- 5 Kasım 2019
- 194
- 331
- 53
- 28
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #65.681
Ayy cok uzuldum yaa sağlık olsun belki canım üzülme sakınTest yaptım negatifdaha da adet olmadım. Bugün olurum büyük ihtimalle. Dün adetin ilk iki günü cektiğimiz sancıyı cektim re
Keşke ama şimdi baktım adetim geldiyarım saat once gelse test yapmamıs olurdum..
Hyr cnm olmadım sadece adet gunumden 1 hafta önce 5 gun kahvverengi lekelenmeler olduO süre zarfında hic adet olmadınız deil mi
Yarım saat önce gelseydi ya testin basında bekledım 20 dk umutlaAyy cok uzuldum yaa sağlık olsun belki canım üzülme sakın
kızlar bi akıl verinnKızlar ben bişey sorucam yaa gectiğimiz pazartesi kadın doğumda kan verdim sonuc guzeldi 4 haftalık dedi persembe gunu sağlık ocagına gittim beta hcg arttımı diye saglıklımı diye o sonucta cok guzel ama aklıma takılan su sağlık ocagında 7 8 haftalık dediler eger öyle olsa kadın doğumdaki ultrasonda neden gözükmedi kese ben hangisine itibar etmeliyim anlamadım kafam karıştı bide tarih verdiler 20 agustosta dogacakmış
Ayy daha ne kadar da minicik mis bebisKIZLAR UYKU TUTMUYOR AZ ÖNCE KAN TESTINDEN GELDIM. EŞİMLE BERABER HALA ŞOKTAYİZ. ALLAH OL DERSE OLUR BUNU BILIYORDUM ZATEN AMA HİÇ ÜMIDIM YOKTU. ŞUNU SÖYLİYCEM HİÇ BİRİNİZ OLMUYOR OLMİYCAK DEMEYİM OLMİYCAK OLSA BENIMKI OLMAZDİ TEK VE HASARLI TÜPÜM VARDİ. ŞUAN DOKTORUMADA COK DUA EDİYORUM. ÖNCE ALLAH SONRA DOKTORUM. DAHA ÇOK YENIYIZ DIŞ GEBELIK RİSKİM YÜKSEK AMA DEGERLERE GÖRE KESİNLEŞECEK İNŞALLAH NORMAL GEBELİKTİR. HEPİNIZ İLGİLENDİNİZ SORDUNUZ DESTEK VERDINİZ ALLAH HEPİNİZDEN RAZİ OLSUN. ALLAH EN KİSA ZAMANDA MİNİK MUCİZELERİMIZİ SAĞLİCAKLA KUCAĞİMİZA ALMAYİ NASİP ETSIN DİYORUM VE BUNU BURAYA BIRAKIYORUMSİZLERI SEVIYORUMM Eki Görüntüle 2572739
KIZLAR UYKU TUTMUYOR AZ ÖNCE KAN TESTINDEN GELDIM. EŞİMLE BERABER HALA ŞOKTAYİZ. ALLAH OL DERSE OLUR BUNU BILIYORDUM ZATEN AMA HİÇ ÜMIDIM YOKTU. ŞUNU SÖYLİYCEM HİÇ BİRİNİZ OLMUYOR OLMİYCAK DEMEYİM OLMİYCAK OLSA BENIMKI OLMAZDİ TEK VE HASARLI TÜPÜM VARDİ. ŞUAN DOKTORUMADA COK DUA EDİYORUM. ÖNCE ALLAH SONRA DOKTORUM. DAHA ÇOK YENIYIZ DIŞ GEBELIK RİSKİM YÜKSEK AMA DEGERLERE GÖRE KESİNLEŞECEK İNŞALLAH NORMAL GEBELİKTİR. HEPİNIZ İLGİLENDİNİZ SORDUNUZ DESTEK VERDINİZ ALLAH HEPİNİZDEN RAZİ OLSUN. ALLAH EN KİSA ZAMANDA MİNİK MUCİZELERİMIZİ SAĞLİCAKLA KUCAĞİMİZA ALMAYİ NASİP ETSIN DİYORUM VE BUNU BURAYA BIRAKIYORUMSİZLERI SEVIYORUMM Eki Görüntüle 2572739
yaa çok sevindim ,çünkü sen olmazsa tüp bebek dahi düşünmüyordun o kadar umutsuzdun rabbim ol derse olur , inşallah korktuğun gibi değildir sağlıcakla al kucağına canım inşallahNormali bu canim
Canım büş, o güzel kalbinle her şeyin en güzelini hakediyorsunKızlarr herkese merhabalar biraz uzun bir mesaj olacak
Ama herkes durumumu ne yaptığımı merak ediyor artık bunu yazmayı borç bildim hepinize.
