- 26 Aralık 2019
- 74
- 145
- 8
- 29
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #65.721
Canım bu saydıkların bende de varinşallah hemşireye söyledimde sağdan soldan ortadan iğne batar gibi oluyor arada göbek deliğime iğne batar gibi oluyor dedim dış gebelikte öyle olmaz dedi inşallah değildir. ama hapşurunca yada öksürünce rahim sızlıyor bianda
Ya canım benim çok sevindim çok Allahım saglıkla kucağına almayı nasip etsin insallahamin canım inşallah dış gebelikten korkuyorum inşallah değildir. Allah isteyen herkese nasip etsin
Canım durum buYap canim bi bakalim pikmi hala
1 hafta var daha yumurtlama gununden 14 gun gecince yapiyim dedimInsallah belirti ve yerlesme kanamasidir canim adetine kac gun kaldi test yap
Kuzum burasi hamile ve hamile kalmak isteyenler için biryer ama hassas dönemlerden geçiyoruz bu yüzden bazen alınabiliyoruz kusura bakma bitanem ben rahatsız değilim kimseden tersine seviniyorum gebe gördükçe cikmana gerek benim adıma ❤ben buraya yazarken sordum özellikle nasıl bir yer hamilelerde bulunabiliyormu diye evet cevabını aldım sonradan buraya sadece gebe kalmak isteyenler girebilir diye yazıldıysa ki öyle bi yazıyada denk gelmedim banada söylenmedi bu konuyu açan derseki çık çıkarım yazmam bana farketmez yani
Bugün aldığın bu güzel haber hayırla sonuçlanır inşallah.KIZLAR UYKU TUTMUYOR AZ ÖNCE KAN TESTINDEN GELDIM. EŞİMLE BERABER HALA ŞOKTAYİZ. ALLAH OL DERSE OLUR BUNU BILIYORDUM ZATEN AMA HİÇ ÜMIDIM YOKTU. ŞUNU SÖYLİYCEM HİÇ BİRİNİZ OLMUYOR OLMİYCAK DEMEYİM OLMİYCAK OLSA BENIMKI OLMAZDİ TEK VE HASARLI TÜPÜM VARDİ. ŞUAN DOKTORUMADA COK DUA EDİYORUM. ÖNCE ALLAH SONRA DOKTORUM. DAHA ÇOK YENIYIZ DIŞ GEBELIK RİSKİM YÜKSEK AMA DEGERLERE GÖRE KESİNLEŞECEK İNŞALLAH NORMAL GEBELİKTİR. HEPİNIZ İLGİLENDİNİZ SORDUNUZ DESTEK VERDINİZ ALLAH HEPİNİZDEN RAZİ OLSUN. ALLAH EN KİSA ZAMANDA MİNİK MUCİZELERİMIZİ SAĞLİCAKLA KUCAĞİMİZA ALMAYİ NASİP ETSIN DİYORUM VE BUNU BURAYA BIRAKIYORUMSİZLERI SEVIYORUMM Eki Görüntüle 2572739
Yapmadım kuzum salı kan vericem ozamana akdar bekliycem yapmicam idrara güvenmiyorum pek çizgi cikio adet olanda oldu bende gecen ay aynisini yasadim onda cizgi boyle belli deildi ama yinede güvenmiyorum kuzum insallah vardır hepimiz gebis oluruz kuzum aminnnMY MIRACLE R Rainbow3461 kizlar tekrar test yaptınız mı nasılsınız valla kendim kadar sevindim sizin hamileliginize Allah'ım tamamamina erdirsin inşallah sağlıkla mercimekler güzel annelerine sıkı sıkı tutunsun inşallah
Ya bugün ne kadar güzel haberler alıyoruz çok seviniyorum hepinizin adınaKIZLAR HEPİNİZİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM
Yarın regl günümdü bugün test yapayım dedim ama o kadar umutsuzdum ki, 15 dk sonra baktığımda yine bembeyaz göreceğimi sandım ama pembe çizgiyi gördüm şaka gibi elim ayağım hala titriyor, birazdan kan vermeye gideceğiz, inşallah güzel bir sonuçla size gelirim
Tebrik ederim hayırlı olsun darısı inşallah bizlerin başınaKIZLAR HEPİNİZİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM
Yarın regl günümdü bugün test yapayım dedim ama o kadar umutsuzdum ki, 15 dk sonra baktığımda yine bembeyaz göreceğimi sandım ama pembe çizgiyi gördüm şaka gibi elim ayağım hala titriyor, birazdan kan vermeye gideceğiz, inşallah güzel bir sonuçla size gelirim
Ya bugün ne kadar güzel haberler alıyoruz çok seviniyorum hepinizin adına2020 bize Ugurlu geliyor insallah hepimiz güzel haberler alırız haberdar et bizi
2020 çok güzel gelecek diye hissediyordum gerçekten de öyle olduTebrik ederim hayırlı olsun darısı inşallah bizlerin başına
Allahım bu nasi bir mucize kuzum öyle sevindimki çok şükür ya Allahim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah sağ salim büyüsün gelsin kuzum valla içim pırpır ya ayyyKIZLAR UYKU TUTMUYOR AZ ÖNCE KAN TESTINDEN GELDIM. EŞİMLE BERABER HALA ŞOKTAYİZ. ALLAH OL DERSE OLUR BUNU BILIYORDUM ZATEN AMA HİÇ ÜMIDIM YOKTU. ŞUNU SÖYLİYCEM HİÇ BİRİNİZ OLMUYOR OLMİYCAK DEMEYİM OLMİYCAK OLSA BENIMKI OLMAZDİ TEK VE HASARLI TÜPÜM VARDİ. ŞUAN DOKTORUMADA COK DUA EDİYORUM. ÖNCE ALLAH SONRA DOKTORUM. DAHA ÇOK YENIYIZ DIŞ GEBELIK RİSKİM YÜKSEK AMA DEGERLERE GÖRE KESİNLEŞECEK İNŞALLAH NORMAL GEBELİKTİR. HEPİNIZ İLGİLENDİNİZ SORDUNUZ DESTEK VERDINİZ ALLAH HEPİNİZDEN RAZİ OLSUN. ALLAH EN KİSA ZAMANDA MİNİK MUCİZELERİMIZİ SAĞLİCAKLA KUCAĞİMİZA ALMAYİ NASİP ETSIN DİYORUM VE BUNU BURAYA BIRAKIYORUMSİZLERI SEVIYORUMM Eki Görüntüle 2572739
Darısı basımıza inşallah bize de dua edin2020 çok güzel gelecek diye hissediyordum gerçekten de öyle oldu ❤
Canım benim bekliyoruz heyecanla güzel haberiniKIZLAR HEPİNİZİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM
İnşallah cnm haberlerini bekliyoruzKIZLAR HEPİNİZİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM
Ay Allahım ne güzel bereketli bir ay ya çok sevindim kuzum çok hayırlı olsun sağ salim gelsin kucağına inşallah yaKIZLAR HEPİNİZİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?