- 24 Ekim 2019
- 7.150
- 12.407
- 163
- 27
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #65.781
Inşallah kuzum ya inşallah AminnnSen de var kesin var o belirtiler psikolojik olamazdı benceÇok mutlu oldum yaaaa maşallaj maşallah
Canım Didemimmm seni çok ama çok seviyorum, hep yanyanaydık her şeyimiz hep aynı oldu ben inanıyorum ki seninde çok ama çok yakın bir zamanda olacak hissediyorumBu sabah bayram gibi olduokadar mutluyum ki dun gece MY MIRACLE bu sabah sen allahim saglikla gelsin bebisler insallah kuzum
Ikimizde insallah kuzum
Bende seni cok seviyorum bitanemCanım Didemimmm seni çok ama çok seviyorum, hep yanyanaydık her şeyimiz hep aynı oldu ben inanıyorum ki seninde çok ama çok yakın bir zamanda olacak hissediyorum ❤
Canım benim Allah biliyor yaa öyle sevindim ki sevinçten eşime bile söyledim tebrik et diyoKIZLAR UYKU TUTMUYOR AZ ÖNCE KAN TESTINDEN GELDIM. EŞİMLE BERABER HALA ŞOKTAYİZ. ALLAH OL DERSE OLUR BUNU BILIYORDUM ZATEN AMA HİÇ ÜMIDIM YOKTU. ŞUNU SÖYLİYCEM HİÇ BİRİNİZ OLMUYOR OLMİYCAK DEMEYİM OLMİYCAK OLSA BENIMKI OLMAZDİ TEK VE HASARLI TÜPÜM VARDİ. ŞUAN DOKTORUMADA COK DUA EDİYORUM. ÖNCE ALLAH SONRA DOKTORUM. DAHA ÇOK YENIYIZ DIŞ GEBELIK RİSKİM YÜKSEK AMA DEGERLERE GÖRE KESİNLEŞECEK İNŞALLAH NORMAL GEBELİKTİR. HEPİNIZ İLGİLENDİNİZ SORDUNUZ DESTEK VERDINİZ ALLAH HEPİNİZDEN RAZİ OLSUN. ALLAH EN KİSA ZAMANDA MİNİK MUCİZELERİMIZİ SAĞLİCAKLA KUCAĞİMİZA ALMAYİ NASİP ETSIN DİYORUM VE BUNU BURAYA BIRAKIYORUMSİZLERI SEVIYORUMM Eki Görüntüle 2572739
Busracim canım benim bu haberin sevincimi ikiye katladı vallahi çok sevindim kafanın rahat olması stres yapmaman ise yaramis geçen de dedim içimde bı his hep hamile haberi vereceksin diyordu yanilmadim çok sevindim insallh güzel haberler vermeye devam et sağlıkla ilerlesin inşallahKIZLAR HEPİNİZİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM
Yarın regl günümdü bugün test yapayım dedim ama o kadar umutsuzdum ki, 15 dk sonra baktığımda yine bembeyaz göreceğimi sandım ama pembe çizgiyi gördüm şaka gibi elim ayağım hala titriyor, birazdan kan vermeye gideceğiz, inşallah güzel bir sonuçla size gelirim
Ayyy çok güzel çok sevindim ne güzel haberler alıyoruz yaKIZLAR HEPİNİZİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM
Yarın regl günümdü bugün test yapayım dedim ama o kadar umutsuzdum ki, 15 dk sonra baktığımda yine bembeyaz göreceğimi sandım ama pembe çizgiyi gördüm şaka gibi elim ayağım hala titriyor, birazdan kan vermeye gideceğiz, inşallah güzel bir sonuçla size gelirim
.
Canım benim Allah biliyor yaa öyle sevindim ki sevinçten eşime bile söyledim tebrik et diyoateşin bosuna değilmiş bak yaa çok mutlu oldum inşallah sağlıkla ilerler inşallah
Busracim canım benim bu haberin sevincimi ikiye katladı vallahi çok sevindim kafanın rahat olması stres yapmaman ise yaramis geçen de dedim içimde bı his hep hamile haberi vereceksin diyordu yanilmadim çok sevindim insallh güzel haberler vermeye devam et sağlıkla ilerlesin inşallah
Kızlar hepinize çok teşekkür ederimB BUSR4MY MIRACLE R Rainbow3461
Kızlar hepinize hayırlı Sağlıklı gebelik dönemleri dilerim inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız
hadi şimdi bize belirtileriNizi yazın lütfen bir de çatlamadan kaç gün sonra idrar testi yaptınız ?