Öncelikle devlet bünyesinde bir yerde çalışıyorum ve bu çalıştığım yer siyasi değişimler sonucunda geçmiş dönemlerde giren herkese karşı gösterdiği bir tutumdan dolayı çok kişiyi işten çıkardı. Çıkarma sebepleri de çok değişik, sözleşmedeki tek açık madde olan 'performans düşüklüğü' nü sebep gösterdiler. Çıkarılmadan 1 hafta öncesinde performans düşüklüğünden tutanak tutup (öyle bir tutanak ki, çalışmadığınıza sizi bile inandırıyor paragraf paragraf yazmışlar) 1 hafta sonrasında da çıkışınızı veriyorlar. Ve öyle bir şey ki bu performans düşüklüğünden çıkardıkları için tazminat ve haklarınız yanmış oluyor. Ayrıca bunlar için dava açtığınızda da davalı olduğunuz süre boyunca sigortalı bi işte çalışamıyorsunuz.. Öyle iğrenç bir duruma sokuyorlar insanları..
Bana öncelikle 1 tutanak tutuldu. Ben çalıştığım yerde mühendis olarak görev yapıyorum ve bütün ihaleler sözleşmeler hakedişler yaklaşık maliyetler vs. benim elimden geçiyor ve yedeğimde yok. Zaten bu yüzden hep yıllık izin alacağım zaman sıkıntı yaşamışımdır. Şefim asla işleri bitirmeden gitmeme izin vermezdi.
Tutanak tutulunca tabi şube müdürlerim falan hep tutuştu tabi benimle birlikte 20 kişiye daha tutulmuştu ve hepsi gerçekten yedeği olmayan çalışanlardı. Şube müdürü gidip işte en yüksek rütbelerle görüşüp bu kişileri tutalım diye ısrar etmiş. Neyse gün geçti falan tutanağımıza bi cevap gelmedi (bu arada ben çıkarılmak isteyen taraftanım kızlar çünkü çıkarıldığınız zaman belki 4-8 ay dava sürecinde maddi olarak yıpranacaksınız ama en azından haklarınızı alacaksınız.)
Şube müdürümüz bizi kurtardığından falan bahsederken yüzüne dedim ki bakın X bey kurtardık diyorsunuz ama keşke hiç uğraşmasaydınız şimdi başımıza daha kötüsü gelirse ne yapacağız? Ne gelebilir ki diye güldü herkes bana :)
Tam 5 gün sonra tak o 20 kişinin her biri X ilinin değişik ilçelerine görevlendirme diye tabir ettikleri sürgün yazılarımız geldi. Beni de evime 1 tren+1 otobüs uzaklığında bi ilçeye sürdüler. Bunu öğrendiğim ilk gün o kadar kötüydüm ki ne yapacağımı bilemez halde ve mantıklı düşünemeyecek haldeydim. Tek çare hemen gitmemek için rapor almaktı. Gidip hemen rapor aldım 10 günlük. O süre zarfında mantıklı düşünme fırsatım oldu. Sürüldüğüm yeri araştırma ve nasıl gidileceğini öğrenme fırsatım oldu. 10 günün sonunda bi şans vereyim dedim ve geçtiğimiz pazartesi 30 aralıkta geldim. İnanın o kadar kolaymış ki hem ulaşım hem yeri her şeyiyle çok sevdim, insanlar falanda çok iyi, birde sürgün gelen kişi genelde pasifize edilen kişi olduğu için bana hiç iş vermiyorlar
Kızlar yemin ederim eski yerimde ben çoğu zaman kafamı kaşıyacak vakit bulamazdım şimdi resmen 8-9 saat bommmmmboş oturuyorumBilenleriniz vardır yüksek lisans yapıyorum ve tez aşamasındayım ve hiç zaman bulamıyordum tezimi yazmaya, işlerim yoğundu izin vermiyordu şefim, burda o kadar boş vaktim var ki, tezimi baya ilerlettim 3-4 günde bile.. Yani bu şer gördüğüm olayın arkasında da hayır kısmı buymuş demek ki, ben belki bu sene bitiremeyecektim yüksek lisansımı orada çalışmaya devam etseydim.. Bende son durumlar budur kızlar, sabah 6 da uyanmanın dışında hiç bir sıkıntım yok artık çok rahatım kalbim daralıyordu o günlerde şimdi geçti hepsi çok şükür, burda ucundan kıyısından hep bahsettim ama hepinize tamamını hiç anlatamadım olayı, olay budur yani.
