- 22 Ağustos 2018
- 6.862
- 12.671
- 168
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #65.361
hala yüksek ateşim zaten t çizgisi çok hafif vardı adette olmadım bekliyorumYaaa atesjnin yüksek olması umutlandirmisti hepimizi çok üzüldüm ☹
kız ben gündüz seni etiketliyom başka bi kadın çıkıyor yanlışta yazmıyom 5 kere yazdım seninkini hep o kadın çıktıKendimi kinden biliyorumağzıyla her şeyi yapar
Nasıl yani silik bı cizgi var mıhala yüksek ateşim zaten t çizgisi çok hafif vardı adette olmadım bekliyorum
Ben resmî siyah beyaz yapıp bakıyım testi sanki çok çok silik çizgi var gibi
Ayy vallahi seni şuan çok iyi anlıyorum benim de sağ kasigim patlayacak öyle şiş öyle bi şancı giriyorki mahvediyor beniInsallah kuzum Amin insallah gebeyizdir inşallah❤
Kuzum hiç bisi yapmadım çünkü geçmiyor ben günlerdir aynı ağrıyı çekiyorum bugün yoruldum dahada ağrıdı bide eşimle sakalasiyorduk sırtına aldı ondan sonra iyice ağrıdı Suandada eltimdeyim kızını acile götürdü 4 çocuğa bakıyorum 1 i bebek 2 aylık daha çok fena yoruldum sağ kasigim patlıcan sanki öyle sis ağrıyordu yaniyo cayır cayır sanki geciremiyoruzda bu ağrıları cagresi yok
Devlet hastanesi bide ben ilçedeyim acil de kadin dogum bakmiyorlarUltrason lâ bakmadı lar mı ne var die
didem yaptı zaten bi arkadaşın testi dedi ya o benim testimdiBen resmî siyah beyaz yapıp bakıyım testi sanki çok çok silik çizgi var gibi
evet var canımNasıl yani silik bı cizgi var mı
Kiz cok ucuz bizim burda 50 tanesine 15 euro felan verdimAy maşallah kizz o ne ole ben 2 tane almistim hemen harcadım kan testinde çıkarsa ama bende bi tane daha yapcam
Ya senin testin miydi o , orda daha da net görünüyor inşallah vardırdidem yaptı zaten bi arkadaşın testi dedi ya o benim testimdikoy dedi sayfaya koymiyim adetim gelirse rezil olmiyim dedim oda ben koyarım dedi
Ayyyy hadi inşallahevet var canım
Tam degil ama sokulur kuzum sknti degil hem denememin ilk ayiydi olmamasi cok normal Insallah Rabbim daha hayirli bir vakitte nasip edicektir ❤Amin kuzum insallah hepimize inşallah❤
Kuzum sen tamamen sokuldunmu eminmisin regl olduğuna
Evet benim testimdi ovulasyonda yaptim bak biri ovulasyon biri gebelikYa senin testin miydi o , orda daha da net görünüyor inşallah vardır ☺ Hem neden rezil olacaksın ki hepimiz burda aynı şeyleri yaşıyoruz ☺
Buyuk ihtimal evet kuzum yinede pazartesi kan testi yaptirnca bitaminler icin onada baktiririmSen adet oldun mu
aynen yaptım hemen buraya attım resmi çay koydum masayı sildim geldim baktım silik çizgi vardı üstündeki camdan pek belli olmuyordu içini açtım bende o zaman göründü eşimde gördü hattaAyyyy hadi inşallaherken gebelik testi genelde arada bırakmaz varsa silikte olsa çıkar hadi insallh ya çok heyecan yaptım
Ne zman kan vereceksin ya acile gidip verin ya erken gebelik testi yaniltmaz geneldeaynen yaptım hemen buraya attım resmi çay koydum masayı sildim geldim baktım silik çizgi vardı üstündeki camdan pek belli olmuyordu içini açtım bende o zaman göründü eşimde gördü hatta
Adet günün de geçti sanırım , gebelikteki çizgi hemen çıkmadıysa bence var bir şeyler ama sen biraz korkuyorsun anladığım kadarıyla , çok umutsuz olma ben de adete yakın ovülasyon testi yapıyordum bu kaset testlerden hiç böyle çıkmadı çok silik çıktı . Kan verecek misinEvet benim testimdi ovulasyonda yaptim bak biri ovulasyon biri gebelik
Oyy maşallahAy inşallah kuzum gelsin ben uykusuzda kalırım bekarımda❤ uyudu şimdi yengesinin paşası ❤
daha önce hiç kullanmadım erken gebelik testi bilmiyorum bakalım bekleyelim az daha belki gelir adetNe zman kan vereceksin ya acile gidip verin ya erken gebelik testi yaniltmaz genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?