- 22 Ağustos 2018
- 6.862
- 12.671
- 168
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #65.441
doktora pazartesi gidebilirm yarın pazar yaSen gecikmeden bir doktora git kuzucum
Hadi insallah güzel haberlerini alırızdoktora pazartesi gidebilirm yarın pazar ya
Geç döllenme olabilir kuzum silik çizgi belli sen yarın kan ver istersen Allah korusun dış gebelik riskim de var diyon... yaaa gebeysen valla hepimiz burda çok sevinecez hakkında hayırlısı dualarimdasinerken gebelik testlerindede kuruma çizgisi oluyormu acaba ama kuruyacak kadar olmadı 10-15 dakika falan oldu tekrar baktığım süre. ilk o C çizgisini koyu görünce moralim bozuldu attım kenara 10-15 dakika sonra bu çizgiyi gördüm
Amin canım çok teşekkür ederim Allah razı olsunGeç döllenme olabilir kuzum silik çizgi belli sen yarın kan ver istersen Allah korusun dış gebelik riskim de var diyon... yaaa gebeysen valla hepimiz burda çok sevinecez hakkında hayırlısı dualarimdasin
Evet canım siyah beyaz olanda girdum silik çizgiyi rabbim hayırlısını versin inşallahovulasyon testi zaten üstünde LH yazıyor kaset tipi olan ovulasyon testi o öteki gebelik testi. siyah beyaz olan gebelik testi
Merhaba beni de yazin 10 OcakKizlar bat listesine yazan herkesi ekledim
İlk 20 dk diolar ama yine de o dk yi net bilemiomerken gebelik testlerindede kuruma çizgisi oluyormu acaba ama kuruyacak kadar olmadı 10-15 dakika falan oldu tekrar baktığım süre. ilk o C çizgisini koyu görünce moralim bozuldu attım kenara 10-15 dakika sonra bu çizgiyi gördüm
Bu şimdiki haliEvet canım siyah beyaz olanda girdum silik çizgiyi rabbim hayırlısını versin inşallah
20 dakika olmadı kuzumİlk 20 dk diolar ama yine de o dk yi net bilemiom
5.5 çıktı canım ilaç ne kadar sürede toparlıyor düzenli kan mı vermek lazımBişey olmaz Allahın izniyle.. Kaç çıktı direncin?
Duyduğumda beri dikkat ediyorum balım zaten korkuyorumİlaç kılo vermene de yardımcı olacaktır suyu da bol ıc.. Kılo vermeye baslayınca ototmatık olarak dusuyor.. Paketlı ürünlerin hepsınden uzak dur şarküteri bi de. İlac iştahı kapatıyo
Seninki benimkinden düşük cıkmıs 1 2 aya toparlanır dikkat edersen5.5 çıktı canım ilaç ne kadar sürede toparlıyor düzenli kan mı vermek lazım
Bana demişlerdi de kim dedi hatırlamıyorum kuzum ben yapınca benim test bi tuhaf olmustu bozulmadıysa vardır benceKızlar kim demişti kuruma çizgisi testi yıkayınca silinir diye ben 2 testide yıkadım ama silinmedi hala aynı duruyor dagilmadida
Süper o zamanDuyduğumda beri dikkat ediyorum balım zaten korkuyorum
Ben de öyle biliyorum idrar damlatır gibi su damlatınca siliniyorsa kuruma cizgisi silinmiyorsa gebelik diyorlarKızlar kim demişti kuruma çizgisi testi yıkayınca silinir diye ben 2 testide yıkadım ama silinmedi hala aynı duruyor dagilmadida
benim ilk hamileligimde erken gelik testi tam yarim saat sonra siliklesmisti canim.sabahi da daha koyu olmustu.10 dk dan sonra onemsemeyin diodu cope atmistim hatta hayali cizgi bile yoktu.1 gun sonra kan degerik 158 cikmisti.insallah seninde boyle olurerken gebelik testlerindede kuruma çizgisi oluyormu acaba ama kuruyacak kadar olmadı 10-15 dakika falan oldu tekrar baktığım süre. ilk o C çizgisini koyu görünce moralim bozuldu attım kenara 10-15 dakika sonra bu çizgiyi gördüm
İnşallah canimbenim ilk hamileligimde erken gelik testi tam yarim saat sonra siliklesmisti canim.sabahi da daha koyu olmustu.10 dk dan sonra onemsemeyin diodu cope atmistim hatta hayali cizgi bile yoktu.1 gun sonra kan degerik 158 cikmisti.insallah seninde boyle olur
Foto atsana canim beni etiketleyip. Bende bakayim eskisi gibi giremiyorum o yuzden kaciriyorumKızlar kim demişti kuruma çizgisi testi yıkayınca silinir diye ben 2 testide yıkadım ama silinmedi hala aynı duruyor dagilmadida
Bozulmadı kuzum şimdi tekrar bakıcam da bebek durmuyor 2dkka ağlıo hepBana demişlerdi de kim dedi hatırlamıyorum kuzum ben yapınca benim test bi tuhaf olmustu bozulmadıysa vardır bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?