Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum kan verseydin keşke önce yoğunmu geliyorduki kan testi yapmadan iğnemi yaptılar sana
Benimde kesin değil kuzum o teste güvenemem kanda görmeden inşallah vardır kuzum Aminnn
Insallah seninki vardir kuzum Rabbim sana en guzelini nasip etsin❤

Insallah kuzum Amin insallah gebeyizdir inşallah
Kuzum hiç bisi yapmadım çünkü geçmiyor ben günlerdir aynı ağrıyı çekiyorum bugün yoruldum dahada ağrıdı bide eşimle sakalasiyorduk sırtına aldı ondan sonra iyice ağrıdı Suandada eltimdeyim kızını acile götürdü 4 çocuğa bakıyorum 1 i bebek 2 aylık daha çok fena yoruldum sağ kasigim patlıcan sanki öyle sis ağrıyordu yaniyo cayır cayır sanki geciremiyoruzda bu ağrıları cagresi yok

Amin kuzum ya inşallah benide o umutlandırdı ama bilmiyorum umarım vardır hayal kırıklığı çok kötü birşey salı günü inşallah buraya sevinç gözyaşıyla gelirim
Ay ay ay insalalh canım yaa nasıl biz hep aynı şeyleri yasio anlamadım gitti

Kızlar eltimin kızı rahatsızlandı acile gittiler 4 çocuk bana kaldı benimkiyle birlikte bugün burda kalıcam bebiste bana kaldi mama yaptım verdim şimdi uyutmaya çalışıyorum

Eklentiler

• 20200104_185728.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 24
Ultrason lâ bakmadı lar mı ne var die

Kızlar eltimin kızı rahatsızlandı acile gittiler 4 çocuk bana kaldı benimkiyle birlikte bugün burda kalıcam bebiste bana kaldi mama yaptım verdim şimdi uyutmaya çalışıyorum
Oy oy şimdiden alış csnim 8 ay sonra kucağında olcak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…