Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Prolaktin normal canım fsh sınıra yakın çıkmış benim 2016 tahlilinde sınır 8.78 görünüyor illaki gebeliğe engel bi durum değil amh baktılar mi burda o gozukmuyor
10 üzerinde çıkarsa hamilelik durumu azalıyor yazıyor internette 8 çıkmış yüksek sayılabilir mi ki

Süreci hızlandırmak adına yaptırılabilir içiniz rahat yola devam edersiniz

Kızlar birşey sorucam afedersiniz bugün benim vajinaya sanki içerden bisey baskı yapıyor öyle oluncada agiriyor böyle biseyi yasayan varmi

10 üzerinde çıkarsa hamilelik durumu azalıyor yazıyor internette 8 çıkmış yüksek sayılabilir mi ki
Sınıra yakın çıkmış canım benim 15 lerde çıkmıştı o zaman düşürmek için ilaç veriyorlar kullan ona gore aşılama dediler ben kullanmadım geçen senede 9.51 cıktı bişey demediler

Testlerim birgün koyu birgün açık gibi geliyor bana hiç bişey anlamıyorum ilk defa kullanıyorum bide hangi günleri değerlendireceğimi bilemiyorum
Canim yumurtlama olmasi icin ikisi ayni koyulukta hatta t c den daha koyu olmali suan oyle bi test yok daha 13. Gun yapmaya devam et sen

Sınıra yakın çıkmış canım benim 15 lerde çıkmıştı o zaman düşürmek için ilaç veriyorlar kullan ona gore aşılama dediler ben kullanmadım geçen senede 9.51 cıktı bişey demediler
Pazartesi göstericem bakalım ne dicekler yine takmazlar kesin de 1 yık olmadı diye hiç takmıyorlar testi de ben zorla istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…