(Bu arada kendi şahsi aracımla gelsem 35-40 dk sürüyor ama eşim işine araçla gittiği için sıkıntı oldu, belki ilerleyen süreçte 2. aracı alıp rahat edeceğim zaten git gel konusunda da)
D1DEM
@m_aslicim
@gizsiz
MY MIRACLE
@Rainbow3461
@Martilikiz07
@diloyloy1
@Mere de Zeyd
Kumsallltanem
@Tuana-38
@Mucize84
11limon11
@Papatyaa90
ve aklıma gelmeyen diğer tüm arkadaşlarım hepinize buradan moral verdiğiniz için destek olduğunuz için çok teşekkür ederimm
Bi dakka noluyo yaaaaaaaaaaKIZLAR UYKU TUTMUYOR AZ ÖNCE KAN TESTINDEN GELDIM. EŞİMLE BERABER HALA ŞOKTAYİZ. ALLAH OL DERSE OLUR BUNU BILIYORDUM ZATEN AMA HİÇ ÜMIDIM YOKTU. ŞUNU SÖYLİYCEM HİÇ BİRİNİZ OLMUYOR OLMİYCAK DEMEYİM OLMİYCAK OLSA BENIMKI OLMAZDİ TEK VE HASARLI TÜPÜM VARDİ. ŞUAN DOKTORUMADA COK DUA EDİYORUM. ÖNCE ALLAH SONRA DOKTORUM. DAHA ÇOK YENIYIZ DIŞ GEBELIK RİSKİM YÜKSEK AMA DEGERLERE GÖRE KESİNLEŞECEK İNŞALLAH NORMAL GEBELİKTİR. HEPİNIZ İLGİLENDİNİZ SORDUNUZ DESTEK VERDINİZ ALLAH HEPİNİZDEN RAZİ OLSUN. ALLAH EN KİSA ZAMANDA MİNİK MUCİZELERİMIZİ SAĞLİCAKLA KUCAĞİMİZA ALMAYİ NASİP ETSIN DİYORUM VE BUNU BURAYA BIRAKIYORUMSİZLERI SEVIYORUMM Eki Görüntüle 2572739
Şu mesajını bir okudum var ya tüylerim diken diken. Kimse alınmasın ama burda bir kaç kişiyle kurduğumuz bağ çok başkaKIZLAR UYKU TUTMUYOR AZ ÖNCE KAN TESTINDEN GELDIM. EŞİMLE BERABER HALA ŞOKTAYİZ. ALLAH OL DERSE OLUR BUNU BILIYORDUM ZATEN AMA HİÇ ÜMIDIM YOKTU. ŞUNU SÖYLİYCEM HİÇ BİRİNİZ OLMUYOR OLMİYCAK DEMEYİM OLMİYCAK OLSA BENIMKI OLMAZDİ TEK VE HASARLI TÜPÜM VARDİ. ŞUAN DOKTORUMADA COK DUA EDİYORUM. ÖNCE ALLAH SONRA DOKTORUM. DAHA ÇOK YENIYIZ DIŞ GEBELIK RİSKİM YÜKSEK AMA DEGERLERE GÖRE KESİNLEŞECEK İNŞALLAH NORMAL GEBELİKTİR. HEPİNIZ İLGİLENDİNİZ SORDUNUZ DESTEK VERDINİZ ALLAH HEPİNİZDEN RAZİ OLSUN. ALLAH EN KİSA ZAMANDA MİNİK MUCİZELERİMIZİ SAĞLİCAKLA KUCAĞİMİZA ALMAYİ NASİP ETSIN DİYORUM VE BUNU BURAYA BIRAKIYORUMSİZLERI SEVIYORUMM Eki Görüntüle 2572739
