- 23 Haziran 2019
- 1.825
- 3.153
- 48
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #65.701
Canim burdaki insanlar gebelige hasret sen genesin şükür et haftasını merak etme tabi kadın doğum daha iyi bilir benim acımdan bakınca kadın hamile hafta soruyor bense bütün gece ağlayıp şiş gözlerle uyanmışım lütfen bu tarz şeyler de dikkatli olun
Canim burdan yazim onemli deil bugun yine yap bakalim. Pik devam mi ediyo yoksa catladimi onenli olan aslinda catladigi gun zaten üzülme bos yereSelam kızlar canım çok sıkkkın ya ben dün ikindi vaktinde piki gördüm çok sevindim ama kursagımda kaldı çünkü eşime mesai verdiler birliktelik olmadı galiba rabbim nasip etmicek bana bebek ya
O kadar üzüldümki canım anlatamam ya ama içime su serptin çok sağol 3 saattir hiç sıvı almadım testi yapsammı çok daralttı da aynı saatimi beklemeliyimCanim burdan yazim onemli deil bugun yine yap bakalim. Pik devam mi ediyo yoksa catladimi onenli olan aslinda catladigi gun zaten üzülme bos yere
Canim cok sevindim insallah normal gebelikdir alalhim sahlikla kucagina almayi nasip etsinKIZLAR UYKU TUTMUYOR AZ ÖNCE KAN TESTINDEN GELDIM. EŞİMLE BERABER HALA ŞOKTAYİZ. ALLAH OL DERSE OLUR BUNU BILIYORDUM ZATEN AMA HİÇ ÜMIDIM YOKTU. ŞUNU SÖYLİYCEM HİÇ BİRİNİZ OLMUYOR OLMİYCAK DEMEYİM OLMİYCAK OLSA BENIMKI OLMAZDİ TEK VE HASARLI TÜPÜM VARDİ. ŞUAN DOKTORUMADA COK DUA EDİYORUM. ÖNCE ALLAH SONRA DOKTORUM. DAHA ÇOK YENIYIZ DIŞ GEBELIK RİSKİM YÜKSEK AMA DEGERLERE GÖRE KESİNLEŞECEK İNŞALLAH NORMAL GEBELİKTİR. HEPİNIZ İLGİLENDİNİZ SORDUNUZ DESTEK VERDINİZ ALLAH HEPİNİZDEN RAZİ OLSUN. ALLAH EN KİSA ZAMANDA MİNİK MUCİZELERİMIZİ SAĞLİCAKLA KUCAĞİMİZA ALMAYİ NASİP ETSIN DİYORUM VE BUNU BURAYA BIRAKIYORUMSİZLERI SEVIYORUMM Eki Görüntüle 2572739
Yaaa canım gerçekten çok sevindim Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahKIZLAR UYKU TUTMUYOR AZ ÖNCE KAN TESTINDEN GELDIM. EŞİMLE BERABER HALA ŞOKTAYİZ. ALLAH OL DERSE OLUR BUNU BILIYORDUM ZATEN AMA HİÇ ÜMIDIM YOKTU. ŞUNU SÖYLİYCEM HİÇ BİRİNİZ OLMUYOR OLMİYCAK DEMEYİM OLMİYCAK OLSA BENIMKI OLMAZDİ TEK VE HASARLI TÜPÜM VARDİ. ŞUAN DOKTORUMADA COK DUA EDİYORUM. ÖNCE ALLAH SONRA DOKTORUM. DAHA ÇOK YENIYIZ DIŞ GEBELIK RİSKİM YÜKSEK AMA DEGERLERE GÖRE KESİNLEŞECEK İNŞALLAH NORMAL GEBELİKTİR. HEPİNIZ İLGİLENDİNİZ SORDUNUZ DESTEK VERDINİZ ALLAH HEPİNİZDEN RAZİ OLSUN. ALLAH EN KİSA ZAMANDA MİNİK MUCİZELERİMIZİ SAĞLİCAKLA KUCAĞİMİZA ALMAYİ NASİP ETSIN DİYORUM VE BUNU BURAYA BIRAKIYORUMSİZLERI SEVIYORUMM Eki Görüntüle 2572739
