- 10 Ekim 2016
- 6.332
- 14.077
- 198
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #65.881
Canim sende hamile misinSaol kuzum
Ya ne güzel bir yazııı içim ısındı vallahi kuzumKizlar bugun okadar mutluyumki anlatamam sizealdigimiz gebelik haberleri imkansiz benden olmaz diyen arkadasimin gebeligini dun gece 1e kadar bekledim sizin saatle 2 3 felandi herhalde yattigimda.. Büşram bitanem bu topigi onunla birlikde acmaya karar verdik hatta onun fikriydi bugun ondan aldigim bu gusel haber ben konusurdik sira bize nezaman gelicek diye ve cok şükür Büşram gebe kaldi kendime olmus kadar cok sevindim inanin
Ve ben buna okadar cok inaniyorum ki bu topikdeki hepimiz gebe kalicaz burdaki sohbetimiz arkadasligimiz birbirimize olan destegimiz hepimizin kalbi okadar temizki okadar iyizki birbirimize inaniyorum allah bizede en kisa tamanda nasip edicek.. Gönlümde 3 kisi vardi gebe kalmasini cok ama cok istedigim farkli bi bag kurmustum onlarda insallah o 3. Kisidendr en kisa zamamda gebelik haberi alicambuna eminim..
Hepinize cok seviyorum iyiki varsiniz iyiki burda el ele herseyin ustesinden geliyoruz
Sanırım kuzum 4 gün önce test yaptım silik çıktı pazartesi kan vercemCanim sende hamile misin ❤
Mesajin cok duugulandirdi beni kuzumm Insallah helinizi cok sevdim Rabbim de sizi sevsin insallahKizlar bugun okadar mutluyumki anlatamam sizealdigimiz gebelik haberleri imkansiz benden olmaz diyen arkadasimin gebeligini dun gece 1e kadar bekledim sizin saatle 2 3 felandi herhalde yattigimda.. Büşram bitanem bu topigi onunla birlikde acmaya karar verdik hatta onun fikriydi bugun ondan aldigim bu gusel haber ben konusurdik sira bize nezaman gelicek diye ve cok şükür Büşram gebe kaldi kendime olmus kadar cok sevindim inanin
Ve ben buna okadar cok inaniyorum ki bu topikdeki hepimiz gebe kalicaz burdaki sohbetimiz arkadasligimiz birbirimize olan destegimiz hepimizin kalbi okadar temizki okadar iyizki birbirimize inaniyorum allah bizede en kisa tamanda nasip edicek.. Gönlümde 3 kisi vardi gebe kalmasini cok ama cok istedigim farkli bi bag kurmustum onlarda insallah o 3. Kisidendr en kisa zamamda gebelik haberi alicambuna eminim..
Hepinize cok seviyorum iyiki varsiniz iyiki burda el ele herseyin ustesinden geliyoruz
Ne bitmez süre imiş biz öldük burda meraktan seni tahmin edemiyorum bileÇok sağol kuzum 20 dk kaldı sonuçlara bekliyorum heyecanla hepinizi etiketleyecdğim inşallah
İnşallah canim benim sırayla herkes hamiel olucak inşallah sonra da hamilelik bilgileri sorna doğum dan sonra derken hiç bağımsız kopma inşallahKizlar bugun okadar mutluyumki anlatamam sizealdigimiz gebelik haberleri imkansiz benden olmaz diyen arkadasimin gebeligini dun gece 1e kadar bekledim sizin saatle 2 3 felandi herhalde yattigimda.. Büşram bitanem bu topigi onunla birlikde acmaya karar verdik hatta onun fikriydi bugun ondan aldigim bu gusel haber ben konusurdik sira bize nezaman gelicek diye ve cok şükür Büşram gebe kaldi kendime olmus kadar cok sevindim inanin ❤
Hepinize cok seviyorum iyiki varsiniz iyiki burda el ele herseyin ustesinden geliyoruz ❤
Sanırım kuzum 4 gün önce test yaptım silik çıktı pazartesi kan vercem
