- 5 Aralık 2019
- 2.157
- 3.800
- 133
- 31
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #65.161
E nabızdan baktım da cıkmadı ondan kuzum yanında değer normal yazıyor ama netten baktım 15 falanmış yani sınırda gibi bir şey herhaldeKuzum bende ona bakiyodum referens araligini yazsalardi keske ya bak sana kendikimi atim. Kiyasla bende referens degerleride yaziyo ama iste her yerin referensi ayni deilmis oda var Eki Görüntüle 2572523 Eki Görüntüle 2572524
Biz olmayan cizgiler görüyoruz millet olanı görmüyor yaBende diyorumda kendisinde cizgi körlüğü var herhaldezor inandirdim
İnşallah hayirli bi sonuc alirsin ❤5 gun var d
5 gun var daha kuzum 9 ocak bende ondan emin olamadim saligi bekliycem kuzum kan en iyisi sonuc
Amin kuzum insallahİnşallah hayirli bi sonuc alirsin ❤
Prolaktini diyosan sinir 23 olmasi lasim kuzum. Seninki normal cikmisE nabızdan baktım da cıkmadı ondan kuzum yanında değer normal yazıyor ama netten baktım 15 falanmış yani sınırda gibi bir şey herhalde
Dimi amaBiz olmayan cizgiler görüyoruz millet olanı görmüyor ya
Aynen kuzum bendede var inş kırmızıları görmeyizAynı şeyler bende de var ama benim adetim pazartesi gelmesi gerek ama iki gündür kasık ağrısı sırt ağrısı, bugün baş ağrısıda eklendi.
Amin canım dr gitmeyeceksen adetten sonra ovulasyon testi ile takip edebilirsin yumurtlama günlerini ona gore iliski olur yada gün aşırı ilişki ile de şansını artirabilirsin bu arda eşinde kontrole gitti miAnladım canım. Bana vaktim yokmuş gibi davrandı doktor ne bilim bi korktum. Umarım sıkıntısız kendiliğinden olur hemencecik. Senin de inşallah.
O zaman bunlar da normal sırada eşimin testi var pazartesi de onu götürücemProlaktini diyosan sinir 23 olmasi lasim kuzum. Seninki normal cikmis
Dimi amakapak olsun buda ona yollicam bu mesaji
Bende gördümBende diyorumda kendisinde cizgi körlüğü var herhaldezor inandirdim
Canım ben öncesinde sonrasında sürekli doktora gidiyorum sorun yok diyip gönderiyorlar ne zamandır deniyorsunuz bilmiyorum ama 1 sene olmadan pek önemsemiyorlarBayanlar ben gebelik düşünmeden önce doktora gitmiştim hemde özel kliniği olan bir doktor alttan baktı yumurtalar gayet iyi de dedi bazı kan tahlileride istedi herşey iyi dedi eşim de sperm testi yaptı onun ki de gayet iyi cıktı neden olmuyor peki şunu çok sorguluyorum. Bu ay ovu da pozitif gördüğümü değerlendirdim catlamanin bi önceki ve bi sonraki gününü de değerlendirdim olmazsa bi daha doktora gideyim mi
HahhahaBiz olmayan cizgiler görüyoruz millet olanı görmüyor ya
Kuzum vakti olunca geliyor illaki sorun var diye olmuyor diye bir sey yok hatta sorun olan biri bile senden önce hamile kalabiliyor bi yerden sonra Allah İn takdiri deyip dua etmek lazımBayanlar ben gebelik düşünmeden önce doktora gitmiştim hemde özel kliniği olan bir doktor alttan baktı yumurtalar gayet iyi de dedi bazı kan tahlileride istedi herşey iyi dedi eşim de sperm testi yaptı onun ki de gayet iyi cıktı neden olmuyor peki şunu çok sorguluyorum. Bu ay ovu da pozitif gördüğümü değerlendirdim catlamanin bi önceki ve bi sonraki gününü de değerlendirdim olmazsa bi daha doktora gideyim mi
Kuzum test varsa elinde yarın sabahta bi yap bakalım pazartesi de yap ne olacakDün den bugüne test hala ayni acaba kesin hamile miyim yaa off silik çizgi zalim silik çizgi
Gidip gelip teste bakiyorum
Takma kafana canım hamilesin ins tadı çıkarDün den bugüne test hala ayni acaba kesin hamile miyim yaa off silik çizgi zalim silik çizgi
Gidip gelip teste bakiyorum
Amin canım dr gitmeyeceksen adetten sonra ovulasyon testi ile takip edebilirsin yumurtlama günlerini ona gore iliski olur yada gün aşırı ilişki ile de şansını artirabilirsin bu arda eşinde kontrole gitti mi
Abla benimkine bakar mısın hala olmamış mıEki Görüntüle 2548622
Bu ay yaptigim ovulasyon testlerimi suraya koyim. Fikir olsun 30 31 32 gun arasi adet görüyorum bu ay gecen ay oldigu gibi 18. Gun yumurtlamam oldu ayin 21. De yani..
Ben 2 ay daha deneyip doktor a gidecem sonuçta özel muayene para da alıyorsa alsın en azından yumurta takibi yapsinCanım ben öncesinde sonrasında sürekli doktora gidiyorum sorun yok diyip gönderiyorlar ne zamandır deniyorsunuz bilmiyorum ama 1 sene olmadan pek önemsemiyorlar
Prolaktin normal canım fsh sınıra yakın çıkmış benim 2016 tahlilinde sınır 8.78 görünüyor illaki gebeliğe engel bi durum değil amh baktılar mi burda o gozukmuyorKızlar benim hormon sonuçları çıkmış atsam bakar mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?