Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İlacını düzenli al canım beslenmene dikkat et en az yarım saat da tempolu yurusyus yap düzene girer inşallah
Sıkı tempolu bı işte çalışıyorum ve çok aktifim çok merdiven inip çıkıyorum bugün yarın eli kulağında adetin gelecek hissediyorum da, sonrası için endişeleniyorum sadece

Şimdi daha çok sinir oldum yaa
Cok giciksin dedim zaten bende nasıl beceriyorlar anlamiyim ya valla bak hiç birşeyde umrunda değil kese görünüyor bebek gözükmüyor dedi Dr hicc umrunda bile değil ne yapim diyor ardana kaç hafta geçti öyle gitti

Öyle düşünme canım belki de sebebi başka bi şeydir.. Seker hastaları da hamıle kalıyor sen ilacına perhızıne dıkkat et gerisi Rabbim in takdırı
Diyetisyene yönlendirdi işte pazartesi gideceğim ben zaten şimdiden dikkat etmeye başladım on gündür ekmek tatlo makarna pilav hicbisey yemiyorum

Diyetisyene yönlendirdi işte pazartesi gideceğim ben zaten şimdiden dikkat etmeye başladım on gündür ekmek tatlo makarna pilav hicbisey yemiyorum
İlaç kılo vermene de yardımcı olacaktır suyu da bol ıc.. Kılo vermeye baslayınca ototmatık olarak dusuyor.. Paketlı ürünlerin hepsınden uzak dur şarküteri bi de. İlac iştahı kapatıyo

Gamsız diyolar bizim oralarda böyle insanlara.. Allahım bize de nasip etsin inşallah ama ben o kadar gamsız olamam herhalde kafayı yerim bi aksilik cıkar diye zaten olmuyor da uzun zaman sonra bulmuşum derim

Gamsız diyolar bizim oralarda böyle insanlara.. Allahım bize de nasip etsin inşallah ama ben o kadar gamsız olamam herhalde kafayı yerim bi aksilik cıkar diye zaten olmuyor da uzun zaman sonra bulmuşum derim
Az önce bu konuyu kardeşimle de konuştum aslında biz kendimiz kötüyü çağırıyoruz canım ya valla AA ne oldu aaa olacakmi diye diye kötüyü çağırıyoruz düşünmemek lazım ben okadar gamsız değil ama azda dusuncesiz olmak isterdim

Ögrenilmiş çaresizlik oluştu artık bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…