Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İç dedi canm zaten bu ilac hormonları düzene sokuyor insülini azalttığı gibi diğer hormonları da düzenliyor ben zaten gebelik istiyorum düşüncesi ile gitmiştim doktora
Aklıma takılanlar var sence ben insülin direnci varya korunmalı miyim önümüzdeki ay kafam karmakarışık oldu ya

Evet doğru. Aldık pazartesiye randevusunu. Umarım sıkıntı yoktur. ☺ Erkekler bu testten çekiniyor genelde ben de o yüzden sıkmak istemedim eşimi ama faydası olacaksa mecbur
İyi olmuş canım perhiz süresine dikkat edin aman testi verirken rahat olsun stres yapmasın direkt spermi etkiliyormuş Hakkımızda hayırlısı

Walla benım de var ben korunmuyorum hatta benım ki yuksek bıraz 6. 1 cıkmıstı direnc en son.. Korunma fikrini doktorun mu önerdi
Hayır onermedi TSH da normal çıktı ama bir düşüğüm olmustu Haziran da acaba ondan mı kaynaklandı diyorum kendi kendime o yüzden korkuyorum

Hayır onermedi TSH da normal çıktı ama bir düşüğüm olmustu Haziran da acaba ondan mı kaynaklandı diyorum kendi kendime o yüzden korkuyorum
Öyle düşünme canım belki de sebebi başka bi şeydir.. Seker hastaları da hamıle kalıyor sen ilacına perhızıne dıkkat et gerisi Rabbim in takdırı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…