartesiyi kan sonucunda kesim belli olur

Kuzum şimdi ben de yaptığım teste sonradan bakınca silik çizgi görmüştüm ama senin daha belirgin gibi bekleyelim bakalım pazartesiyi kan sonucunda kesim belli olur
Insalalh hayirlisi olsun kuzum umudum vardi insallah vardir

Benimki de 0.92 geçen yılki değer bu yanı olumsuz bişey demedi banada ama eşimin değerleri sıkıntılı cıktı aşılama veya tüp bebek düşünmüyoruz su an diye tekrar gitmedi bitkisel deniyoruz bakalım kısmet
Bir oğlum var çok şükür 11 yaşına girecek hemen gebe kalmıştım şimdi 4 buçuk yıldır bekliyom nasipse olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…