- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #65.821
Çok teşekkür ederim kuzum aynen öyle pes etmek yok@MY MIRACLE ve B BUSR4 tebrik ederim allah inşallah hayırlısı ile kucaklarınıza almayı nasip etsin bu umutsuz ayımda gerçekten bana da umut oldu ve asla vazgeçmemem gerektiğini anladım
Dualarım sizle olcak kuzumAyy o da bende cesaret edemio ZZ ben pazartesi o da salı günü vercek kan dua edin bize de kızlar
Canım kullan madem bir ay ara vermiştim devamı getir ver siparişini gelsin bence3 ay clife kullandım dinlenme ayında rahım filmi cektirdim gecen ay da filmden dolayı bi ay bekleyin dedi clifedaki kadın. Bu ay geri başlasam mi kı c life a çok kararsız kaldım.. Yarın başlamam gerek karar verirsem napim sence cnm?
Kuzum inşallah güzel haberlerini aliriz çok sevindim adına hayırlı olsun❤❤❤❤
Evet xanim ama salı cikio mus sağlık ocaginin
Saol canim benimÇok teşekkür ederim kuzum aynen öyle pes etmek yok ❤
Dualarım sizle olcak kuzum ❤
Kuzum eşim gelirse giderim suan eltimdeyim olmadi sali vericem bakalim inşallah hayal kırıklığı olmaz
O zaman ole yaparımNetten gorebilirsin canım barkod alırsan
Tamam kuzum hemen yazcamKuzum eşim gelirse giderim suan eltimdeyim olmadi sali vericem bakalim inşallah hayal kırıklığı olmaz
Sonucları yaz kuzum❤
Var canım evde 3 ay kullanıp ara verıldiğinde rahım filmi cektiemiştim.. Ozaman yarın baslayım tekrardanCanım kullan madem bir ay ara vermiştim devamı getir ver siparişini gelsin bence
Yeni mi verdin canim 2 saate anca çıkarTamam kuzum hemen yazcam
Saat kac gibi çıkacakmış canım o zaman gireyim ben deTamam kuzum hemen yazcam
Aynen kuzum 13.40 ta verdim yaklaşık 1-1,5 saate çıkıyor burda daha öncede vermiştimYeni mi verdin canim 2 saate anca çıkar
Kuzum 15 te öğrenmiş olurum büyk ihtimalleSaat kac gibi çıkacakmış canım o zaman gireyim ben de
Yaa BusraaaaKIZLAR HEPİNİZİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM
Yarın regl günümdü bugün test yapayım dedim ama o kadar umutsuzdum ki, 15 dk sonra baktığımda yine bembeyaz göreceğimi sandım ama pembe çizgiyi gördüm şaka gibi elim ayağım hala titriyor, birazdan kan vermeye gideceğiz, inşallah güzel bir sonuçla size gelirim
Hadi inşallah müjdeli haberi bekliyoruz kuzum 2020 uğurlu gelsin hepimizede ❤Kuzum 15 te öğrenmiş olurum büyk ihtimalle
Aynen kuzu az kaldı 4 gün hayrolsunKuzu benımde iki gündür yükseldi 3 derece falan adeti yüksek atesle mi göreceğim napcamseninkine benziyor seninde adete az kaldı sanırım
Ay inşallah kuzu ya kaç ay oldu denemeye başladı iyice umudum azaldı ya olsun artıkKiz bide baktin senden de aliyoruz guzel bir haber
İnşallah kuzum çok korku saldı içime saat yaklaştıkça 45 dk ya kadar çıkar sonuçYaa Busraaaabenide etiketle kan sonucuna canim cok cok sevindim yaaa susam merhaba annecim demis ❤
İnşallah kuzummmHadi inşallah müjdeli haberi bekliyoruz kuzum 2020 uğurlu gelsin hepimizede ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?