Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Süper o zaman çok çabuk düşer merak etme 1 ay sonra tekrar bi test yaptır görürsün farkı ilacı da düzenli al
500mg ilaç inşallah ya o zaman ben devam edeyim degilmi korunmamayayim gene az önce de leke geldi zaten geçen ay degerlendirememistim bir kaç saate kırmızı kartı yerim

kuzum inanmıyorum demiyorumki ben ya test bozuksa ya kimyasal falansa bide benim dış gebelik riskim yüksek biliyosun o yüzden bilemiyorum işte
20dk da kuruma olmaz kuzum hem bebisin gelicrgi varsa her türlü gelir zaten risk olsun olmasin hepsi hikaye
Merhaba beni de yazin 10 Ocak
Hosgeldin canim
R Rainbow3461 MY MIRACLE canlar siz hamile misiniz inşallah oylesinizdir benim lekeler başladı bir kaç saate regl olurum D1DEM
Lekeylemi basliyo regl kuzum senin

İnşallah yaa kan vermeye ben korkuom yaa olumsuz olur die

20dk da kuruma olmaz kuzum hem bebisin gelicrgi varsa her türlü gelir zaten risk olsun olmasin hepsi hikaye

Hosgeldin canim ☺

Lekeylemi basliyo regl kuzum senin
Valla yavrum normalde ben 28 günde bir adet gören bir insandım ta ki düşük yapana kadar şimdi 25-26-27-28 belli olmuyor lekeyle bazen lekeyle bazen direkt bende anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…