Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin kuzum ya inşallah ❤ inşallah Rabbim emeklerimizi bosa çıkarmasın hiç birimizin hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Canim senin elinde erken gebelik testi yok sanirim demi, emin olurdun en azindan insan suruncemede kalincada zor oluyor.

Yok kuzum Kan vericem ozamana kadar sabır bekleyecem mecbur daha test yapmicam varsa çıkar inşallah
Hadi insallah vardir canim ❤ bana sende var gibi geliyor ama rabbim hayirlisini versin insallah. O kadar belirtiye ve testine gore de var gibi.benimde gecen ay silik cizgi cikdi testimde erken gebelik testiydi o ama sonradaj cikdi ve bisey yokdu malesef ama bu kadar belirgin degildi yani.

Kizlar tesye yine baktim 1 saat sonra sonuc buydu 2 test yaptim meraktan yarim saat arayla teatlere sonradan baktim eltimdeyim suan ancak atabildim sizce umut varmı
Ay hadi İnşallah canım ya kuruma cizgiside olabilir geç bakmisin ya pazartesi kanda çıkacak inşallah

Olur kuzum inşallah tüplerinde açılmış denemeye devam sabırla bekleyecez

Amin kuzum ya inşallah benide o umutlandırdı ama bilmiyorum umarım vardır hayal kırıklığı çok kötü birşey salı günü inşallah buraya sevinç gözyaşıyla gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…