Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu sabah bayram gibi oldu okadar mutluyum ki dun gece MY MIRACLE bu sabah sen allahim saglikla gelsin bebisler insallah kuzum

Ikimizde insallah kuzum
Canım Didemimmm seni çok ama çok seviyorum, hep yanyanaydık her şeyimiz hep aynı oldu ben inanıyorum ki seninde çok ama çok yakın bir zamanda olacak hissediyorum

.
Canım benim Allah biliyor yaa öyle sevindim ki sevinçten eşime bile söyledim tebrik et diyo ateşin bosuna değilmiş bak yaa çok mutlu oldum inşallah sağlıkla ilerler inşallah
Busracim canım benim bu haberin sevincimi ikiye katladı vallahi çok sevindim kafanın rahat olması stres yapmaman ise yaramis geçen de dedim içimde bı his hep hamile haberi vereceksin diyordu yanilmadim çok sevindim insallh güzel haberler vermeye devam et sağlıkla ilerlesin inşallah

Ayyy çok güzel çok sevindim ne güzel haberler alıyoruz ya maşallah maşallah inşallah vardır da kucağına almayı nasip etsin

B BUSR4 MY MIRACLE R Rainbow3461
Kızlar hepinize hayırlı Sağlıklı gebelik dönemleri dilerim inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız
hadi şimdi bize belirtileriNizi yazın lütfen bir de çatlamadan kaç gün sonra idrar testi yaptınız ?

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim
R Rainbow3461 kuzummm seni görmedim kendi derdime düştüm sende mi pozitif gördünnnnn

Testere dişli aslan pençesi öneriyorum müthiş hormon dengeliyor

Kuzuuumm inan ben hamileymişim gibi sevindim senin durumuna. Çok çok çok çok çok çok mutlu oldum inşallah normal geceliktir sağlıkla gelsin bebisin hayırlı olsun ❤❤❤❤❤

Busraa cok sevindim canim insallah guzel sonuclarla geliceksin doktordan :) rabbim saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin :)

Evet canım inşallah kan sonuçlarını da aynısını yansıtır

Ooo busra cim sende mi maşallah senle bir 4 uncu gebemizz bende yarın kan vercem çoook sevindim çoook

yaaa çok sevindim haber et mutlaka kan çıkınca. Darısı bize inşallah bu ay haberler pes peşe geliyor

Bu sabah bayram gibi oldu okadar mutluyum ki dun gece MY MIRACLE bu sabah sen allahim saglikla gelsin bebisler insallah kuzum

Ikimizde insallah kuzum
Yaa gerçekten çok sevindimm darısı sana didem cim insalalh sende çift çizgi gorucezzz

Canım öncelikle tebrik ederim. Darısı artık bizlereeAllah saglıkla kucağınıza almayı nasip etsin insallah. Belirtin var mıydı kan sonucun herseyini yaz benı de etiketlemeyi unutma

Ben de bu ay bir dolu bir boş denicem ovulasyon yapmıcam cok yoruldum artık
Kuzum ben de çok ümitsizdiö artık ama baksana herkes nasıl hamile kalıyor rabbim gerçekten doğru zamanı biliyor bize de nasip edicek bu ay bana çok Ümit oldu buradakiler insallah biz de şubatta hayırlı haberler vrşrşz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…