- 5 Aralık 2019
- 2.157
- 3.800
- 133
- 31
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #65.281
AhahahahYok Isuzu bizler turumuzun son ornegiyiz ya millete çıkar bizde çıkmaz
Benım tsh 3.29 canım suanSlm kızlar 3 ay önce saglik ocaginda genel kan testi yaptirmistim demir eksikligi ferritin düşük 7 cıktı...tsh ise 4.19 cıktı burda okumuştum da gebelik isteyenlerin 3'ün altında olması gerekiyor diye dr dedim yok gayet iyi öyle bişey yok dedi Dün tekrar demir eksikliği için gittim 3 aydır ilaç kullanıyorum yükselmiş mi diye tsh de bakılsın bi dedim belki o zaman yüksek çıkmıştır diye dr yok falan dedi ama yinede baktı ferritin 41 olmuş ama ilaca devam dedi tsh 4.16 cıktı yine gayet güzel diyo burda 3 ile ilaç kullananlar var anlamadım sanırım @Carmen_ ve G gizsiz kullanıyordu varmı bilgisi olan bat 10 Ocak bu arada olursa kadın doğuma gidecem genel hormon testi yaptircam
Cagresizde değiliz kuzum ya Rabbimiz var çok şükür en azından içimizi dokebiliyoruz bizim imtihamizda cocukmus demeki ol dedikten sonra kim engel olabilir ki bunaÖgrenilmiş çaresizlik oluştu artık bende
Kesinlikle gzuel fikir bende yaptırabilirimAhahahahgerçekten su testte çift çizgi göreyim çerçeveleyip eve ascam
Benim evde 60 tane felan gebelik testim varAhahahahgerçekten su testte çift çizgi göreyim çerçeveleyip eve ascam
Labaqucık teste kuruma cizgisi olustu temmuz ayında. Ben onu bıle saklıyorum kız sonucta ikinci cizgi var diyeAhahahahgerçekten su testte çift çizgi göreyim çerçeveleyip eve ascam
Kız hergun yaparsın canım sıkıldıkça AA bir test yapıyım diey kalkar yaparsin inşallah bizede sizce arkadaşlar dersinBenim evde 60 tane felan gebelik testim varhamile kalim. Keyfine hepsini yapicam
Labaqucık teste kuruma cizgisi olustu temmuz ayında. Ben onu bıle saklıyorum kız sonucta ikinci cizgi var diye
Çok güzel Bi duygu ama kuruma da olsaBende kuruma çizgisi çıkmış saklıyorum
Yaparim valla gormemis hamile kalmisa cikcqk adimKız hergun yaparsın canım sıkıldıkça AA bir test yapıyım diey kalkar yaparsin inşallah bizede sizce arkadaşlar dersin
Yukselmıs atesinKızlar bu sabah ateşim 36.2 çıktı. Dün 36.00 düşmüştü. Bu ateş olayından hiç ümidim yok ama yinede yapıyorumalıskanlık oldu merak ediyorum. @ rainbow3461 @ d1dem
İnşallah canım Rabbim tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin sen yinede dr a gittiğinde yumurta takipini söyle bide ovulasyondan sonra ananas ye döllenmiş yumurtanın rahime tutunmasını sağlıyormuş hoş ben geçen ay yedim ise yaramadı ama burda olumlu sonuçlar alan oldu bende bugün ananas aldım yine şifa Allah tanOvulsayonla takip yaptım geçen ay aynı zamanda doktora gitmiştim pik günü doktor da yumurtamı gördü sonra çatladı degerlendirdim ama nasip olmadı bakalım bu ay insallah
Çok güzel Bi duygu ama kuruma da olsade mi ama
Ah o kuruma çizgisi geven bende de oldu durup durup baktım canım testim bas ucumda duruyordu adet olunca attım sinirlendşmLabaqucık teste kuruma cizgisi olustu temmuz ayında. Ben onu bıle saklıyorum kız sonucta ikinci cizgi var diye
Kalda çıksın canım önemli değilYaparim valla gormemis hamile kalmisa cikcqk adim
Evet gulum sanirim adet igne bile vurdurdum anneme cok kotu sancim olduAdet oldunmu kuzum
Deniyim onu da canım saolİnşallah canım Rabbim tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin sen yinede dr a gittiğinde yumurta takipini söyle bide ovulasyondan sonra ananas ye döllenmiş yumurtanın rahime tutunmasını sağlıyormuş hoş ben geçen ay yedim ise yaramadı ama burda olumlu sonuçlar alan oldu bende bugün ananas aldım yine şifa Allah tan
Düşmesi icin İlaç kullanıyormuydunBenım tsh 3.29 canım suan
Benım doktorda normal diyor.bazı yerlerde farklı dıyor.ama çok uç bi değer olmadığı sürece sorum teskıl edecegını sanmıyorum
Bu ay bende is yok bidahaki ayaKalda çıksın canım önemli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?