Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
R Rainbow3461 kuzum cok sevindim yaa senin adina bnmkide diger aya kaldi buyuk ijtimal hala geliyor adet oldum sanirim ama erken oldum igne bile yaptirdim sancidan oldum
Kuzum kan verseydin keşke önce yoğunmu geliyorduki kan testi yapmadan iğnemi yaptılar sana
Benimde kesin değil kuzum o teste güvenemem kanda görmeden inşallah vardır kuzum Aminnn

Nasılsın kuzular napıyosunuz uzun süredir yazamıyorum tedavi aşamasındayım bi de eşimin çok yakın akrabasını kaybettik çok karışıktık o yüzden pek giremiyodum yeni gebeler var mı

Kuzum kan verseydin keşke önce yoğunmu geliyorduki kan testi yapmadan iğnemi yaptılar sana
Benimde kesin değil kuzum o teste güvenemem kanda görmeden inşallah vardır kuzum Aminnn
Kuzum inş vardır rabbim hayırlı sonuçlar almanı nasip etsin senin yasadigin belirtilerin hemen hemen hepsi bendede var inş rabbim bu ay güzel haberi vermeyi nasip eder bugün benim sağ kasigim batıyor şişti o kadar sanci vuruyor ki anlatamam sabah dan belli kıvranıyorum acile gittim catlatma inesi vurulduğum için bisey yapmalarına izin vermedim onlarda beklememi söylediler sanırım seninde öyleydi kaşığın sancıyordu de mi öyle olunca ne yapiyordun geçiyordu canım banada söyle şuan duramıyorum ölüyorum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…