- 8 Nisan 2016
- 3.469
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.026
- 158
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #65.221
Canim senin elinde erken gebelik testi yok sanirim demi, emin olurdun en azindan insan suruncemede kalincada zor oluyor.Amin kuzum ya inşallah❤ inşallah Rabbim emeklerimizi bosa çıkarmasın hiç birimizin hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah ❤
Yok kuzum Kan vericem ozamana kadar sabır bekleyecem mecbur daha test yapmicam varsa çıkar inşallahCanim senin elinde erken gebelik testi yok sanirim demi, emin olurdun en azindan insan suruncemede kalincada zor oluyor.
En güzeli kanYok kuzum Kan vericem ozamana kadar sabır bekleyecem mecbur daha test yapmicam varsa çıkar inşallah❤
İnsalalh canımHadi hayirlisi canim insallah vardir bebis
Hadi insallah vardir canim ❤Yok kuzum Kan vericem ozamana kadar sabır bekleyecem mecbur daha test yapmicam varsa çıkar inşallah❤
Ay senin zannettim Didem var bunda çizgiEki Görüntüle 2572510 Eki Görüntüle 2572511
Kizlar test benim deil bi arkadasiminbastan soylim cizgi var diyorum israrla yok diyo sizde goruyomusumuz allah aşkına
Evetcanım pik galibaKizlar sizce bu test pik mi.
Bi kac gundaha gecsin oyle yap canimmm moralin bozulmasin olmazsaBende akşama bekliyorum yarın sabah test yapıcam olmazsam eger günüm bugun
Ay hadi İnşallah canım ya kuruma cizgiside olabilir geç bakmisin ya pazartesi kanda çıkacak inşallahKizlar tesye yine baktim 1 saat sonra sonuc buydu 2 test yaptim meraktan yarim saat arayla teatlere sonradan baktim eltimdeyim suan ancak atabildim sizce umut varmı
KeskeAy senin zannettim Didem var bunda çizgi
Varsa cıkar yoksa cıkmaz herhalde cunku yumurtlamaya gore günüm bugunBi kac gundaha gecsin oyle yap canimmm moralin bozulmasin olmazsa
Olur kuzum inşallah tüplerinde açılmış denemeye devam sabırla bekleyecez9 aydık düşünüyoruz canım gittim sorun yoktu bu ay hsg çekildim sağ tüpüm biraz zor açıldı, her ay ovulasyonla takip ediyorum bu ay da kaçırmadık günü ama yine erken gebelik testinde çıkmadı
Varmi ağrın falan kuzum adet belirtisi falnBende akşama bekliyorum yarın sabah test yapıcam olmazsam eger günüm bugun
Aynen canım en iyisiEn güzeli kan
Göreceğiz inşallah kuzum benim benim arkadaşımda hamile kız test yapmış o nasıl bir çizgi ikisinde okadar köyü ki bu ne lan dedimKeskeben cizgiyi ruyamda gorurum
Gorürsün görürsün merak etme şu prolaktini düşürde daha iyisini görürsunKeskeben cizgiyi ruyamda gorurum
Var olmaz mıVarmi ağrın falan kuzum adet belirtisi faln
Öyle testlere ben bay be ne güzel test diye bakıyorımGöreceğiz inşallah kuzum benim benim arkadaşımda hamile kız test yapmış o nasıl bir çizgi ikisinde okadar köyü ki bu ne lan dedim
Amin canim benim insallahAmin kuzum ya inşallah❤ inşallah Rabbim emeklerimizi bosa çıkarmasın hiç birimizin hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah ❤
Amin kuzum ya inşallah benide o umutlandırdı ama bilmiyorum umarım vardır hayal kırıklığı çok kötü birşey salı günü inşallah buraya sevinç gözyaşıyla gelirimHadi insallah vardir canim ❤bana sende var gibi geliyor ama rabbim hayirlisini versin insallah. O kadar belirtiye ve testine gore de var gibi.benimde gecen ay silik cizgi cikdi testimde erken gebelik testiydi o ama sonradaj cikdi ve bisey yokdu malesef ama bu kadar belirgin degildi yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?