Testere dişli aslan pençesi öneriyorum müthiş hormon dengeliyormerhabaa bende adet.duzensizligi var hormon bozuklugundan tam anlamiyorum bu.durumlardan ama hey ay da kistim oluyo sokturucusuz olamiyorum cocuk istiyoruz vajinismusu yeni yendim ama yinede zorlaniyorum emla krem kullaniyorum yag vs derken oluyor acaba bunlar.etkiler mi doktorlar dogum kontrol veriyo duzene soksun diye.. ovulasyon.aldim bu ay bakalim yumurtlamam oluyor mu bana birseyler soyleyinn neler yapmam lazimm
Kuzuuumm inan ben hamileymişim gibi sevindim senin durumuna. Çok çok çok çok çok çok mutlu oldum inşallah normal geceliktir sağlıkla gelsin bebisin hayırlı olsun ❤❤❤❤❤KIZLAR UYKU TUTMUYOR AZ ÖNCE KAN TESTINDEN GELDIM. EŞİMLE BERABER HALA ŞOKTAYİZ. ALLAH OL DERSE OLUR BUNU BILIYORDUM ZATEN AMA HİÇ ÜMIDIM YOKTU. ŞUNU SÖYLİYCEM HİÇ BİRİNİZ OLMUYOR OLMİYCAK DEMEYİM OLMİYCAK OLSA BENIMKI OLMAZDİ TEK VE HASARLI TÜPÜM VARDİ. ŞUAN DOKTORUMADA COK DUA EDİYORUM. ÖNCE ALLAH SONRA DOKTORUM. DAHA ÇOK YENIYIZ DIŞ GEBELIK RİSKİM YÜKSEK AMA DEGERLERE GÖRE KESİNLEŞECEK İNŞALLAH NORMAL GEBELİKTİR. HEPİNIZ İLGİLENDİNİZ SORDUNUZ DESTEK VERDINİZ ALLAH HEPİNİZDEN RAZİ OLSUN. ALLAH EN KİSA ZAMANDA MİNİK MUCİZELERİMIZİ SAĞLİCAKLA KUCAĞİMİZA ALMAYİ NASİP ETSIN DİYORUM VE BUNU BURAYA BIRAKIYORUMSİZLERI SEVIYORUMM Eki Görüntüle 2572739
Busraa cok sevindim canim insallah guzel sonuclarla geliceksin doktordan :) rabbim saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin :)KIZLAR HEPİNİZİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM
Canım senin pik günün ne zamandı.Kızlar hepinize çok teşekkür ederim
R Rainbow3461 kuzummm seni görmedim kendi derdime düştüm sende mi pozitif gördünnnnn
Ben de bu ay bir dolu bir boş denicem ovulasyon yapmıcam cok yoruldum artıkÖyle yapıcam kuzum bu ay cunku eşim de her gün yapınca daha sıvı gibi oluyor dedi bir de öyle deneyelim bakalım
Evet canım inşallah kan sonuçlarını da aynısını yansıtırKuzum benimki kesin değil ama.cok teşekkür ederim kuzum kan verip görmeden bisi demiyemem şimdilik inşallah diğer arkadaşlarınki kesin bence inşallah hepimiz gebis kalırız sağlıkla kucagimiza alırız ❤
Kuzu sende mi gördün çift çizgi aman Allah ım cok sevindim ya bu ay cok bereketli oldu bizim topikteValla öyle pik günü tam eşimin doğum günü zamanıydı
Kacinci günde yaptın testiTest yaptım hamilelik yok kızlar..
Üstelik ateşimde 36.3 tü bu sabah
Ooo busra cim sende mi maşallah senle bir 4 uncu gebemizz bende yarın kan vercem çoook sevindim çoookKIZLAR HEPİNİZİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM
yaaa çok sevindim haber et mutlaka kan çıkınca. Darısı bize inşallah bu ay haberler pes peşe geliyorKIZLAR HEPİNİZİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM
Yaa gerçekten çok sevindimm darısı sana didem cim insalalh sende çift çizgi gorucezzzBu sabah bayram gibi olduokadar mutluyum ki dun gece MY MIRACLE bu sabah sen allahim saglikla gelsin bebisler insallah kuzum
Ikimizde insallah kuzum
Canım öncelikle tebrik ederim. Darısı artık bizlereeKIZLAR HEPİNİZİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM
Kuzum ben de çok ümitsizdiö artık ama baksana herkes nasıl hamile kalıyor rabbim gerçekten doğru zamanı biliyor bize de nasip edicek bu ay bana çok Ümit oldu buradakiler insallah biz de şubatta hayırlı haberler vrşrşzBen de bu ay bir dolu bir boş denicem ovulasyon yapmıcam cok yoruldum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?