- 9 Kasım 2019
- 5.418
- 8.986
- 118
- 36
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #65.241
Testini gördüm şimdi silik hayalettemi yokduGorürsün görürsün merak etme şu prolaktini düşürde daha iyisini görürsun
İki tane kopkoyu çızgı cıkıyor sonra gelip sizce var mı diyenlere acaıp sınır oluyorum yaaGöreceğiz inşallah kuzum benim benim arkadaşımda hamile kız test yapmış o nasıl bir çizgi ikisinde okadar köyü ki bu ne lan dedim
Genel olarak normal sonuçların dr la yumurta takipi yaptirabilirsinPazartesi göstericem bakalım ne dicekler yine takmazlar kesin de 1 yık olmadı diye hiç takmıyorlar testi de ben zorla istedim
kız oda 30 günde adet oluyor ne ara oldu da ikrar köyü çıktı ayni ovu testelri gibi okdar köyü yaniÖyle testlere ben bay be ne güzel test diye bakıyorım
Amin kuzum insallah çok kaptırmamaya çalışıyorum inşallah çıkar kuzum salı günü hayırlısıAy hadi İnşallah canım ya kuruma cizgiside olabilir geç bakmisin ya pazartesi kanda çıkacak inşallah
Bide bana sence kanka yazmışİki tane kopkoyu çızgı cıkıyor sonra gelip sizce var mı diyenlere acaıp sınır oluyorum yaa
Ayyy sinir yaa.. Yok deseydin keşke ne tepki verırdı acabaBide bana sence kanka yazmışvarmı diye
Aklıma takılanlar var sence ben insülin direnci varya korunmalı miyim önümüzdeki ay kafam karmakarışık oldu yaİç dedi canm zaten bu ilac hormonları düzene sokuyor insülini azalttığı gibi diğer hormonları da düzenliyor ben zaten gebelik istiyorum düşüncesi ile gitmiştim doktora
İyi olmuş canım perhiz süresine dikkat edin aman testi verirken rahat olsun stres yapmasın direkt spermi etkiliyormuş Hakkımızda hayırlısıEvet doğru. Aldık pazartesiye randevusunu. Umarım sıkıntı yoktur. ☺ Erkekler bu testten çekiniyor geneldeben de o yüzden sıkmak istemedim eşimi ama faydası olacaksa mecbur
Walla benım de var ben korunmuyorum hatta benım ki yuksek bıraz 6. 1 cıkmıstı direnc en son.. Korunma fikrini doktorun mu önerdiAklıma takılanlar var sence ben insülin direnci varya korunmalı miyim önümüzdeki ay kafam karmakarışık oldu ya
Insallah canim ❤Amin kuzum ya inşallah benide o umutlandırdı ama bilmiyorum umarım vardır hayal kırıklığı çok kötü birşey salı günü inşallah buraya sevinç gözyaşıyla gelirim❤
Manyakmisin gormuyonmu dedim bendeAyyy sinir yaa.. Yok deseydin keşke ne tepki verırdı acaba
Ben onu anca ovuda goruyorumGöreceğiz inşallah kuzum benim benim arkadaşımda hamile kız test yapmış o nasıl bir çizgi ikisinde okadar köyü ki bu ne lan dedim
.... GorurumGorürsün görürsün merak etme şu prolaktini düşürde daha iyisini görürsun
İlacını düzenli al canım beslenmene dikkat et en az yarım saat da tempolu yurusyus yap düzene girer inşallahAklıma takılanlar var sence ben insülin direnci varya korunmalı miyim önümüzdeki ay kafam karmakarışık oldu ya
İlk ovu yaptığımda okadar heyecanlandım ki iki çizgiyi görünce Allah'ım dedimBen onu anca ovuda goruyorumsaka maka bizde gorcez tabi insallah
.... Gorurum
Hayır onermedi TSH da normal çıktı ama bir düşüğüm olmustu Haziran da acaba ondan mı kaynaklandı diyorum kendi kendime o yüzden korkuyorumWalla benım de var ben korunmuyorum hatta benım ki yuksek bıraz 6. 1 cıkmıstı direnc en son.. Korunma fikrini doktorun mu önerdi
Şimdi daha çok sinir oldum yaaManyakmisin gormuyonmu dedim bendeçok şaşkınım dedi üç kez ilişki oldu dedi yumurtla günü faln takip etmedi bir kızı var ikinciyede istediği ay hamile kaldı şansa baka
Öyle düşünme canım belki de sebebi başka bi şeydir.. Seker hastaları da hamıle kalıyor sen ilacına perhızıne dıkkat et gerisi Rabbim in takdırıHayır onermedi TSH da normal çıktı ama bir düşüğüm olmustu Haziran da acaba ondan mı kaynaklandı diyorum kendi kendime o yüzden korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?