Ay ben seni gaza getirip getirip uyuyakaldığım için özür dilerim öncelikle canım kuzumKIZLAR UYKU TUTMUYOR AZ ÖNCE KAN TESTINDEN GELDIM. EŞİMLE BERABER HALA ŞOKTAYİZ. ALLAH OL DERSE OLUR BUNU BILIYORDUM ZATEN AMA HİÇ ÜMIDIM YOKTU. ŞUNU SÖYLİYCEM HİÇ BİRİNİZ OLMUYOR OLMİYCAK DEMEYİM OLMİYCAK OLSA BENIMKI OLMAZDİ TEK VE HASARLI TÜPÜM VARDİ. ŞUAN DOKTORUMADA COK DUA EDİYORUM. ÖNCE ALLAH SONRA DOKTORUM. DAHA ÇOK YENIYIZ DIŞ GEBELIK RİSKİM YÜKSEK AMA DEGERLERE GÖRE KESİNLEŞECEK İNŞALLAH NORMAL GEBELİKTİR. HEPİNIZ İLGİLENDİNİZ SORDUNUZ DESTEK VERDINİZ ALLAH HEPİNİZDEN RAZİ OLSUN. ALLAH EN KİSA ZAMANDA MİNİK MUCİZELERİMIZİ SAĞLİCAKLA KUCAĞİMİZA ALMAYİ NASİP ETSIN DİYORUM VE BUNU BURAYA BIRAKIYORUMSİZLERI SEVIYORUMM Eki Görüntüle 2572739
. Şükürler olsun kuzummm bak Allah'ın hediyesi size okdar sevindimki kendinin olmuş kadar insallah kucağında almayı nasip eder rabbimKIZLAR UYKU TUTMUYOR AZ ÖNCE KAN TESTINDEN GELDIM. EŞİMLE BERABER HALA ŞOKTAYİZ. ALLAH OL DERSE OLUR BUNU BILIYORDUM ZATEN AMA HİÇ ÜMIDIM YOKTU. ŞUNU SÖYLİYCEM HİÇ BİRİNİZ OLMUYOR OLMİYCAK DEMEYİM OLMİYCAK OLSA BENIMKI OLMAZDİ TEK VE HASARLI TÜPÜM VARDİ. ŞUAN DOKTORUMADA COK DUA EDİYORUM. ÖNCE ALLAH SONRA DOKTORUM. DAHA ÇOK YENIYIZ DIŞ GEBELIK RİSKİM YÜKSEK AMA DEGERLERE GÖRE KESİNLEŞECEK İNŞALLAH NORMAL GEBELİKTİR. HEPİNIZ İLGİLENDİNİZ SORDUNUZ DESTEK VERDINİZ ALLAH HEPİNİZDEN RAZİ OLSUN. ALLAH EN KİSA ZAMANDA MİNİK MUCİZELERİMIZİ SAĞLİCAKLA KUCAĞİMİZA ALMAYİ NASİP ETSIN DİYORUM VE BUNU BURAYA BIRAKIYORUMSİZLERI SEVIYORUMM Eki Görüntüle 2572739
Sıra sendeeee. Şükürler olsun kuzummm bak Allah'ın hediyesi size okdar sevindimki kendinin olmuş kadar insallah kucağında almayı nasip eder rabbim
Canim burdaki insanlar gebelige hasret sen genesin şükür et haftasını merak etme tabi kadın doğum daha iyi bilir benim acımdan bakınca kadın hamile hafta soruyor bense bütün gece ağlayıp şiş gözlerle uyanmışım lütfen bu tarz şeyler de dikkatli olunkızlar bi akıl verinn
İnşallah kuzu hep beraber bizde güzel haber verelimSıra sendeeee
Babamın yanına geldim kız otobüsüm yarın öğlen ce salı gece 3 buçukta eve varcam ALLAH izin verirseSpermler 2-3 gün yaşabiliyormuş belkide tutar böylesi çok var canm, hoşgeldin aramıza
Rosemçiçeklerin en güzeli sana
Kız ben sana git demedm mi
İnşallah kuzum benimİnşallah kuzu hep beraber bizde güzel haber verelim
Kahveyi çok içmişim de uykumu kaçırır benimAaaa neden canım noldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?