- 20 Haziran 2019
- 1.233
- 2.153
- 53
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #65.301
Olsun kuzum olmiyana kadar umut vardir daimaKuzum benim 6 günüm kaldı
Hiçbir belirtim yok
Adete yakın hep göğsüm ağrırdı
O da yok
Kasık ağrım vardı 8. Gün kalana kadar o da bi anda geçti gitti bende anlamadım
Bekliyorum kuzum
Ama nedense umudum da yok
2 dk içinde cıkanı da görcez inşallahŞimdi baktım geldim tabiki kurukafa olsa ne bilim insan bu garip oluyor
Sende benim gibi oldum adam sabah soruyor adetin bittimi diye defol dedimBu ay bende is yok bidahaki aya
Ben kıyamadım atmayaAh o kuruma çizgisi geven bende de oldu durup durup baktım canım testim bas ucumda duruyordu adet olunca attım sinirlendşm
Aminnnnn inşallah kuzum inşallah2 dk içinde cıkanı da görcez inşallah❤❤❤
O psikolojiyle kendimi bile atabilirdimBen kıyamadım atmaya
Canım keşke sende c life alsaydın olumlu sonuç alanlar çok cunkuO psikolojiyle kendimi bile atabilirdimben bu ay baya moda girmişim zor topladım kafayı
Allah korusun kız. 50 ye kadar yolumuz varO psikolojiyle kendimi bile atabilirdimben bu ay baya moda girmişim zor topladım kafayı
Sende benim gibi oldum adam sabah soruyor adetin bittimi diye defol dedimsenlemi ugrascam dedim
gördüğünde o noktaları yedircem sanaBen onu anca ovuda goruyorumsaka maka bizde gorcez tabi insallah
.... Gorurum
Ben karar aldım yumurtlamaya kadar vermeyecem bakalım dayanbilirsem kendimdeAlistim hüsrana bende napim benimki de dün istiyongit basimdan dedim vermiyom
yok olmadım daha olamadım yaniOlmadın demi insalalh vardır ya
Bi denerim onu da bu ayı da bi geçirelim bakalımCanım keşke sende c life alsaydın olumlu sonuç alanlar çok cunku
Şnsallah Allah’ım o kadar aratmasınAllah korusun kız. 50 ye kadar yolumuz var
Aynen bu ayında geçir bakalım adetin ilk günü kullanmaya başlıyorsun kullanmaya onu sorun yok işteBi denerim onu da bu ayı da bi geçirelim bakalımadet bitti zaten başlamam gerekirdi ona adetken sanırım hormonlar da normal çıktı zaten ben anlamıyorum sorun me
benimki 3.1 miş dün aldım tahlil sonucumu iyimi yaniBenım tsh 3.29 canım suan
Benım doktorda normal diyor.bazı yerlerde farklı dıyor.ama çok uç bi değer olmadığı sürece sorum teskıl edecegını sanmıyorum
Olsunda yedir anamgördüğünde o noktaları yedircem sana
Bende vermicem fazla sonra yumurtlamada naz yapsana öküz onla ugrasamam vallaBen karar aldım yumurtlamaya kadar vermeyecem bakalım dayanbilirsem kendimdeaz Kudursun itin oğlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?