- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #65.381
Hayret ya bnde ilçedeyım burda bakiolarDevlet hastanesi bide ben ilçedeyim acil de kadin dogum bakmiyorlar
Süper cnmmKiz cok ucuz bizim burda 50 tanesine 15 euro felan verdim2 tane clear blue var baska markadanda var 4 5 tane ucuzlari yapiyom hep cizgi goruncr diyerlerini yapcam
Nasıl geldiBuyuk ihtimal evet kuzum yinede pazartesi kan testi yaptirnca bitaminler icin onada baktiririm
Ağzından yel alsin inşallah gelmez inşallahdaha önce hiç kullanmadım erken gebelik testi bilmiyorum bakalım bekleyelim az daha belki gelir adet
Ayy ciddimi canım çok sevindim hayırlı olsun inş kan tahlili verince kat kat artış gorunsun❤korkarak yapdin ama minnosun sana supriz yapdi silikde olsaaynen yaptım hemen buraya attım resmi çay koydum masayı sildim geldim baktım silik çizgi vardı üstündeki camdan pek belli olmuyordu içini açtım bende o zaman göründü eşimde gördü hatta
Adet günün de geçti sanırım , gebelikteki çizgi hemen çıkmadıysa bence var bir şeyler ama sen biraz korkuyorsun anladığım kadarıyla , çok umutsuz olma ben de adete yakın ovülasyon testi yapıyordum bu kaset testlerden hiç böyle çıkmadı çok silik çıktı . Kan verecek misin ☺
Ayy bi daha atar misin testi kuzumaynen yaptım hemen buraya attım resmi çay koydum masayı sildim geldim baktım silik çizgi vardı üstündeki camdan pek belli olmuyordu içini açtım bende o zaman göründü eşimde gördü hatta
daha önce hiç kullanmadım erken gebelik testi bilmiyorum bakalım bekleyelim az daha belki gelir adet
Ya ben senin yerinde olsam hemen kan vermeye giderim , hemen çıkan çizgi yanıltmaz benceBenim hemen çıktı silik çizgi ama yine de emin olamıyorum
adet günüm normalde 1 ocak ama 2 gün geç yumurtladım diye bekledim 31. gün oldu normalde 28 -29 günde bir olurum. yarın olsun bakalım hala gelmezse bakıcaz artıkAdet günün de geçti sanırım , gebelikteki çizgi hemen çıkmadıysa bence var bir şeyler ama sen biraz korkuyorsun anladığım kadarıyla , çok umutsuz olma ben de adete yakın ovülasyon testi yapıyordum bu kaset testlerden hiç böyle çıkmadı çok silik çıktı . Kan verecek misin ☺
2 tane yaptım ikisinde de çıktı pazartesi vercem canim sağlık ocağına gittim testi de goturdum vqr dedi çok yeni dedi bu tür testleri adet geçmeden yapma dedi en güzeli geçsin ole net çıkar dedi ebeYa ben senin yerinde olsam hemen kan vermeye giderim , hemen çıkan çizgi yanıltmaz bence
aynen ya insan ne halt edeceğini bilemiyor bu silik çizgiler ömür törpüsü gibiGelmez gelmez boşa bekleme
Ama seni ınan çok ii anliom bende karmaşık duygular içeri deyim
Doğru söylüyorlar ama biz sabredemiyoruzki2 tane yaptım ikisinde de çıktı pazartesi vercem canim sağlık ocağına gittim testi de goturdum vqr dedi çok yeni dedi bu tür testleri adet geçmeden yapma dedi en güzeli geçsin ole net çıkar dedi ebe
Ah kuzum insallah çektiğimiz ağrılar bebistendir boşuna umutlanmiyoruzdur bakalım belli olacak yakında kuzum ❤R Rainbow3461
Ayy vallahi seni şuan çok iyi anlıyorum benim de sağ kasigim patlayacak öyle şiş öyle bi şancı giriyorki mahvediyor beni
adet günüm normalde 1 ocak ama 2 gün geç yumurtladım diye bekledim 31. gün oldu normalde 28 -29 günde bir olurum. yarın olsun bakalım hala gelmezse bakıcaz artık
Amin kuzum insallah insallahTam degil ama sokulur kuzum sknti degil hem denememin ilk ayiydi olmamasi cok normal Insallah Rabbim daha hayirli bir vakitte nasip edicektir ❤
Ay kuzum insallah bebistir yaEvet benim testimdi ovulasyonda yaptim bak biri ovulasyon biri gebelik
amin inşallah ya bakalım kısmetse olurAyy ciddimi canım çok sevindim hayırlı olsun inş kan tahlili verince kat kat artış gorunsun❤korkarak yapdin ama minnosun sana supriz yapdi silikde olsa
Yaaaa sen gebesin o zaman ben baya gördüm o testte yaniiii ay çok sevindim ya yaşasındaha önce hiç kullanmadım erken gebelik testi bilmiyorum bakalım bekleyelim az daha belki gelir adet
Inş kuzum inş ya nette araştırdım biseyler buldum sanada atacakdim da atamıyorum resim gelmiyorAh kuzum insallah çektiğimiz ağrılar bebistendir boşuna umutlanmiyoruzdur bakalım belli olacak yakında kuzum ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?