Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar bugun okadar mutluyumki anlatamam size aldigimiz gebelik haberleri imkansiz benden olmaz diyen arkadasimin gebeligini dun gece 1e kadar bekledim sizin saatle 2 3 felandi herhalde yattigimda.. Büşram bitanem bu topigi onunla birlikde acmaya karar verdik hatta onun fikriydi bugun ondan aldigim bu gusel haber ben konusurdik sira bize nezaman gelicek diye ve cok şükür Büşram gebe kaldi kendime olmus kadar cok sevindim inanin
Ve ben buna okadar cok inaniyorum ki bu topikdeki hepimiz gebe kalicaz burdaki sohbetimiz arkadasligimiz birbirimize olan destegimiz hepimizin kalbi okadar temizki okadar iyizki birbirimize inaniyorum allah bizede en kisa tamanda nasip edicek.. Gönlümde 3 kisi vardi gebe kalmasini cok ama cok istedigim farkli bi bag kurmustum onlarda insallah o 3. Kisidendr en kisa zamamda gebelik haberi alicam buna eminim..
Hepinize cok seviyorum iyiki varsiniz iyiki burda el ele herseyin ustesinden geliyoruz

Ya ne güzel bir yazııı içim ısındı vallahi kuzum

Mesajin cok duugulandirdi beni kuzumm Insallah helinizi cok sevdim Rabbim de sizi sevsin insallah

İnşallah canim benim sırayla herkes hamiel olucak inşallah sonra da hamilelik bilgileri sorna doğum dan sonra derken hiç bağımsız kopma inşallah

İnşallah canim benim sırayla herkes hamiel olucak inşallah sonra da hamilelik bilgileri sorna doğum dan sonra derken hiç bağımsız kopma inşallah
Insallah kuzum kopmasin hepimiz gebeoldugumuzda bile burda destek olalim. Birbirimize bunu cok istiyorum

İçimi ısıttın mesajınla kuzum benim insallah hepimiz burda gebe olduğumuzu duyuralım bebislerle ilgili konuşalım

Ya ne güzel konuştun inşallah canım benim ya inşallah

Amin kuzum olsun suan ben naail bir piskolojideyim bir bilsen ağlıcam millet var tutuyorum kendimi o benle alay eden elimde geldi buraya yanına girmiyorum sinirimden kuduruyorum ağlamak uzereyim öyle kötüyüm şuan biran önce gtmek istiyorum eşimi bekliyorum

Kuzum sen de de var , belirtilerin de çoktu çok çok sevindim senin adına
Çok sağol kuzum insallah Aminnn ❤ rabbim hepimize nasip etsin varsada yoksada şuan çok bunalımdayım gerçekten kendimi biyerden atasım var

Taa ne güzel hepimizin hislerine tercüme olmuşun Allah'ım en kısa zamanda bizede nasip edecek Didem valla ikisinde kendim kalmış kadar sevidnim busraya mu mircleyede okadr sevindim ki Allah kalbimi biliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…