Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bu saydıkların bende de var İnşallah bende hamileyimdir ve hayırlı olsun inşallah normal ve sağlıklı bir gebeliktir Allah kucağına almayı nasip etsin kuzum

Kuzum burasi hamile ve hamile kalmak isteyenler için biryer ama hassas dönemlerden geçiyoruz bu yüzden bazen alınabiliyoruz kusura bakma bitanem ben rahatsız değilim kimseden tersine seviniyorum gebe gördükçe cikmana gerek benim adıma ❤

KIZLAR HEPİNİZİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM
Yarın regl günümdü bugün test yapayım dedim ama o kadar umutsuzdum ki, 15 dk sonra baktığımda yine bembeyaz göreceğimi sandım ama pembe çizgiyi gördüm şaka gibi elim ayağım hala titriyor, birazdan kan vermeye gideceğiz, inşallah güzel bir sonuçla size gelirim

Eklentiler

• 8A6E0DB0-0986-43F5-A79F-4D4E96F4C28D.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 88
Bugün aldığın bu güzel haber hayırla sonuçlanır inşallah.

Yapmadım kuzum salı kan vericem ozamana akdar bekliycem yapmicam idrara güvenmiyorum pek çizgi cikio adet olanda oldu bende gecen ay aynisini yasadim onda cizgi boyle belli deildi ama yinede güvenmiyorum kuzum insallah vardır hepimiz gebis oluruz kuzum aminnn
Ben aynı kuzum ağrılar devam kasık falan adet olcak hissi veriyor bana sürekli umarım yanlış hissediyorumdur korku var çok
Sen nasılsın kuzum
Inşallah kuzum Aminnn

Ya bugün ne kadar güzel haberler alıyoruz çok seviniyorum hepinizin adına 2020 bize Ugurlu geliyor insallah hepimiz güzel haberler alırız haberdar et bizi

Tebrik ederim hayırlı olsun darısı inşallah bizlerin başına

Allahım bu nasi bir mucize kuzum öyle sevindimki çok şükür ya Allahim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah sağ salim büyüsün gelsin kuzum valla içim pırpır ya ayyy❤❤

Canım benim bekliyoruz heyecanla güzel haberini

İnşallah cnm haberlerini bekliyoruz

Ay Allahım ne güzel bereketli bir ay ya çok sevindim kuzum çok hayırlı olsun sağ salim gelsin kucağına inşallah ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…