- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #65.201
Aynı ben yadelirdik
Testler silik çıktı adet günümüz é var dahaKuzular hamilemisiniz yoksaaaa
Bat ne zaman kuzum silik cikmasii ihtimal var demekkiTestler silik çıktı adet günümüz é var daha
Inşallah kuzum emin olmamakla birlikte kanı bekliycem salı vericemKuzular hamilemisiniz yoksaaaa
Yok canım ya benim vajinaya sanci vuruyor ora sanciyincada kasıklara vuruyor sancısı bilemedim acaba catlatma inesi etkisimiKuzum benim vajinada degilde kasiklarim oyle bir agriyor sanciyorkii belimede vurdu ama gidiyorum tuvalete bisey yok
Olabilir canimYok canım ya benim vajinaya sanci vuruyor ora sanciyincada kasıklara vuruyor sancısı bilemedim acaba catlatma inesi etkisimi
Bende pazartesi vercwmInşallah kuzum emin olmamakla birlikte kanı bekliycem salı vericem❤
BEn dün yaptım 3 gün kalaBat ne zaman kuzum silik cikmasii ihtimal var demekki
Ay hadi inşallah hayırlı haberlerle geliriz kuzumBende pazartesi vercwm
Bugun ben de 10 kere gitmişimdir geldi mi acaba diye ıslaklık hissediyorum gidiyorum bakıyorum yokKuzum benim vajinada degilde kasiklarim oyle bir agriyor sanciyorkii belimede vurdu ama gidiyorum tuvalete bisey yok
İç dedi canm zaten bu ilac hormonları düzene sokuyor insülini azalttığı gibi diğer hormonları da düzenliyor ben zaten gebelik istiyorum düşüncesi ile gitmiştim doktoraCanım ictigin ilaç için doktor bişey dedimi bu ilacı içerken gebelik için devam edebilirsin denemeye diye sonuçta şeker hapı ya ondan merak ettim @Ipek8006
Bende kac kere gittimmm yokk ama yarin gelir buyuk ihtimalBugun ben de 10 kere gitmişimdir geldi mi acaba diye ıslaklık hissediyorum gidiyorum bakıyorum yok
9 aydık düşünüyoruz canım gittim sorun yoktu bu ay hsg çekildim sağ tüpüm biraz zor açıldı, her ay ovulasyonla takip ediyorum bu ay da kaçırmadık günü ama yine erken gebelik testinde çıkmadı
Hadi hayirlisi canim insallah vardir bebisBEn dün yaptım 3 gün kala
Olabilir canim belki ondandirYok canım ya benim vajinaya sanci vuruyor ora sanciyincada kasıklara vuruyor sancısı bilemedim acaba catlatma inesi etkisimi
Ayyy hadi insallah ya bu ay cok ugrastin sen insallah vardir bebis bizide haberdar et kuzumInşallah kuzum emin olmamakla birlikte kanı bekliycem salı vericem❤
Bende akşama bekliyorum yarın sabah test yapıcam olmazsam eger günüm bugunBende kac kere gittimmm yokk ama yarin gelir buyuk ihtimal
Amin kuzum ya inşallahAyyy hadi insallah ya bu ay cok ugrastin sen insallah vardir bebis bizide haberdar et kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?