1 saattir ben de ağlıyorum daha yeni sustumCanim burdaki insanlar gebelige hasret sen genesin şükür et haftasını merak etme tabi kadın doğum daha iyi bilir benim acımdan bakınca kadın hamile hafta soruyor bense bütün gece ağlayıp şiş gözlerle uyanmışım lütfen bu tarz şeyler de dikkatli olun
Allah yardımcımız olsun1 saattir ben de ağlıyorum daha yeni sustum
Canim benim hayirli olsun Rabbim ol desin yeter hicbisey engel olamaz saglikla kucagina alirsin insallah❤KIZLAR UYKU TUTMUYOR AZ ÖNCE KAN TESTINDEN GELDIM. EŞİMLE BERABER HALA ŞOKTAYİZ. ALLAH OL DERSE OLUR BUNU BILIYORDUM ZATEN AMA HİÇ ÜMIDIM YOKTU. ŞUNU SÖYLİYCEM HİÇ BİRİNİZ OLMUYOR OLMİYCAK DEMEYİM OLMİYCAK OLSA BENIMKI OLMAZDİ TEK VE HASARLI TÜPÜM VARDİ. ŞUAN DOKTORUMADA COK DUA EDİYORUM. ÖNCE ALLAH SONRA DOKTORUM. DAHA ÇOK YENIYIZ DIŞ GEBELIK RİSKİM YÜKSEK AMA DEGERLERE GÖRE KESİNLEŞECEK İNŞALLAH NORMAL GEBELİKTİR. HEPİNIZ İLGİLENDİNİZ SORDUNUZ DESTEK VERDINİZ ALLAH HEPİNİZDEN RAZİ OLSUN. ALLAH EN KİSA ZAMANDA MİNİK MUCİZELERİMIZİ SAĞLİCAKLA KUCAĞİMİZA ALMAYİ NASİP ETSIN DİYORUM VE BUNU BURAYA BIRAKIYORUMSİZLERI SEVIYORUMM Eki Görüntüle 2572739
Amin canımAllah yardımcımız olsun
Sabir etmek gerek sadece sabirAmin canımçok yoruldum artık
Yap canim bi bakalim pikmi halaO kadar üzüldümki canım anlatamam ya ama içime su serptin çok sağol 3 saattir hiç sıvı almadım testi yapsammı çok daralttı da aynı saatimi beklemeliyim
Gunaydin canimGünaydin nabersiniz kizlar
Insallah belirti ve yerlesme kanamasidir canim adetine kac gun kaldi test yapKızlar benim 8 gun once ovulasyon günümdu catlama gördüm dun ilişki sonrasi pembe akinti geldi bugunde gun icerisinde geldi bi kac damla daha sonra hic gelmedi 1 haftadir kasık agrilarim var belirti mi sizce ya da yerleşme kanamasi olabilir mi
Kuzum benimki kesin değil ama.cok teşekkür ederim kuzum kan verip görmeden bisi demiyemem şimdilik inşallah diğer arkadaşlarınki kesin bence inşallah hepimiz gebis kalırız sağlıkla kucagimiza alırız ❤@MY MIRACLE ve R Rainbow3461
Canlarım sizin adınıza o kadar çok sevindim ki hele sen @MY MIRACLE bak hiç ümidin yoktu ama Allah ol derse önünde hiç bişey duramıyor ayyyyy çok mutlu oldum Sağlıkla gebelikleriniz devam eder inşallah
Canım çok üzgünüm hakkını helal et ama hamilelerinde burada bişeyler sorup bilgi alacagını yada hamilelerin bilgi verebilecegini söylediler o yüzden sakınca görmüyorumCanim burdaki insanlar gebelige hasret sen genesin şükür et haftasını merak etme tabi kadın doğum daha iyi bilir benim acımdan bakınca kadın hamile hafta soruyor bense bütün gece ağlayıp şiş gözlerle uyanmışım lütfen bu tarz şeyler de dikkatli olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?