- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #65.481
Adetin gelmedi eee regl de olmadın bir de silik test mevcut ablam daha ne olsun hadi hayırlısıDahane oldugumuz belli degil canim
Bilmiyorumki canım daha çözemedimMY MIRACLE ay canim biri yazmis hamile misin ❤
İnşallah canimAdetin gelmedi eee regl de olmadın bir de silik test mevcut ablam daha ne olsun hadi hayırlısıbenimde görümcem 35 yaşında oda klomen kullandı geçen ay ve bugün adet günüydü hamile olduğunu öğrendi
Hayırlısı olsun cnm olacak inşallah bizim de bebişim izBende günde toplam 1000mg içiyorum canım bakalım Rabbimden hayirlisi
Saol canim kan sonucunu görmeden emin olamıyorum İnşallah vardırHayırlı olsun canım benim Rabbim bizlere de nasip etsin inşallah
Ay nebilim kız cahillik işte bilmeyinceAllah seni.. Normal idrar testi yapıyormus gibi yapıcaksın
Amin kuzum insallahBn demistim kuzum evet insallah kesindir
Amin kuzum belli olmazya bakarsın olur kuzumInsallah kuzum ama oldugunu sanmiyorum gogus agrimda gecmisti zaten
Amin kuzum insallah kesindeyim daha benim bakalımR Rainbow3461MY MIRACLE canlar siz hamile misiniz inşallah oylesinizdir benim lekeler başladı bir kaç saate regl olurum D1DEM
İnşallah canım benim inşallah bugün görümcem hamile olduğunu söyledi kendim olmuş gibi sevindim yemin ederim kim istiyorsa Rabbim versin inşallahHayırlısı olsun cnm olacak inşallah bizim de bebişim iz❤
İnşallah canım benimAmin kuzum insallah kesindeyim daha benim bakalım❤
İnşallahh bidahaya gerek kalmaz canımAy nebilim kız cahillik işte bilmeyinceaklımda bulunsun artık
İnşallahh kuzum benim yaaİnşallah canım benim inşallah bugün görümcem hamile olduğunu söyledi kendim olmuş gibi sevindim yemin ederim kim istiyorsa Rabbim versin inşallah
Olurmu öyle şey hoşgeldinYok canım 1 ay geçti daha. Buralarda takılayım biraz hem sizden öğrenirim hem bildiğim bir şey olursa yardımcı olurum. Tabi sizin içinde sorun yoksa...Bal0ncuk
Test yaptın mi cnmİnşallahh kuzum benim yaa❤ ben de heyecanla bekliyorum adetimi daha gelmedi
Sabah yapıcam inşallah olmazsamTest yaptın mi cnm
Anladim canim. Dur bakalaim daha gelmemiş her an hersey olabilirValla yavrum normalde ben 28 günde bir adet gören bir insandım ta ki düşük yapana kadar şimdi 25-26-27-28 belli olmuyor lekeyle bazen lekeyle bazen direkt bende anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?