Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benım tsh 3.29 canım suan
Benım doktorda normal diyor.bazı yerlerde farklı dıyor.ama çok uç bi değer olmadığı sürece sorum teskıl edecegını sanmıyorum

Kızlar bu sabah ateşim 36.2 çıktı. Dün 36.00 düşmüştü. Bu ateş olayından hiç ümidim yok ama yinede yapıyorum alıskanlık oldu merak ediyorum. @ rainbow3461 @ d1dem

Kızlar bu sabah ateşim 36.2 çıktı. Dün 36.00 düşmüştü. Bu ateş olayından hiç ümidim yok ama yinede yapıyorum alıskanlık oldu merak ediyorum. @ rainbow3461 @ d1dem
Yukselmıs atesin gayet iyi iste kuzum

Ovulsayonla takip yaptım geçen ay aynı zamanda doktora gitmiştim pik günü doktor da yumurtamı gördü sonra çatladı degerlendirdim ama nasip olmadı bakalım bu ay insallah
İnşallah canım Rabbim tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin sen yinede dr a gittiğinde yumurta takipini söyle bide ovulasyondan sonra ananas ye döllenmiş yumurtanın rahime tutunmasını sağlıyormuş hoş ben geçen ay yedim ise yaramadı ama burda olumlu sonuçlar alan oldu bende bugün ananas aldım yine şifa Allah tan

Deniyim onu da canım saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…