- 13 Kasım 2019
- 637
- 1.361
- 28
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #65.741
Canimmm tebrik ederim bekliyoruz canım kan sonucunu Allah'ım tamamamina erdirsin inşallahKIZLAR HEPİNİZİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM
Yarın regl günümdü bugün test yapayım dedim ama o kadar umutsuzdum ki, 15 dk sonra baktığımda yine bembeyaz göreceğimi sandım ama pembe çizgiyi gördüm şaka gibi elim ayağım hala titriyor, birazdan kan vermeye gideceğiz, inşallah güzel bir sonuçla size gelirim
İçini ferah tut kuzum Allah'ın izniyle bebişin seninleYapmadım kuzum salı kan vericem ozamana akdar bekliycem yapmicam idrara güvenmiyorum pek çizgi cikio adet olanda oldu bende gecen ay aynisini yasadim onda cizgi boyle belli deildi ama yinede güvenmiyorum kuzum insallah vardır hepimiz gebis oluruz kuzum aminnn❤
Ben aynı kuzum ağrılar devam kasık falan adet olcak hissi veriyor bana sürekli umarım yanlış hissediyorumdur korku var çok
Sen nasılsın kuzum
Inşallah kuzum Aminnn❤
Kızları muhtesemsinizzz yaaaa maşallah maşallah güzel haberle g l kuzusmmmKIZLAR HEPİNİZİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM
Yarın regl günümdü bugün test yapayım dedim ama o kadar umutsuzdum ki, 15 dk sonra baktığımda yine bembeyaz göreceğimi sandım ama pembe çizgiyi gördüm şaka gibi elim ayağım hala titriyor, birazdan kan vermeye gideceğiz, inşallah güzel bir sonuçla size gelirim
Yaa tebrik ederimKIZLAR HEPİNİZİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM
Amin canm sen nezaman test yapmayi dusunuyosun burdan haber verelim insallah güzel haberler gelirCanim allah bizim yardımcımız olsun
Inşallah kuzum inşalalh Aminİçini ferah tut kuzum Allah'ın izniyle bebişin seninlegüzel anne
Önünüzdeki ay da bizden gelir mi ki haber
Umutluyum canım bilmiyorum ki inşallah gelirÖnünüzdeki ay da bizden gelir mi ki haber
Hadi insalla kuzumUmutluyum canım bilmiyorum ki inşallah gelir ♥♥
Tekrarlasaydin testin varsa canım sendeInşallah kuzum inşalalh Amin❤
Testi yıkadım dün bu sabahki hali bu ıslakken yırtmışım az c yi
Iyiym kuzum kocisle kahvaltiyaaa geldikkkGunaydin canim ☺ iyi sen nasilsin
Bana acayip umut oldular ya valla ben bu ay baya umutsuzluğa kapılmıştımTetsleri gördükçe nasıl heveslemiyorim ya
Tabiki umut oluyor hadi kız luniss bu ay sıkı çalışalımBana acayip umut oldular ya valla ben bu ay baya umutsuzluğa kapılmıştımBu ay insallah biz de güzel haberler veririz
Hahahah bitti mi senin adet benim bugğn bitti artık pazartesi başlıcam calısmalaraTabiki umut oluyor hadi kız luniss bu ay sıkı çalışalım
Bitti sayılır salı hamama gitcez kuzenlerle aylık toplantımız ondan sonra başlarım bendeHahahah bitti mi senin adet benim bugğn bitti artık pazartesi başlıcam calısmalara
Ama geçen ay her gün degerlendirdim bu ay boşluk bırakarak gidicem öyle olmadıBitti sayılır salı hamama gitcez kuzenlerle aylık toplantımız ondan sonra başlarım bendesen başla kuzum
Uzun zamandır yoktum biraz kafa dinlemek istedim ve sayfaya girdiğim de bu kadar güzel haberler almak beni çok sevindirdiKIZLAR HEPİNİZİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM
Testim yok kuzum evdede deilim eltimdeyim hala akşam gidicem eve salıda kan vericem acele etmim dedim adete 2 gün kala daha net çıkar sonuç diyeTekrarlasaydin testin varsa canım sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?