Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
E nabızdan baktım da cıkmadı ondan kuzum yanında değer normal yazıyor ama netten baktım 15 falanmış yani sınırda gibi bir şey herhalde
Prolaktini diyosan sinir 23 olmasi lasim kuzum. Seninki normal cikmis
Biz olmayan cizgiler görüyoruz millet olanı görmüyor ya
Dimi ama kapak olsun buda ona yollicam bu mesaji

Anladım canım. Bana vaktim yokmuş gibi davrandı doktor ne bilim bi korktum. Umarım sıkıntısız kendiliğinden olur hemencecik. Senin de inşallah.
Amin canım dr gitmeyeceksen adetten sonra ovulasyon testi ile takip edebilirsin yumurtlama günlerini ona gore iliski olur yada gün aşırı ilişki ile de şansını artirabilirsin bu arda eşinde kontrole gitti mi

Bayanlar ben gebelik düşünmeden önce doktora gitmiştim hemde özel kliniği olan bir doktor alttan baktı yumurtalar gayet iyi de dedi bazı kan tahlileride istedi herşey iyi dedi eşim de sperm testi yaptı onun ki de gayet iyi cıktı neden olmuyor peki şunu çok sorguluyorum. Bu ay ovu da pozitif gördüğümü değerlendirdim catlamanin bi önceki ve bi sonraki gününü de değerlendirdim olmazsa bi daha doktora gideyim mi

Canım ben öncesinde sonrasında sürekli doktora gidiyorum sorun yok diyip gönderiyorlar ne zamandır deniyorsunuz bilmiyorum ama 1 sene olmadan pek önemsemiyorlar

Kuzum vakti olunca geliyor illaki sorun var diye olmuyor diye bir sey yok hatta sorun olan biri bile senden önce hamile kalabiliyor bi yerden sonra Allah İn takdiri deyip dua etmek lazım

Amin canım dr gitmeyeceksen adetten sonra ovulasyon testi ile takip edebilirsin yumurtlama günlerini ona gore iliski olur yada gün aşırı ilişki ile de şansını artirabilirsin bu arda eşinde kontrole gitti mi

ovulasyon testi almıştım bu ay için yapıyorum adetten itibaren ama doktora göre bakıcam artık. Pazartesi diyeceğine göre. Eşim yeni gitti fiziksel muayenede yok bi sorun, sperm için daha erken demiş doktoru daha yeni deniyorsunuz falan ama istiyorsan 5 gün birliktelik olmayacak o şekilde yaptır demiş. Biz de kararsız kaldık. Yaptırmalı mı sence?

Eklentiler

• IMG_20200104_154339.webp
    64,7 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_20200104_154410.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 32
Canım ben öncesinde sonrasında sürekli doktora gidiyorum sorun yok diyip gönderiyorlar ne zamandır deniyorsunuz bilmiyorum ama 1 sene olmadan pek önemsemiyorlar
Ben 2 ay daha deneyip doktor a gidecem sonuçta özel muayene para da alıyorsa alsın en azından yumurta takibi yapsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…