- 2 Kasım 2019
- 2.512
- 7.519
- 78
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #66.101
Teşekkür ederim canım benim ki pazartesi kan testin den sonra netleşecek 4 gün önce silik çizgi cikti bakalım Allahım inşallah bebisim vardır insalalhEvettt güzelliklersizler benim arkadaşım kardeşim ablalarım oldunuz herşeyi sizlere sorup kimi zaman aydınlanıp rahatlıyorum , görünmez kahramanlarım ♥ sizler kadar aktif giremesem de herşeyi okuyorum . Başta hepinize cooookk ama çok teşekkür ederim 24 yaşındayım ve burda hepimizin ortak bı gayesi var hepimiz yoldaşız Rabbim hepimize hayırlı mutlu gebe haberleri versin inşallah ve güzel anne adaylarımız MY MIRACLE B BUSR4 R Rainbow3461 ve (bacım senin adını bulamadım ) hepinizi coook tebrik ederim kendim olmuş kadar sevindim yemin ederim . Benle sohbet eden ve sorularıma içtenlikle cevap veren başta [USER=958559]@D1DEM @nurchun @Ipek8006 ve daha etiketlemeyi unuttuğum güzel bayanlar hepinize çok teşekkür ederim darısı bizlere inşallah. Bu topik sayesinde bildiğim ve öğrendiklerim oldu ve en önemlisi böyle bir platformda öylesine içten güzel yürekli insanlarla tanışmak ayrıca mutlu etti beni .♥ Hepinizi öpüyorum ,
Kola falan çok mu içtin acaba kola kabızlık yapıyorNe bilim. Kuzumben circir olurum da kabiz kolay kolay olmam mahvoldum ha bire kaysi yiorum
Kuzum kabızlık ta bi belirtiKiz ben kabiz oldum ondandir bence kayisi yemeden lavaboya cikamiyom resmen 1 haftadir
Senin bu saydıkların burdaki çoğu gebede oldu kuzum belirti olarak, tekrar test yapsanaAy umut oldun bana kuzum yaa bende 31 aralıkta yapmistim. Ben bu ay catlatma iğnesi oldum bide bebisin tutunması icin bi hap verdi gebelik olursa bebiş düşmesin diyeymis ama gebelik olmazsa ilaç bitince 3-5 gün içinde düzenli adet oluyormuşsun ilaç biteli 8 gün oldu hala gelen giden yok test yapmaya korkuyorum çok akintim var dakka bir tuvaletteyim her akıntıyı adet sanıyorum ne yapacagimi sasirdim
İnşallah kuzumKat kat katlansın in şa Allah kuzum
Ayyy inşallahTeşekkür ederim canım benim ki pazartesi kan testin den sonra netleşecek 4 gün önce silik çizgi cikti bakalım Allahım inşallah bebisim vardır insalalhDarısı isteyen herkese inşallah Allahım herkese bu duyguyu yaşatsin
Oyle yaptim gitti kuzum gormedin yuzunu cok sukur oda yuzu yoktu gelemedi yanıma çok şükür kurtuldum muhattap olmadan Allaha havale ettim ben hic birsey demiyorum belada okimicam Rabbim en iyisini bilirYa nasıl öyle bir laf eder , edepsizlik yapmış cahilce konuşmuş sıkma canını üzülme şakın insan nasıl ağzına alabilir öyle bir sözü aklım almıyor allah ıslah etsin kuzum görmezden gel
Boşver canim en güzeli Allaha havale etmekOyle yaptim gitti kuzum gormedin yuzunu cok sukur oda yuzu yoktu gelemedi yanıma çok şükür kurtuldum muhattap olmadan Allaha havale ettim ben hic birsey demiyorum belada okimicam Rabbim en iyisini bilir❤
Kayisiyi direk yiyom kuzum ise yariyo odaKayısı çayı iç kuzum sallama cayları da oluyor onların iyi gelir inşallah
Yok kuzum her zamanki beslenmem isteKola falan çok mu içtin acaba kola kabızlık yapıyor
Yaw he heKuzum kabızlık ta bi belirti
Çok teşekkür ederim kuzummmB BUSR4 R Rainbow3461eylul801 MY MIRACLE hepinizin adına çok çok sevindim canlarım gözünüz aydın olsun hayırlı olsun allahım hayırlısı ile kucağıniza almayı nasip etsin değerleriniz kat kat artsın sağlıklı bir şekilde hamilelik geçirmeyi nasip etsin rabbim öpüyorum sizi tekrardan tebrik ediyorum ❤❤❤❤güzel anneler
Teşekkür ederim canim benim Allahın izniyle inşallah Size de nasip olsn bu duygu Allahım isteyen herkese nasip etsinB BUSR4 R Rainbow3461eylul801 MY MIRACLE hepinizin adına çok çok sevindim canlarım gözünüz aydın olsun hayırlı olsun allahım hayırlısı ile kucağıniza almayı nasip etsin değerleriniz kat kat artsın sağlıklı bir şekilde hamilelik geçirmeyi nasip etsin rabbim öpüyorum sizi tekrardan tebrik ediyorum ❤❤❤❤güzel anneler
Coksagol kuzum benim ben salı kan vericem ozaman netlesecek yazicam size kesin var diye şuan kesin konuşmuyorum inşallah vardır dua edin bana bende size inşallahB BUSR4 R Rainbow3461eylul801 MY MIRACLE hepinizin adına çok çok sevindim canlarım gözünüz aydın olsun hayırlı olsun allahım hayırlısı ile kucağıniza almayı nasip etsin değerleriniz kat kat artsın sağlıklı bir şekilde hamilelik geçirmeyi nasip etsin rabbim öpüyorum sizi tekrardan tebrik ediyorum ❤❤❤❤güzel anneler
Bak görürsün kuzumKayisiyi direk yiyom kuzum ise yariyo oda
Yok kuzum her zamanki beslenmem iste
Yaw he hebende deiln
Inş bu hafta sonu da ben veririm güzel haber bizede dua edin kizlarÇok teşekkür ederim kuzummm
Aynen öyle kuzumBoşver canim en güzeli Allaha havale etmek
Son 5 kaldiBak görürsün kuzum
Inş kuzum vardır senle belirtilerimiz aynı bende hafta sonu vericem test inş hayırlı haber veririzCoksagol kuzum benim ben salı kan vericem ozaman netlesecek yazicam size kesin var diye şuan kesin konuşmuyorum inşallah vardır dua edin bana bende size inşallah❤❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?