- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #65.341
Evet halada kullanıyorum.gebelikte bile devam ediceksin dedi banaDüşmesi icin İlaç kullanıyormuydun
Normal kuzum benim gibibenimki 3.1 miş dün aldım tahlil sonucumu iyimi yani
yok vermedi ilaç ben kan değerim düşük heralde diye kan testi yaptırdım onuda yapmış tesadüfen ama 3.1 gebeliğe engelmi bilmiyomNormal kuzum benim gibi
İlaç verdimi
Insallah seninki vardir kuzum Rabbim sana en guzelini nasip etsin❤Kuzum kan verseydin keşke önce yoğunmu geliyorduki kan testi yapmadan iğnemi yaptılar sana
Benimde kesin değil kuzum o teste güvenemem kanda görmeden inşallah vardır kuzum Aminnn❤
Sagol kuzum oyle yapiyorumGecmis olsun canim sicak tut kendini
Insallah kuzum Amin insallah gebeyizdir inşallahKuzum inş vardır rabbim hayırlı sonuçlar almanı nasip etsin senin yasadigin belirtilerin hemen hemen hepsi bendede var inş rabbim bu ay güzel haberi vermeyi nasip eder bugün benim sağ kasigim batıyor şişti o kadar sanci vuruyor ki anlatamam sabah dan belli kıvranıyorum acile gittim catlatma inesi vurulduğum için bisey yapmalarına izin vermedim onlarda beklememi söylediler sanırım seninde öyleydi kaşığın sancıyordu de mi öyle olunca ne yapiyordun geçiyordu canım banada söyle şuan duramıyorum ölüyorum resmen
Ay ay ay insalalh canım yaa nasıl biz hep aynı şeyleri yasio anlamadım gittiAmin kuzum ya inşallah benide o umutlandırdı ama bilmiyorum umarım vardır hayal kırıklığı çok kötü birşey salı günü inşallah buraya sevinç gözyaşıyla gelirim❤
Amin kuzum insallah hepimize inşallahInsallah seninki vardir kuzum Rabbim sana en guzelini nasip etsin❤
Amin kuzum ya inşallahAy ay ay insalalh canım yaa nasıl biz hep aynı şeyleri yasio anlamadım gitti
Benim ateş aynı cikio hepR Rainbow3461 canım ateşin nasıldı bugün benim bı tık dustu
Amin canım yaa insalalhAmin kuzum ya inşallah❤ aynen öyle kuzum belirtilerimizin çoğu aynı inşallah sonuçta güzel olur ❤
Amin kuzum ❤Amin canım yaa insalalh
Ay maşallah kizz o ne ole ben 2 tane almistim hemen harcadım kan testinde çıkarsa ama bende bi tane daha yapcamBenim evde 60 tane felan gebelik testim varhamile kalim. Keyfine hepsini yapicam
Ultrason lâ bakmadı lar mı ne var dieKuzum inş vardır rabbim hayırlı sonuçlar almanı nasip etsin senin yasadigin belirtilerin hemen hemen hepsi bendede var inş rabbim bu ay güzel haberi vermeyi nasip eder bugün benim sağ kasigim batıyor şişti o kadar sanci vuruyor ki anlatamam sabah dan belli kıvranıyorum acile gittim catlatma inesi vurulduğum için bisey yapmalarına izin vermedim onlarda beklememi söylediler sanırım seninde öyleydi kaşığın sancıyordu de mi öyle olunca ne yapiyordun geçiyordu canım banada söyle şuan duramıyorum ölüyorum resmen
Oy oy şimdiden alış csnim 8 ay sonra kucağında olcak inşallahKızlar eltimin kızı rahatsızlandı acile gittiler 4 çocuk bana kaldı benimkiyle birlikte bugün burda kalıcam bebiste bana kaldi mama yaptım verdim şimdi uyutmaya çalışıyorum❤
Dikkat et kuzumSagol kuzum oyle yapiyorum❤
Sen adet oldun muInsallah seninki vardir kuzum Rabbim sana en guzelini nasip etsin❤
Ay inşallah kuzum gelsin ben uykusuzda kalırım bekarımdaOy oy şimdiden alış csnim 8 ay sonra kucağında olcak inşallah
Yaaa atesjnin yüksek olması umutlandirmisti hepimizi çok üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?