- 5 Aralık 2019
- 2.157
- 3.800
- 133
- 31
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #65.141
Ben gördümEki Görüntüle 2572510 Eki Görüntüle 2572511
Kizlar test benim deil bi arkadasiminbastan soylim cizgi var diyorum israrla yok diyo sizde goruyomusumuz allah aşkına
Inşallah canım belirtiler bazen bizi yanıltıyor o kadar çok istiyoruz ki psikolojik olarak herşeyi yaşıyoruz sabret az kalmış ne zamandır bebiş düşünüyorsunuz dr falan gittin mi
Kuzum silik çizgi var hadi inşallah kan sonucunla netlesecek hayırlısıylaKizlar tesye yine baktim 1 saat sonra sonuc buydu 2 test yaptim meraktan yarim saat arayla teatlere sonradan baktim eltimdeyim suan ancak atabildim sizce umut varmı
Amin kuzum insallah ya salı günü vericem kan barkodu alicam netten kontrol edicem inşallah güzel haberlerle gelirim sizeKuzum silik çizgi var hadi inşallah kan sonucunla netlesecek hayırlısıyla
Gormedim kuzum kusura bakma canım benim ❤R Rainbow3461
Kuzum sana yazdım ama görmedin sanırım
Şimdi testlerini de gördüm
Kuruma çizgisi değilde bebiş bence bu annesi
Zaten adete yakın daha da koyulaşır varsa
İnşallah canım bizde seninle birlikte sonucu bekliyor olacağız ❤Amin kuzum insallah ya salı günü vericem kan barkodu alicam netten kontrol edicem inşallah güzel haberlerle gelirim size❤
Amin kuzum dualarınızı eksit etmeyin inşallah Rabbim isteyen herkeze nasip etsin kuzumİnşallah canım bizde seninle birlikte sonucu bekliyor olacağız ❤
Canım çizgi gözüküyor bata kaç günlük kaldiKizlar tesye yine baktim 1 saat sonra sonuc buydu 2 test yaptim meraktan yarim saat arayla teatlere sonradan baktim eltimdeyim suan ancak atabildim sizce umut varmı
İnşallah canımm dualarım seninleGormedim kuzum kusura bakma canım benim ❤
Inşallah kuzum ya inşallah çok net çıkınca fotoda bile net gözüküyor normalde kuruma çok silik olur diye biliyorum fotodada cikmaz sanırım
Kan vericem kuzum salı daha idrar yapmicam inşallah varsa orda net çıkar inşallah❤
Benimki de 0.92 geçen yılki değer bu yanı olumsuz bişey demedi banada ama eşimin değerleri sıkıntılı cıktı aşılama veya tüp bebek düşünmüyoruz su an diye tekrar gitmedi bitkisel deniyoruz bakalım kısmet
Bir oğlum var çok şükür 11 yaşına girecek hemen gebe kalmıştım şimdi 4 buçuk yıldır bekliyom nasipse olur inşallah
Var canım silik çizgi nasi görmüyor
Bende diyorumda kendisinde cizgi körlüğü var herhaldeBen gördüm
Kuzu hormon testim attım bir bakar mısın prolaktin bende de yüksek galibaBende diyorumda kendisinde cizgi körlüğü var herhaldezor inandirdim
5 gun var daha kuzum 9 ocak bende ondan emin olamadim saligi bekliycem kuzum kan en iyisi sonucCanım çizgi gözüküyor bata kaç günlük kaldi
Sadece sonradan cikmasi biraz şupheli
Amin kuzum insallah cok sagol canimİnşallah canımm dualarım seninle
Kuzum bende ona bakiyodum referens araligini yazsalardi keske ya bak sana kendikimi atim. Kiyasla bende referens degerleride yaziyo ama iste her yerin referensi ayni deilmis oda varKuzu hormon testim attım bir bakar mısın prolaktin bende de yüksek galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?