Insallah kuzum kopmasin hepimiz gebeoldugumuzda bile burda destek olalim. Birbirimize bunu cok istiyorumİnşallah canim benim sırayla herkes hamiel olucak inşallah sonra da hamilelik bilgileri sorna doğum dan sonra derken hiç bağımsız kopma inşallah
İçimi ısıttın mesajınla kuzum benim insallah hepimiz burda gebe olduğumuzu duyuralım bebislerle ilgili konuşalımKizlar bugun okadar mutluyumki anlatamam sizealdigimiz gebelik haberleri imkansiz benden olmaz diyen arkadasimin gebeligini dun gece 1e kadar bekledim sizin saatle 2 3 felandi herhalde yattigimda.. Büşram bitanem bu topigi onunla birlikde acmaya karar verdik hatta onun fikriydi bugun ondan aldigim bu gusel haber ben konusurdik sira bize nezaman gelicek diye ve cok şükür Büşram gebe kaldi kendime olmus kadar cok sevindim inanin ❤
Hepinize cok seviyorum iyiki varsiniz iyiki burda el ele herseyin ustesinden geliyoruz ❤
Ya ne güzel konuştun inşallah canım benim ya inşallahKizlar bugun okadar mutluyumki anlatamam sizealdigimiz gebelik haberleri imkansiz benden olmaz diyen arkadasimin gebeligini dun gece 1e kadar bekledim sizin saatle 2 3 felandi herhalde yattigimda.. Büşram bitanem bu topigi onunla birlikde acmaya karar verdik hatta onun fikriydi bugun ondan aldigim bu gusel haber ben konusurdik sira bize nezaman gelicek diye ve cok şükür Büşram gebe kaldi kendime olmus kadar cok sevindim inanin ❤
Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla ilerlesin inşAllahKızlar şajım çok az eve gidince herkesi etiketleyeğim 56,3 çıktı
Hayirli olsun kuzum benim Insallah cok guzel ilerlerKızlar şajım çok az eve gidince herkesi etiketleyeğim 56,3 çıktı
Ay çok şükür oleyyy saglıkla ilerledin canım benimmmKızlar şajım çok az eve gidince herkesi etiketleyeğim 56,3 çıktı
maşallah kuzumm , sağlıcakla al kucağıma inşallahhhKızlar şajım çok az eve gidince herkesi etiketleyeğim 56,3 çıktı
Amin kuzum olsun suan ben naail bir piskolojideyim bir bilsen ağlıcam millet var tutuyorum kendimi o benle alay eden elimde geldi buraya yanına girmiyorum sinirimden kuduruyorum ağlamak uzereyim öyle kötüyüm şuan biran önce gtmek istiyorum eşimi bekliyorumCanım bayan arkadaşda kendince haklı bende evladımı kaybettiğim zamanlarda buraya giriyordum düşükle alakalı konular okuyordum ve sayfada çift çizgi çıkmış testlere hamileyim yazılarına rastlayınca kelime yapmıyordum yapamamda öyle bir hakkım yok başlığı okusa zaten ona göre yazacakta neyse Allah herkese hayırlısı neyse onu versin
cok sveindim hayırlı olsunKızlar şajım çok az eve gidince herkesi etiketleyeğim 56,3 çıktı
Çok sağol kuzum insallah AminnnKuzum sen de de var , belirtilerin de çoktu çok çok sevindim senin adına
Taa ne güzel hepimizin hislerine tercüme olmuşun Allah'ım en kısa zamanda bizede nasip edecek Didem valla ikisinde kendim kalmış kadar sevidnim busraya mu mircleyede okadr sevindim ki Allah kalbimi biliyorKizlar bugun okadar mutluyumki anlatamam sizealdigimiz gebelik haberleri imkansiz benden olmaz diyen arkadasimin gebeligini dun gece 1e kadar bekledim sizin saatle 2 3 felandi herhalde yattigimda.. Büşram bitanem bu topigi onunla birlikde acmaya karar verdik hatta onun fikriydi bugun ondan aldigim bu gusel haber ben konusurdik sira bize nezaman gelicek diye ve cok şükür Büşram gebe kaldi kendime olmus kadar cok sevindim inanin ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?