- 22 Ağustos 2018
- 6.862
- 12.671
- 168
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #65.401
ne bilem ya emin olamadım napiyim belki test yanlıştır diyeAy kuzum insallah bebistir ya❤ seni geberticem kör kadın
inşallah canım bakıcaz artıkYaaaa sen gebesin o zaman ben baya gördüm o testte yaniiii ay çok sevindim ya yaşasın
Yarın hemen kan ver benceinşallah canım bakıcaz artık
Özelden at kuzum öyle gelebilir amin kuzum insallahInş kuzum inş ya nette araştırdım biseyler buldum sanada atacakdim da atamıyorum resim gelmiyor
Hahaha benim başıma ilk geldi bakalım ne olcakaynen ya insan ne halt edeceğini bilemiyor bu silik çizgiler ömür törpüsü gibi
Dayaklık kadınsınne bilem ya emin olamadım napiyim belki test yanlıştır diye
Biri ovulasyon biri gebelik ikisinide aynı idrarla yaptımAyy bi daha atar misin testi kuzum
Emzik emiyor sa ver kuuzm benim kızım da ole ydi miz miz mama da almazdiKızlar bebiş bakımı zor unutmuşum bakmaya bakmaya bide benim kızım masallah cok uysaldi hep uyudur pek aglamazdi bu pasa cok ağlıyor ayagimda sallamazsam uyumuyor biraktigim gibi başlıyor bide meme istiyor annesi de yok sureklide mama vermim dedim napcam bilmiom suan yine ağlıyor
Inan ki bilemiyorum kuzum kan olunca Insan direk adet diyor umudum kalmadi yaniAmin kuzum insallah insallah❤
Kuzum peki eminmisin regl olduğuna daha gününe de vardı ama
Doğru söylüyorlar ama biz sabredemiyoruzkibence de var içini ferah tut kan verene kadar da kendine dikkat et
Şu siyah beyaz in normal halini atsana kuzumBiri ovulasyon biri gebelik ikisinide aynı idrarla yaptım
vur banaDayaklık kadınsınkan ver sen kan en garantisi
Inş canım çektiğimiz acılar hamilelikden dir
Normali bu canimŞu siyah beyaz in normal halini atsana kuzum
Canım yaaaa ilk test gebelik testi degilmi var kuzum var çizgiyi gördüm valla ben canım benim yaBiri ovulasyon biri gebelik ikisinide aynı idrarla yaptım
Ayy kuzum silik var görüyorum bende demeki senin ki de bizim le auni maşallah yaa eğer olursak 3 kişi hamiş olcaz Ayy inşallah yaa Allahım sevincini tam etsinNormali bu canim
ovulasyon testi zaten üstünde LH yazıyor kaset tipi olan ovulasyon testi o öteki gebelik testi. siyah beyaz olan gebelik testiCanım yaaaa ilk test gebelik testi degilmi var kuzum var çizgiyi gördüm valla ben canım benim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?