Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi akşamlar herkese Bahadır ben de yazamadım ama yazışmaların çoğunu okudum , hamile olma ihtimali olanların ki inşallah ihtimal olarak kalmaz ve hamile haberini alırız allah hepimize hayırlısını nasip etsin

R Rainbow3461
Ayy vallahi seni şuan çok iyi anlıyorum benim de sağ kasigim patlayacak öyle şiş öyle bi şancı giriyorki mahvediyor beni

Ben resmî siyah beyaz yapıp bakıyım testi sanki çok çok silik çizgi var gibi
didem yaptı zaten bi arkadaşın testi dedi ya o benim testimdi koy dedi sayfaya koymiyim adetim gelirse rezil olmiyim dedim oda ben koyarım dedi

Ay maşallah kizz o ne ole ben 2 tane almistim hemen harcadım kan testinde çıkarsa ama bende bi tane daha yapcam
Kiz cok ucuz bizim burda 50 tanesine 15 euro felan verdim 2 tane clear blue var baska markadanda var 4 5 tane ucuzlari yapiyom hep cizgi goruncr diyerlerini yapcam

didem yaptı zaten bi arkadaşın testi dedi ya o benim testimdi koy dedi sayfaya koymiyim adetim gelirse rezil olmiyim dedim oda ben koyarım dedi
Ya senin testin miydi o , orda daha da net görünüyor inşallah vardır Hem neden rezil olacaksın ki hepimiz burda aynı şeyleri yaşıyoruz

Ya senin testin miydi o , orda daha da net görünüyor inşallah vardır ☺ Hem neden rezil olacaksın ki hepimiz burda aynı şeyleri yaşıyoruz ☺
Evet benim testimdi ovulasyonda yaptim bak biri ovulasyon biri gebelik

Eklentiler

• IMG-20200104-WA0014.webp
    15 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG-20200104-WA0008.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 47
Ayyyy hadi inşallah erken gebelik testi genelde arada bırakmaz varsa silikte olsa çıkar hadi insallh ya çok heyecan yaptım
aynen yaptım hemen buraya attım resmi çay koydum masayı sildim geldim baktım silik çizgi vardı üstündeki camdan pek belli olmuyordu içini açtım bende o zaman göründü eşimde gördü hatta

aynen yaptım hemen buraya attım resmi çay koydum masayı sildim geldim baktım silik çizgi vardı üstündeki camdan pek belli olmuyordu içini açtım bende o zaman göründü eşimde gördü hatta
Ne zman kan vereceksin ya acile gidip verin ya erken gebelik testi yaniltmaz genelde

Evet benim testimdi ovulasyonda yaptim bak biri ovulasyon biri gebelik
Adet günün de geçti sanırım , gebelikteki çizgi hemen çıkmadıysa bence var bir şeyler ama sen biraz korkuyorsun anladığım kadarıyla , çok umutsuz olma ben de adete yakın ovülasyon testi yapıyordum bu kaset testlerden hiç böyle çıkmadı çok silik çıktı . Kan verecek misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…