- 14 Kasım 2019
- 1.979
- 3.341
- 83
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #65.841
Sanırım var kuzum kan verdim bekliyoruz
Bekliyrouz kuzum heyecanla. Batın geçmiş miydi kuzu seninİnşallah kuzum çok korku saldı içime saat yaklaştıkça 45 dk ya kadar çıkar sonuç
İnşallah kuzummm
Canım bayan arkadaşda kendince haklı bende evladımı kaybettiğim zamanlarda buraya giriyordum düşükle alakalı konular okuyordum ve sayfada çift çizgi çıkmış testlere hamileyim yazılarına rastlayınca kelime yapmıyordum yapamamda öyle bir hakkım yok başlığı okusa zaten ona göre yazacakta neyse Allah herkese hayırlısı neyse onu versinKuzum burasi hamile ve hamile kalmak isteyenler için biryer ama hassas dönemlerden geçiyoruz bu yüzden bazen alınabiliyoruz kusura bakma bitanem ben rahatsız değilim kimseden tersine seviniyorum gebe gördükçe cikmana gerek benim adıma ❤
Ayyy insallah vardir canimmm Allahim hayirlisiyla kucagina almayida nasip etsin insallahSanırım var kuzum kan verdim bekliyoruz
Yarın normalde kuzumBekliyrouz kuzum heyecanla. Batın geçmiş miydi kuzu senin
Hayırlı olsun canımm, ne güzel bir gün bugünKIZLAR HEPİNİZİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM
Yarın regl günümdü bugün test yapayım dedim ama o kadar umutsuzdum ki, 15 dk sonra baktığımda yine bembeyaz göreceğimi sandım ama pembe çizgiyi gördüm şaka gibi elim ayağım hala titriyor, birazdan kan vermeye gideceğiz, inşallah güzel bir sonuçla size gelirim
Detaylı anlatacağım kuzum herkesi etiketleyipAyyy insallah vardir canimmm Allahim hayirlisiyla kucagina almayida nasip etsin insallah
Darisi bizee insallah❤
Bu ay neler yaptiginida anlatirmisin canim
Sagol kuzum tamamBüşra firsat bulunca yenilicektir kuzum
Aminnn kuzumm
Ya kuzumm hayırlı olsunnnKIZLAR HEPİNİZİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM
Yarın regl günümdü bugün test yapayım dedim ama o kadar umutsuzdum ki, 15 dk sonra baktığımda yine bembeyaz göreceğimi sandım ama pembe çizgiyi gördüm şaka gibi elim ayağım hala titriyor, birazdan kan vermeye gideceğiz, inşallah güzel bir sonuçla size gelirim
Amin inşallah kuzummmmHayırlı olsun canımm, ne güzel bir gün bugün ☺ Sağlıcakla al kucağına inşallah☺
Hayir kuzum asil simdi umutlu olmaliaij Herseyin zamani Var insallah seninde zamanindirAy inşallah kuzu ya kaç ay oldu denemeye başladı iyice umudum azaldı ya olsun artık
Ya ne güzel haberler varmış görmemişim yaaa hayırlısı olsun kuzum çok sevindimmKIZLAR UYKU TUTMUYOR AZ ÖNCE KAN TESTINDEN GELDIM. EŞİMLE BERABER HALA ŞOKTAYİZ. ALLAH OL DERSE OLUR BUNU BILIYORDUM ZATEN AMA HİÇ ÜMIDIM YOKTU. ŞUNU SÖYLİYCEM HİÇ BİRİNİZ OLMUYOR OLMİYCAK DEMEYİM OLMİYCAK OLSA BENIMKI OLMAZDİ TEK VE HASARLI TÜPÜM VARDİ. ŞUAN DOKTORUMADA COK DUA EDİYORUM. ÖNCE ALLAH SONRA DOKTORUM. DAHA ÇOK YENIYIZ DIŞ GEBELIK RİSKİM YÜKSEK AMA DEGERLERE GÖRE KESİNLEŞECEK İNŞALLAH NORMAL GEBELİKTİR. HEPİNIZ İLGİLENDİNİZ SORDUNUZ DESTEK VERDINİZ ALLAH HEPİNİZDEN RAZİ OLSUN. ALLAH EN KİSA ZAMANDA MİNİK MUCİZELERİMIZİ SAĞLİCAKLA KUCAĞİMİZA ALMAYİ NASİP ETSIN DİYORUM VE BUNU BURAYA BIRAKIYORUMSİZLERI SEVIYORUMM Eki Görüntüle 2572739
Yaaa çok sevindim güzelim yaa valla çok sevindim tam umudunu kaybetmişken Rabbim nasılda verdi mutlu haberi ee ben diyorum olacak doktorlar da kimmiş diyor bununla daKIZLAR UYKU TUTMUYOR AZ ÖNCE KAN TESTINDEN GELDIM. EŞİMLE BERABER HALA ŞOKTAYİZ. ALLAH OL DERSE OLUR BUNU BILIYORDUM ZATEN AMA HİÇ ÜMIDIM YOKTU. ŞUNU SÖYLİYCEM HİÇ BİRİNİZ OLMUYOR OLMİYCAK DEMEYİM OLMİYCAK OLSA BENIMKI OLMAZDİ TEK VE HASARLI TÜPÜM VARDİ. ŞUAN DOKTORUMADA COK DUA EDİYORUM. ÖNCE ALLAH SONRA DOKTORUM. DAHA ÇOK YENIYIZ DIŞ GEBELIK RİSKİM YÜKSEK AMA DEGERLERE GÖRE KESİNLEŞECEK İNŞALLAH NORMAL GEBELİKTİR. HEPİNIZ İLGİLENDİNİZ SORDUNUZ DESTEK VERDINİZ ALLAH HEPİNİZDEN RAZİ OLSUN. ALLAH EN KİSA ZAMANDA MİNİK MUCİZELERİMIZİ SAĞLİCAKLA KUCAĞİMİZA ALMAYİ NASİP ETSIN DİYORUM VE BUNU BURAYA BIRAKIYORUMSİZLERI SEVIYORUMM Eki Görüntüle 2572739
Kuzum sen de de var , belirtilerin de çoktu çok çok sevindim senin adınaInşallah kuzum inşalalh Amin❤
Testi yıkadım dün bu sabahki hali bu ıslakken yırtmışım az c yi
Ayyy kuzum bnm insallah sende bana guzel bir haber verirsin cook isterim bn adetliyim iste mahvolmus durumdayim Sancidan eabaha kadar uyuyamadim
Ayy tmn canim heyecan doruktaAynen kuzum 13.40 ta verdim yaklaşık 1-1,5 saate çıkıyor burda daha öncede vermiştim
Aynen canim ya da sende biz gibi yap sabah ilk idar lâ ben ole yaptimAynen kuzu az kaldı 4 gün hayrolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?