- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #65.261
Sıkı tempolu bı işte çalışıyorum ve çok aktifim çok merdiven inip çıkıyorum bugün yarın eli kulağında adetin gelecek hissediyorum da, sonrası için endişeleniyorum sadeceİlacını düzenli al canım beslenmene dikkat et en az yarım saat da tempolu yurusyus yap düzene girer inşallah
Cok giciksin dedim zaten bendeŞimdi daha çok sinir oldum yaa
Dimi yaİlk ovu yaptığımda okadar heyecanlandım ki iki çizgiyi görünce Allah'ım dedimne güzel birşey elim ayağım titredi
Diyetisyene yönlendirdi işte pazartesi gideceğim ben zaten şimdiden dikkat etmeye başladım on gündür ekmek tatlo makarna pilav hicbisey yemiyorumÖyle düşünme canım belki de sebebi başka bi şeydir.. Seker hastaları da hamıle kalıyor sen ilacına perhızıne dıkkat et gerisi Rabbim in takdırı
Sagol canim tam emin olamadim.Evetcanım pik galiba
Bişey olmaz Allahın izniyle.. Kaç çıktı direncin?Sıkı tempolu bı işte çalışıyorum ve çok aktifim çok merdiven inip çıkıyorum bugün yarın eli kulağında adetin gelecek hissediyorum da, sonrası için endişeleniyorum sadece
Ulan biz ufak şeylerden mutlu olan insanlarız neden uzuyirlar biziiDimi yaben bide en hasaslarindan almistim hep cift cikiyodu
İlaç kılo vermene de yardımcı olacaktır suyu da bol ıc.. Kılo vermeye baslayınca ototmatık olarak dusuyor.. Paketlı ürünlerin hepsınden uzak dur şarküteri bi de. İlac iştahı kapatıyoDiyetisyene yönlendirdi işte pazartesi gideceğim ben zaten şimdiden dikkat etmeye başladım on gündür ekmek tatlo makarna pilav hicbisey yemiyorum
vardıTestini gördüm şimdi silik hayalettemi yokdu
ebeninki demedinmiBide bana sence kanka yazmışvarmı diye
Olmadın demi insalalh vardır yavardıama bilmiyorum artık
Gamsız diyolar bizim oralarda böyle insanlara.. Allahım bize de nasip etsin inşallah ama ben o kadar gamsız olamam herhalde kafayı yerim bi aksilik cıkar diye zaten olmuyor da uzun zaman sonra bulmuşum derimCok giciksin dedim zaten bendenasıl beceriyorlar anlamiyim ya valla bak hiç birşeyde umrunda değil kese görünüyor bebek gözükmüyor dedi Dr hicc umrunda bile değil ne yapim diyor ardana kaç hafta geçti öyle gitti
Az önce bu konuyu kardeşimle de konuştum aslında biz kendimiz kötüyü çağırıyoruz canım ya valla AA ne oldu aaa olacakmi diye diye kötüyü çağırıyoruz düşünmemek lazım ben okadar gamsız değil ama azda dusuncesiz olmak isterdimGamsız diyolar bizim oralarda böyle insanlara.. Allahım bize de nasip etsin inşallah ama ben o kadar gamsız olamam herhalde kafayı yerim bi aksilik cıkar diye zaten olmuyor da uzun zaman sonra bulmuşum derim
Benim ovulasyon testlerim öyle koyu cıkmıyorkız oda 30 günde adet oluyor ne ara oldu da ikrar köyü çıktı ayni ovu testelri gibi okdar köyü yani
Ögrenilmiş çaresizlik oluştu artık bendeAz önce bu konuyu kardeşimle de konuştum aslında biz kendimiz kötüyü çağırıyoruz canım ya valla AA ne oldu aaa olacakmi diye diye kötüyü çağırıyoruz düşünmemek lazım ben okadar gamsız değil ama azda dusuncesiz olmak isterdim
Dimi yaUlan biz ufak şeylerden mutlu olan insanlarız neden uzuyirlar bizii
36.7 Kuzum benim 36.7 36.8 arasi gidip gelio senin nasıl cıktı kuzumR Rainbow3461 canım ateşin nasıldı bugün benim bı tık dustu
Benim ovulasyon testlerim öyle koyu cıkmıyor
Ovulsayonla takip yaptım geçen ay aynı zamanda doktora gitmiştim pik günü doktor da yumurtamı gördü sonra çatladı degerlendirdim ama nasip olmadı bakalım bu ay insallahGenel olarak normal sonuçların dr la yumurta takipi yaptirabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?