- 13 Kasım 2019
- 637
- 1.361
- 28
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #65.761
Allah razı olsun kuzummmUzun zamandır yoktum biraz kafa dinlemek istedim ve sayfaya girdiğim de bu kadar güzel haberler almak beni çok sevindirdiBüşra hele de senin gebe kalmana çok sevindim Maşallah hayırlısı ile sonuç çok güzel olacak
Mantıklı ve sağlıklı spremler için bi dolu bir hoş kuzum ovu de yap ben yapıyorum c life kullanıyorum çok heyecanlandımAma geçen ay her gün degerlendirdim bu ay boşluk bırakarak gidicem öyle olmadı
Valla iyi sabrediyorsun kuzumInşallah kuzum inşalalh Amin❤
Testi yıkadım dün bu sabahki hali bu ıslakken yırtmışım az c yi
Söz verdim kendime çiğneyememValla iyi sabrediyorsun kuzumben olsam kaç defa test yapmıştım. Umarım salı günü her şey daha güzel olur
. Ovu yaptığımda demiştin ya kuzu eşinin doğum günüydü temmelri inşallah atarız diye
Yumurtlama devam ediyo kuzumCanım durum bu
Canım benim Allah'ım tamamına erdirsinKIZLAR UYKU TUTMUYOR AZ ÖNCE KAN TESTINDEN GELDIM. EŞİMLE BERABER HALA ŞOKTAYİZ. ALLAH OL DERSE OLUR BUNU BILIYORDUM ZATEN AMA HİÇ ÜMIDIM YOKTU. ŞUNU SÖYLİYCEM HİÇ BİRİNİZ OLMUYOR OLMİYCAK DEMEYİM OLMİYCAK OLSA BENIMKI OLMAZDİ TEK VE HASARLI TÜPÜM VARDİ. ŞUAN DOKTORUMADA COK DUA EDİYORUM. ÖNCE ALLAH SONRA DOKTORUM. DAHA ÇOK YENIYIZ DIŞ GEBELIK RİSKİM YÜKSEK AMA DEGERLERE GÖRE KESİNLEŞECEK İNŞALLAH NORMAL GEBELİKTİR. HEPİNIZ İLGİLENDİNİZ SORDUNUZ DESTEK VERDINİZ ALLAH HEPİNİZDEN RAZİ OLSUN. ALLAH EN KİSA ZAMANDA MİNİK MUCİZELERİMIZİ SAĞLİCAKLA KUCAĞİMİZA ALMAYİ NASİP ETSIN DİYORUM VE BUNU BURAYA BIRAKIYORUMSİZLERI SEVIYORUMM Eki Görüntüle 2572739
Süperrrr bir haber buuu canımmm çok sevindimKIZLAR HEPİNİZİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM
Yarın regl günümdü bugün test yapayım dedim ama o kadar umutsuzdum ki, 15 dk sonra baktığımda yine bembeyaz göreceğimi sandım ama pembe çizgiyi gördüm şaka gibi elim ayağım hala titriyor, birazdan kan vermeye gideceğiz, inşallah güzel bir sonuçla size gelirim
3 ay clife kullandım dinlenme ayında rahım filmi cektirdim gecen ay da filmden dolayı bi ay bekleyin dedi clifedaki kadın. Bu ay geri başlasam mi kı c life a çok kararsız kaldım.. Yarın başlamam gerek karar verirsem napim sence cnm?Tabiki umut oluyor hadi kız luniss bu ay sıkı çalışalım
Bir dolu bir boş yap canımAma geçen ay her gün degerlendirdim bu ay boşluk bırakarak gidicem öyle olmadı
Sen de var kesin var o belirtiler psikolojik olamazdı benceInşallah kuzum inşalalh Amin❤
Testi yıkadım dün bu sabahki hali bu ıslakken yırtmışım az c yi
Ovulasyon testin yokmu? Belki de kaçmazBabamın yanına geldim kız otobüsüm yarın öğlen ce salı gece 3 buçukta eve varcam ALLAH izin verirse
Süpersin gerçektenSöz verdim kendime çiğneyemem
Inşallah kuzum Amin❤
Bu sabah bayram gibi olduKIZLAR HEPİNİZİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM
Yarın regl günümdü bugün test yapayım dedim ama o kadar umutsuzdum ki, 15 dk sonra baktığımda yine bembeyaz göreceğimi sandım ama pembe çizgiyi gördüm şaka gibi elim ayağım hala titriyor, birazdan kan vermeye gideceğiz, inşallah güzel bir sonuçla size gelirim
Ikimizde insallah kuzum
Yani kaçırmadım demi ay iyi yaYumurtlama devam ediyo kuzum
Öyle yapıcam kuzum bu ay cunku eşim de her gün yapınca daha sıvı gibi oluyor dedi bir de öyle deneyelim bakalımBir dolu bir boş yap canım
Hayir canim daha yumurtlama hala catlamamis bugun yarin oburgun degerlendirinYani kaçırmadım demi ay iyi ya
Valla öyle pik günü tam eşimin doğum günü zamanıydı. Ovu yaptığımda demiştin ya kuzu eşinin doğum günüydü temmelri inşallah atarız diyesağlam atmışsınız temeli verdinmi kan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?