Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aynen yaptım hemen buraya attım resmi çay koydum masayı sildim geldim baktım silik çizgi vardı üstündeki camdan pek belli olmuyordu içini açtım bende o zaman göründü eşimde gördü hatta
Ayy ciddimi canım çok sevindim hayırlı olsun inş kan tahlili verince kat kat artış gorunsun❤korkarak yapdin ama minnosun sana supriz yapdi silikde olsa

Benim hemen çıktı silik çizgi ama yine de emin olamıyorum

adet günüm normalde 1 ocak ama 2 gün geç yumurtladım diye bekledim 31. gün oldu normalde 28 -29 günde bir olurum. yarın olsun bakalım hala gelmezse bakıcaz artık

Ya ben senin yerinde olsam hemen kan vermeye giderim , hemen çıkan çizgi yanıltmaz bence
2 tane yaptım ikisinde de çıktı pazartesi vercem canim sağlık ocağına gittim testi de goturdum vqr dedi çok yeni dedi bu tür testleri adet geçmeden yapma dedi en güzeli geçsin ole net çıkar dedi ebe

2 tane yaptım ikisinde de çıktı pazartesi vercem canim sağlık ocağına gittim testi de goturdum vqr dedi çok yeni dedi bu tür testleri adet geçmeden yapma dedi en güzeli geçsin ole net çıkar dedi ebe
Doğru söylüyorlar ama biz sabredemiyoruzki bence de var içini ferah tut kan verene kadar da kendine dikkat et

R Rainbow3461

Ayy vallahi seni şuan çok iyi anlıyorum benim de sağ kasigim patlayacak öyle şiş öyle bi şancı giriyorki mahvediyor beni
Ah kuzum insallah çektiğimiz ağrılar bebistendir boşuna umutlanmiyoruzdur bakalım belli olacak yakında kuzum ❤

Tam degil ama sokulur kuzum sknti degil hem denememin ilk ayiydi olmamasi cok normal Insallah Rabbim daha hayirli bir vakitte nasip edicektir ❤
Amin kuzum insallah insallah
Kuzum peki eminmisin regl olduğuna daha gününe de vardı ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…