- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #65.801
Ay ben seni gaza getirip getirip uyuyakaldığım için özür dilerim öncelikle canım kuzumama sonunda sonuca ulaştık. Çok şükür Rabbime kalbimi biliyor ya en çok senin kalmanı istiyorum burada tüplerini düşününce, o yüzden çok mutluyum beee oley bee ❤❤
Insallah kuzumYaa gerçekten çok sevindimm darısı sana didem cim insalalh sende çift çizgi gorucezzz
Kuzum bnm bati yeniledinmi
Önemli deil kuzumKızlar hepinize çok teşekkür ederim
R Rainbow3461 kuzummm seni görmedim kendi derdime düştüm sende mi pozitif gördünnnnn
Cok sagol kuzum ben kan vereyim kesin olsun paylasicam sizinle herseyi insallahB BUSR4MY MIRACLE R Rainbow3461
Kızlar hepinize hayırlı Sağlıklı gebelik dönemleri dilerim inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız
hadi şimdi bize belirtileriNizi yazın lütfen bir de çatlamadan kaç gün sonra idrar testi yaptınız ?
Amin kuzum insallahEvet canım inşallah kan sonuçlarını da aynısını yansıtır
İnşallah canımKuzum ben de çok ümitsizdiö artık ama baksana herkes nasıl hamile kalıyor rabbim gerçekten doğru zamanı biliyor bize de nasip edicek bu ay bana çok Ümit oldu buradakiler insallah biz de şubatta hayırlı haberler vrşrşz
Yaaaaaa cok sevindim amaaa
Evet xanim ama salı cikio mus sağlık ocagininAmin kuzum insallah❤ sen pazartesi kan vericeksin dimi
Kuzu benımde iki gündür yükseldi 3 derece falan adeti yüksek atesle mi göreceğim napcamBenim ateş kafayı yedi herhalde düşmüşken tekrar yükselişe geçti
Gözün aydın canım Rabbim sağlıklı hamilelik gecirmeni evladını sağ salim kucağına almayı nasip eylesin değerin kat kat katlansın inşallah Rabbim çok büyük yeterki ol desin Rabbim bizlerede nasip eylesin Amiin❤❤❤❤KIZLAR UYKU TUTMUYOR AZ ÖNCE KAN TESTINDEN GELDIM. EŞİMLE BERABER HALA ŞOKTAYİZ. ALLAH OL DERSE OLUR BUNU BILIYORDUM ZATEN AMA HİÇ ÜMIDIM YOKTU. ŞUNU SÖYLİYCEM HİÇ BİRİNİZ OLMUYOR OLMİYCAK DEMEYİM OLMİYCAK OLSA BENIMKI OLMAZDİ TEK VE HASARLI TÜPÜM VARDİ. ŞUAN DOKTORUMADA COK DUA EDİYORUM. ÖNCE ALLAH SONRA DOKTORUM. DAHA ÇOK YENIYIZ DIŞ GEBELIK RİSKİM YÜKSEK AMA DEGERLERE GÖRE KESİNLEŞECEK İNŞALLAH NORMAL GEBELİKTİR. HEPİNIZ İLGİLENDİNİZ SORDUNUZ DESTEK VERDINİZ ALLAH HEPİNİZDEN RAZİ OLSUN. ALLAH EN KİSA ZAMANDA MİNİK MUCİZELERİMIZİ SAĞLİCAKLA KUCAĞİMİZA ALMAYİ NASİP ETSIN DİYORUM VE BUNU BURAYA BIRAKIYORUMSİZLERI SEVIYORUMM Eki Görüntüle 2572739
Kiz bide baktin senden de aliyoruz guzel bir haberBenim ateş kafayı yedi herhalde düşmüşken tekrar yükselişe geçti
Önemli deil kuzumevet ama emin deilim kuzum kan verince kesin konuşurum ancak inşallah vardır ❤
Şimdi kan verdimmm bekliyorum canlarımmmYaaaaaa cok sevindim amaaaCok sukur Allaha. Darisi size insallah canlarim
Ayy o da bende cesaret edemio ZZ ben pazartesi o da salı günü vercek kan dua edin bize de kızlar
Büşra firsat bulunca yenilicektir kuzumKuzum bnm bati yeniledinmi
Aminnn kuzummYaaaaaa cok sevindim amaaa❤❤❤❤❤ Cok sukur Allaha. Darisi size insallah canlarim
Heyecanla bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?