- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #65.181
Elimde test yok olsa yapardım da insan korkuo bide sol kasik ağrım var yoğun bi şekilde başka da bi şeyim yok gayet iyiyimTakma kafana canım hamilesin ins tadı çıkar
O kadar dua ediyorum ki içten her gördüğüm insandan dua istiyorumKuzum vakti olunca geliyor illaki sorun var diye olmuyor diye bir sey yok hatta sorun olan biri bile senden önce hamile kalabiliyor bi yerden sonra Allah İn takdiri deyip dua etmek lazım❤
Aynen canim elimde test yoj pazartesi sağlık ocağı çağırdı kan testi icjn o da salı cikiom us bakalım artik 2 test yaptım ikişi de silikKuzum test varsa elinde yarın sabahta bi yap bakalım pazartesi de yap ne olacak
Yok canım ona bakmamışlar herhalde fsh dusuk muProlaktin normal canım fsh sınıra yakın çıkmış benim 2016 tahlilinde sınır 8.78 görünüyor illaki gebeliğe engel bi durum değil amh baktılar mi burda o gozukmuyor
Hadi insallah oda tertemiz cikar kuzumO zaman bunlar da normal sırada eşimin testi var pazartesi de onu götürücem
Canim son yaptığın 13 yazan pike yakin duruyo yapmaya devam et yaklasmis gibiAbla benimkine bakar mısın hala olmamış mı
Korkma canım rabbim gönlüne göre versin insElimde test yok olsa yapardım da insan korkuo bide sol kasik ağrım var yoğun bi şekilde başka da bi şeyim yok gayet iyiyim
Testlerim birgün koyu birgün açık gibi geliyor bana hiç bişey anlamıyorum ilk defa kullanıyorum bide hangi günleri değerlendireceğimi bilemiyorumHadi insallah oda tertemiz cikar kuzum
Canim son yaptığın 13 yazan pike yakin duruyo yapmaya devam et yaklasmis gibi
İnsalalh canım cümlemizin inşallahKorkma canım rabbim gönlüne göre versin ins
10 üzerinde çıkarsa hamilelik durumu azalıyor yazıyor internette 8 çıkmış yüksek sayılabilir mi kiProlaktin normal canım fsh sınıra yakın çıkmış benim 2016 tahlilinde sınır 8.78 görünüyor illaki gebeliğe engel bi durum değil amh baktılar mi burda o gozukmuyor
Süreci hızlandırmak adına yaptırılabilir içiniz rahat yola devam edersinizovulasyon testi almıştım bu ay için yapıyorum adetten itibaren ama doktora göre bakıcam artık. Pazartesi diyeceğine göre. Eşim yeni gitti fiziksel muayenede yok bi sorun, sperm için daha erken demiş doktoru daha yeni deniyorsunuz falan ama istiyorsan 5 gün birliktelik olmayacak o şekilde yaptır demiş. Biz de kararsız kaldık. Yaptırmalı mı sence?
Sınıra yakın çıkmış canım benim 15 lerde çıkmıştı o zaman düşürmek için ilaç veriyorlar kullan ona gore aşılama dediler ben kullanmadım geçen senede 9.51 cıktı bişey demediler10 üzerinde çıkarsa hamilelik durumu azalıyor yazıyor internette 8 çıkmış yüksek sayılabilir mi ki
Canim yumurtlama olmasi icin ikisi ayni koyulukta hatta t c den daha koyu olmali suan oyle bi test yok daha 13. Gun yapmaya devam et senTestlerim birgün koyu birgün açık gibi geliyor bana hiç bişey anlamıyorum ilk defa kullanıyorum bide hangi günleri değerlendireceğimi bilemiyorum
Pazartesi göstericem bakalım ne dicekler yine takmazlar kesin de 1 yık olmadı diye hiç takmıyorlar testi de ben zorla istedimSınıra yakın çıkmış canım benim 15 lerde çıkmıştı o zaman düşürmek için ilaç veriyorlar kullan ona gore aşılama dediler ben kullanmadım geçen senede 9.51 cıktı bişey demediler
TeşekkürlerCanim yumurtlama olmasi icin ikisi ayni koyulukta hatta t c den daha koyu olmali suan oyle bi test yok daha 13. Gun yapmaya devam et sen
Süreci hızlandırmak adına yaptırılabilir içiniz rahat yola devam edersiniz
Yolla yolla selamda soyle kız delirtmesin biziProlaktini diyosan sinir 23 olmasi lasim kuzum. Seninki normal cikmis
Dimi amakapak olsun buda ona yollicam bu mesaji
Aynı ben yaDün den bugüne test hala ayni acaba kesin hamile miyim yaa off silik çizgi zalim silik çizgi
Gidip gelip teste bakiyorum
Kuzum benim vajinada degilde kasiklarim oyle bir agriyor sanciyorkii belimede vurdu ama gidiyorum tuvalete bisey yokKızlar birşey sorucam afedersiniz bugün benim vajinaya sanki içerden bisey baskı yapıyor öyle oluncada agiriyor böyle biseyi yasayan varmi
Kuzular hamilemisiniz yoksaaaaAynı ben yadelirdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?