- 9 Kasım 2019
- 5.418
- 8.986
- 118
- 36
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #65.321
Kendimizin yapacağı birşey olsa zaten ağız etmeyizOlsunda yedir anam
Bende vermicem fazla sonra yumurtlamada naz yapsana öküz onla ugrasamam valla
En kısa zamanda olur inşallah hepimiz in kuzumO kadar dua ediyorum ki içten her gördüğüm insandan dua istiyorum
Kuzum kan verseydin keşke önce yoğunmu geliyorduki kan testi yapmadan iğnemi yaptılar sanaR Rainbow3461 kuzum cok sevindim yaa senin adina bnmkide diger aya kaldi buyuk ijtimal hala geliyor adet oldum sanirim ama erken oldum igne bile yaptirdim sancidan oldum
zevkle yavrumOlsunda yedir anam
Bende vermicem fazla sonra yumurtlamada naz yapsana öküz onla ugrasamam valla
kısmet artık Allaha kalmış o isterse o olacakİnslalah olmazsın inşallah
Seni yumuşamış görüyorum sankikısmet artık Allaha kalmış o isterse o olacak
Dimi yaniKendimizin yapacağı birşey olsa zaten ağız etmeyiz
Seninki durmaz da benimki vermezsen verme derDimi yanibende gecen dedim zaten vermicem sonra yumurtlamada 2 kere yapinca hemem ayy yeter diyosum kudur dedim. Vermiyom
sertmiydim ben kızSeni yumuşamış görüyorum sanki ♥♥
Hayır canım gebelik konusuyla alakalı dedim yok yok deyip duruyordu ya ondan dedimsertmiydim ben kız
Beni tehdit ediyo gider kendi isimi gorurum gorursum diyoSeninki durmaz da benimki vermezsen verme deryapmıyorum der ve yapmaz
napayım kız olmazsa olmaz olmuyosa zorlamı oldurcamHayır canım gebelik konusuyla alakalı dedim yok yok deyip duruyordu ya ondan dedim
Aynen öyle bak diyorum ya yıllardır yapmadık şey birakamdim demekii rabbim nasip etmiyor iştenapayım kız olmazsa olmaz olmuyosa zorlamı oldurcamdemekki hayırlı değildir Allah vermiyosa ben her zaman öyle düşündüm zaten
Hiç b.k yapamazlar istedgi kadar tehdit etsin.Beni tehdit ediyo gider kendi isimi gorurum gorursum diyodedim cokda tin napiyosan yap sinir etti beni gene zatrn
Bende oyle dedimHiç b.k yapamazlar istedgi kadar tehdit etsin.
Gecmis olsun canim sicak tut kendiniEvet gulum sanirim adet igne bile vurdurdum anneme cok kotu sancim oldu
Kendimi kinden biliyorumBende oyle dedim
Kendimi kinden biliyorumağzıyla her şeyi yapar
Kuzum inş vardır rabbim hayırlı sonuçlar almanı nasip etsin senin yasadigin belirtilerin hemen hemen hepsi bendede var inş rabbim bu ay güzel haberi vermeyi nasip eder bugün benim sağ kasigim batıyor şişti o kadar sanci vuruyor ki anlatamam sabah dan belli kıvranıyorum acile gittim catlatma inesi vurulduğum için bisey yapmalarına izin vermedim onlarda beklememi söylediler sanırım seninde öyleydi kaşığın sancıyordu de mi öyle olunca ne yapiyordun geçiyordu canım banada söyle şuan duramıyorum ölüyorum resmenKuzum kan verseydin keşke önce yoğunmu geliyorduki kan testi yapmadan iğnemi yaptılar sana
Benimde kesin değil kuzum o teste güvenemem kanda görmeden inşallah vardır kuzum Aminnn❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?