Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar bi akıl verinn

Ayy daha ne kadar da minicik mis bebis
Ayy darısı bizim başımıza coj ama çok sevindim canom Alalım isteyen herkese bu duyguyu yaşasın inşallah çok sevindim çook

Normali bu canim
yaa çok sevindim ,çünkü sen olmazsa tüp bebek dahi düşünmüyordun o kadar umutsuzdun rabbim ol derse olur , inşallah korktuğun gibi değildir sağlıcakla al kucağına canım inşallah

Canım büş, o güzel kalbinle her şeyin en güzelini hakediyorsun Belli mi olur belki bebiş de gelmeye karar verirse zaten 7-8 ay sonra doğum iznine çıkarsın koccaman öpüyorum daha güzelleri senin olsun

Bi dakka noluyo yaaaaaaaaaa

Şu mesajını bir okudum var ya tüylerim diken diken. Kimse alınmasın ama burda bir kaç kişiyle kurduğumuz bağ çok başka Her şey sağlıkla ilerlesin, o kadar çok sevindim ki kelimeler yetmez anlatmaya

Ay ben seni gaza getirip getirip uyuyakaldığım için özür dilerim öncelikle canım kuzum ama sonunda sonuca ulaştık. Çok şükür Rabbime kalbimi biliyor ya en çok senin kalmanı istiyorum burada tüplerini düşününce, o yüzden çok mutluyum beee oley bee

. Şükürler olsun kuzummm bak Allah'ın hediyesi size okdar sevindimki kendinin olmuş kadar insallah kucağında almayı nasip eder rabbim

kızlar bi akıl verinn
Canim burdaki insanlar gebelige hasret sen genesin şükür et haftasını merak etme tabi kadın doğum daha iyi bilir benim acımdan bakınca kadın hamile hafta soruyor bense bütün gece ağlayıp şiş gözlerle uyanmışım lütfen bu tarz şeyler de dikkatli olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…