Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geç döllenme olabilir kuzum silik çizgi belli sen yarın kan ver istersen Allah korusun dış gebelik riskim de var diyon... yaaa gebeysen valla hepimiz burda çok sevinecez hakkında hayırlısı dualarimdasin

Geç döllenme olabilir kuzum silik çizgi belli sen yarın kan ver istersen Allah korusun dış gebelik riskim de var diyon... yaaa gebeysen valla hepimiz burda çok sevinecez hakkında hayırlısı dualarimdasin
Amin canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun

İlk 20 dk diolar ama yine de o dk yi net bilemiom

Kızlar kim demişti kuruma çizgisi testi yıkayınca silinir diye ben 2 testide yıkadım ama silinmedi hala aynı duruyor dagilmadida

Kızlar kim demişti kuruma çizgisi testi yıkayınca silinir diye ben 2 testide yıkadım ama silinmedi hala aynı duruyor dagilmadida
Bana demişlerdi de kim dedi hatırlamıyorum kuzum ben yapınca benim test bi tuhaf olmustu bozulmadıysa vardır bence

benim ilk hamileligimde erken gelik testi tam yarim saat sonra siliklesmisti canim.sabahi da daha koyu olmustu.10 dk dan sonra onemsemeyin diodu cope atmistim hatta hayali cizgi bile yoktu.1 gun sonra kan degerik 158 cikmisti.insallah seninde boyle olur

İnşallah canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…