- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #65.461
500mg ilaç inşallah ya o zaman ben devam edeyim degilmi korunmamayayim gene az önce de leke geldi zaten geçen ay degerlendirememistim bir kaç saate kırmızı kartı yerimSüper o zamançok çabuk düşer merak etme 1 ay sonra tekrar bi test yaptır görürsün farkı ilacı da düzenli al
Tamam kuzum aticam şimdi bebiş dursun da fırsat vermiyor pek ağlıo sürekli annesi yok huzursuzFoto atsana canim beni etiketleyip. Bende bakayim eskisi gibi giremiyorum o yuzden kaciriyorum
Ben direk çeşmeye tuttum yıkadımBen de öyle biliyorum idrar damlatır gibi su damlatınca siliniyorsa kuruma cizgisi silinmiyorsa gebelik diyorlar
Alış alış geliyor bence senin bebiş deBozulmadı kuzum şimdi tekrar bakıcam da bebek durmuyor 2dkka ağlıo hep
Insallah kuzum ama oldugunu sanmiyorum gogus agrimda gecmisti zatenInşallah vardır kuzum iğne zarar vermez ya
Bn demistim kuzum evet insallah kesindirKızlar kim demişti kuruma çizgisi testi yıkayınca silinir diye ben 2 testide yıkadım ama silinmedi hala aynı duruyor dagilmadida
20dk da kuruma olmaz kuzum hem bebisin gelicrgi varsa her türlü gelir zaten risk olsun olmasin hepsi hikayekuzum inanmıyorum demiyorumki ben ya test bozuksa ya kimyasal falansa bide benim dış gebelik riskim yüksek biliyosun o yüzden bilemiyorum işte
Hosgeldin canimMerhaba beni de yazin 10 Ocak
Lekeylemi basliyo regl kuzum seninR Rainbow3461MY MIRACLE canlar siz hamile misiniz inşallah oylesinizdir benim lekeler başladı bir kaç saate regl olurum D1DEM
Kuzum silik çizgi var evettttBu şimdiki hali
Bn ole duymuştum canim20 dakika olmadı kuzum
Kuzum benimMY MIRACLE ay canim biri yazmis hamile misin ❤
Bi de ben kuzum ucumuzun de testi silik çıktıR Rainbow3461MY MIRACLE canlar siz hamile misiniz inşallah oylesinizdir benim lekeler başladı bir kaç saate regl olurum D1DEM
İnşallah yaa kan vermeye ben korkuom yaa olumsuz olur diebenim ilk hamileligimde erken gelik testi tam yarim saat sonra siliklesmisti canim.sabahi da daha koyu olmustu.10 dk dan sonra onemsemeyin diodu cope atmistim hatta hayali cizgi bile yoktu.1 gun sonra kan degerik 158 cikmisti.insallah seninde boyle olur
Bence devam et ben 2000mg içiyorum günlük beni düşün500mg ilaç inşallah ya o zaman ben devam edeyim degilmi korunmamayayim gene az önce de leke geldi zaten geçen ay degerlendirememistim bir kaç saate kırmızı kartı yerim
Ben direk çeşmeye tuttum yıkadımbisi olmadı duruyordu şimdi bakıcam yine bebiş durunca
Bende günde toplam 1000mg içiyorum canım bakalım Rabbimden hayirlisiBence devam et ben 2000mg içiyorum günlük beni düşün
Hayırlı olsun canım benim Rabbim bizlere de nasip etsin inşallahBi de ben kuzum ucumuzun de testi silik çıktı
Daha ne oldugumuz belli degil canimR Rainbow3461MY MIRACLE canlar siz hamile misiniz inşallah oylesinizdir benim lekeler başladı bir kaç saate regl olurum D1DEM
Valla yavrum normalde ben 28 günde bir adet gören bir insandım ta ki düşük yapana kadar şimdi 25-26-27-28 belli olmuyor lekeyle bazen lekeyle bazen direkt bende anlamadım20dk da kuruma olmaz kuzum hem bebisin gelicrgi varsa her türlü gelir zaten risk olsun olmasin hepsi hikaye
Hosgeldin canim ☺
Lekeylemi basliyo regl kuzum senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?