- 5 Kasım 2019
- 194
- 331
- 53
- 28
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #65.861
Kuzum sen niye kan vermeye gitmiyon sen R Rainbow3461 ilknurr hadi sira sizdee kosun acileeAyy tmn canim heyecan dorukta
Amin kuzum insallah ❤Bence burda herkes hamile kalacak sırasıyla , bu topik uğurlu allahım hepimize nasip etsin inşallaaah
Bu ay bereketli geldi inşallah biz de kan sonucu olumlu olurda sevincimiz tam olur dualarıniz bizimle olsun kızlar
Inşallah canım yaHayir kuzum asil simdi umutlu olmaliaij Herseyin zamani Var insallah seninde zamanindir
Duamizdasiniz kuzum Hadi bize hayirli haberler verin insallahBu ay bereketli geldi inşallah biz de kan sonucu olumlu olurda sevincimiz tam olur dualarıniz bizimle olsun kızlar
İnşallahh kuzum , her yeni hamile haberi bize umut oluyor vallahiAmin kuzum insallah ❤
Yaaa büşümKIZLAR HEPİNİZİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM
Yarın regl günümdü bugün test yapayım dedim ama o kadar umutsuzdum ki, 15 dk sonra baktığımda yine bembeyaz göreceğimi sandım ama pembe çizgiyi gördüm şaka gibi elim ayağım hala titriyor, birazdan kan vermeye gideceğiz, inşallah güzel bir sonuçla size gelirim
İnş canım bnm bütün herkese duacıyımBu ay bereketli geldi inşallah biz de kan sonucu olumlu olurda sevincimiz tam olur dualarıniz bizimle olsun kızlar
Çok sağol kuzum 20 dk kaldı sonuçlara bekliyorum heyecanla hepinizi etiketleyecdğim inşallahYaaa büşümbeni mutlaka etiketle ya cevap çıkınca ayy çok sevindim yemin ederim ya
Hemdr nasil kuzum benim Insallah teker teker alicaz haberlerimiziİnşallahh kuzum , her yeni hamile haberi bize umut oluyor vallahi
Kız senin yerine benim kalbim küt kütÇok sağol kuzum 20 dk kaldı sonuçlara bekliyorum heyecanla hepinizi etiketleyecdğim inşallah
Ku,um heyecandan olsa gerek mesajimi gormedin galiba senin adina cook sevindim Rabbim Size bagislasin evaltlariniziÇok sağol kuzum 20 dk kaldı sonuçlara bekliyorum heyecanla hepinizi etiketleyecdğim inşallah
Beni de etiketleee görmem diye dakka bası buraya giriyorumÇok sağol kuzum 20 dk kaldı sonuçlara bekliyorum heyecanla hepinizi etiketleyecdğim inşallah
Başla kuzum benimde yarın kullanmaya var bir güne yok sipariş verdim bende bugün yarın diye ihmla etmeyelim yıllar geçiyor sonra Allah'ın izniyle güzel haberler alacağımıza inanıyorumVar canım evde 3 ay kullanıp ara verıldiğinde rahım filmi cektiemiştim.. Ozaman yarın baslayım tekrardan
Geçen ay 13.gün yumurtladım bu ay şuan 13.günüm akıntım da var kasıklarımda azcik hissediyorum sızı . bilerek ovulasyon testi kullanmadım bu ay strese girmemek içinOvulasyon testin yokmu? Belki de kaçmaz
İnşallah bu ay faydasını görürüz biz deBaşla kuzum benimde yarın kullanmaya var bir güne yok sipariş verdim bende bugün yarın diye ihmla etmeyelim yıllar geçiyor sonra Allah'ın izniyle güzel haberler alacağımıza inanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?