- 27 Ağustos 2019
- 12.521
- 21.567
- 348
- 33
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #65.421
Mama yaptım verdim emrinde istemio uykusu var salllicam yineEmzik emiyor sa ver kuuzm benim kızım da ole ydi miz miz mama da almazdi
Sonunda inandıBende var diyom yadelirtti bu kadin beni inanmadi bi turlu
Belli olmaz kuzum üstüne gorme olabilir keske kan verseydinInan ki bilemiyorum kuzum kan olunca Insan direk adet diyor umudum kalmadi yani
çok silik olması kafamı karıştırıyor işte kuruma çizgisi olsa 1 saat sonra çıkarmış heralde bide pembe olmazmışAyy kuzum silik var görüyorum bende demeki senin ki de bizim le auni maşallah yaa eğer olursak 3 kişi hamiş olcaz Ayy inşallah yaa Allahım sevincini tam etsin
Bunu okumustum kuzum cok benziyor bizim belirtilere inşallah vardır
Anladim sagol canim 10 ocak bat olursam ki olmam inşallah 3.gün kadın doğuma giderim hormonlara bakılsın yada duruma göre dahiliye giderimEvet halada kullanıyorum.gebelikte bile devam ediceksin dedi bana
Yok yok kuruma olmaz bak ben yaptım direk gördüm kendimkinde ebe de dedi hemen ciktiysa vardır dediçok silik olması kafamı karıştırıyor işte kuruma çizgisi olsa 1 saat sonra çıkarmış heralde bide pembe olmazmış
Saçından tutar sürüklerim büyük dememvur bana
Amin kuzum insallah aminR Rainbow3461 canım senin testlerini de gördüm ay hadi İnşallah çizgi var kuzum benim hayırlısı olsun kan testi ile müjdeyi ver bize
kuzum inanmıyorum demiyorumki ben ya test bozuksa ya kimyasal falansa bide benim dış gebelik riskim yüksek biliyosun o yüzden bilemiyorum işteBende var diyom yadelirtti bu kadin beni inanmadi bi turlu
Kuzum var isteeNormali bu canim
Igneyi annem yapti kuzum lazaryesi kan v3ricem insallahBelli olmaz kuzum üstüne gorme olabilir keske kan verseydin
Inşallah vardır kuzum iğne zarar vermez yaIgneyi annem yapti kuzum lazaryesi kan v3ricem insallah
Bende okuyunca iyice umutlandım yaa inş canım rabbim gonlumuze gore versinBunu okumustum kuzum cok benziyor bizim belirtilere inşallah vardır❤
Inşallah kuzum AminBende okuyunca iyice umutlandım yaa inş canım rabbim gonlumuze gore versin
inşallah canımKuzum var istee
Sen gecikmeden bir doktora git kuzucuminşallah canım
erken gebelik testlerindede kuruma çizgisi oluyormu acaba ama kuruyacak kadar olmadı 10-15 dakika falan oldu tekrar baktığım süre. ilk o C çizgisini koyu görünce moralim bozuldu attım kenara 10-15 dakika sonra bu çizgiyi gördümYok yok kuruma olmaz bak ben yaptım direk gördüm kendimkinde ebe de dedi hemen ciktiysa vardır dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?