Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kuzum böyle adet olcak gibi sızı vardı 3 gündür ama peçeye bakıyordum yok
ama yerleşme kanaması vs hiç olmadı
bide sağdan yumurtladım ya bu ay sağ kasığım sancıyordu
Benimde dun basladi sag kasigim sancimaya bugun daha yogunlasti ama hafif yani

Evettt güzellikler sizler benim arkadaşım kardeşim ablalarım oldunuz herşeyi sizlere sorup kimi zaman aydınlanıp rahatlıyorum , görünmez kahramanlarım sizler kadar aktif giremesem de herşeyi okuyorum . Başta hepinize cooookk ama çok teşekkür ederim 24 yaşındayım ve burda hepimizin ortak bı gayesi var hepimiz yoldaşız Rabbim hepimize hayırlı mutlu gebe haberleri versin inşallah ve güzel anne adaylarımız MY MIRACLE B BUSR4 R Rainbow3461 ve Eylul nurchun @Ipek8006 ve daha etiketlemeyi unuttuğum güzel bayanlar hepinize çok teşekkür ederim darısı bizlere inşallah. Bu topik sayesinde bildiğim ve öğrendiklerim oldu ve en önemlisi böyle bir platformda öylesine içten güzel yürekli insanlarla tanışmak ayrıca mutlu etti beni . Hepinizi öpüyorum ,

İnşallah kuzum benim

Sende kuzum sizi çok seviyorum gerçekten iyiki varsiniz hepiniz aynen öyle kuzum Rabbim hepimize nasip etsin gebe kalıp sağlıkla dünyaya getirmeyi inşallah ❤ sağol kuzum Allah ragzi olsun insallah ❤ bende öptüm ❤

Bende 31 aralıkta yapmıştım negatifti kuzum 5 gün sonrası pozitif çıktı bak
Ay umut oldun bana kuzum yaa bende 31 aralıkta yapmistim. Ben bu ay catlatma iğnesi oldum bide bebisin tutunması icin bi hap verdi gebelik olursa bebiş düşmesin diyeymis ama gebelik olmazsa ilaç bitince 3-5 gün içinde düzenli adet oluyormuşsun ilaç biteli 8 gün oldu hala gelen giden yok test yapmaya korkuyorum çok akintim var dakka bir tuvaletteyim her akıntıyı adet sanıyorum ne yapacagimi sasirdim

Kat kat katlansın in şa Allah kuzum

Bizim de doktor ilişkiye izin verdi 13 19 gün aralığında her gün yaptık en sonuncuda ilişki bittikten sonra o kadar kötü sancı girdi ki rahmime ağrı kesici bile almayı düşündüm ama sıktım dişimi resmen kımıldayamıyodum ama tedaviden sonra hiç yumurtlama sancısı çekmemiştim bitek 12ci günde çok yoğun yapışkan akıntım olmuştu o kadar cuma günü test yapıcam bakalım ne çıkacak heyecanlıyım ben de

Canım benim çok mutlu oldum Allahım diğer kızlara da nasip etsin inşallah
Kuzum sana ne sorcam kasik agrin oluyir mu senin daha dogrusu hem kasik hem karnım agrioo bide baş dönmem var başka da bişey im yok korkuom uaa adet gelir dje tmm testim silik ama

Bu arada @Ipek8006 ve nurchun kızlar bu insülin için içtiğiniz ilaçta ilk gelen adetiniz farklı miydi benim adetim çok tuhaf
Kuzum ben dış gebelik gecirdigim için benim adet düzeni 6 aydır yerine oturamadı. O yüzden ilaçla alakası var mıdır hiç bilmiyorum. Yanlış bilgi vermek istemem canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…