Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
mustafaperi2121
Aynen öyle kimse kusura bakmasın ama forumda bunlar için bir sürü konu var gebelik haftasını sorma konusu değil burası belli ki burda gebe kalmaya uzun süre uğraşan kişiler var ve böyle sorular can yakıyor

Selam kızlar canım çok sıkkkın ya ben dün ikindi vaktinde piki gördüm çok sevindim ama kursagımda kaldı çünkü eşime mesai verdiler birliktelik olmadı galiba rabbim nasip etmicek bana bebek ya
Canim burdan yazim onemli deil bugun yine yap bakalim. Pik devam mi ediyo yoksa catladimi onenli olan aslinda catladigi gun zaten üzülme bos yere

Canim burdan yazim onemli deil bugun yine yap bakalim. Pik devam mi ediyo yoksa catladimi onenli olan aslinda catladigi gun zaten üzülme bos yere
O kadar üzüldümki canım anlatamam ya ama içime su serptin çok sağol 3 saattir hiç sıvı almadım testi yapsammı çok daralttı da aynı saatimi beklemeliyim

Canim cok sevindim insallah normal gebelikdir alalhim sahlikla kucagina almayi nasip etsin ❤❤ ates olcerin bozuk degilmis bak

Son düzenleme:
8
Yaaa canım gerçekten çok sevindim Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah

1 saattir ben de ağlıyorum daha yeni sustum

Canim benim hayirli olsun Rabbim ol desin yeter hicbisey engel olamaz saglikla kucagina alirsin insallah❤

O kadar üzüldümki canım anlatamam ya ama içime su serptin çok sağol 3 saattir hiç sıvı almadım testi yapsammı çok daralttı da aynı saatimi beklemeliyim
Yap canim bi bakalim pikmi hala

Kızlar benim 8 gun once ovulasyon günümdu catlama gördüm dun ilişki sonrasi pembe akinti geldi bugunde gun icerisinde geldi bi kac damla daha sonra hic gelmedi 1 haftadir kasık agrilarim var belirti mi sizce ya da yerleşme kanamasi olabilir mi

Insallah belirti ve yerlesme kanamasidir canim adetine kac gun kaldi test yap

Kuzum benimki kesin değil ama.cok teşekkür ederim kuzum kan verip görmeden bisi demiyemem şimdilik inşallah diğer arkadaşlarınki kesin bence inşallah hepimiz gebis kalırız sağlıkla kucagimiza alırız ❤

Canım çok üzgünüm hakkını helal et ama hamilelerinde burada bişeyler sorup bilgi alacagını yada hamilelerin bilgi verebilecegini söylediler o yüzden sakınca görmüyorum

Kızlar günaydın ❤ ben eltimde kaldım 5 çocukla kafayı yedik
Az öncede testlere baktım 2sindede çizgi aynı duruyordu ama 1 indeki cizki kıpkırmızı olmuş normal mi yoksa çeşmede yıkadım icinmi

ben buraya yazarken sordum özellikle nasıl bir yer hamilelerde bulunabiliyormu diye evet cevabını aldım sonradan buraya sadece gebe kalmak isteyenler girebilir diye yazıldıysa ki öyle bi yazıyada denk gelmedim banada söylenmedi bu konuyu açan derseki çık çıkarım yazmam bana farketmez yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…