Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkür ederim canım benim ki pazartesi kan testin den sonra netleşecek 4 gün önce silik çizgi cikti bakalım Allahım inşallah bebisim vardır insalalh Darısı isteyen herkese inşallah Allahım herkese bu duyguyu yaşatsin

Senin bu saydıkların burdaki çoğu gebede oldu kuzum belirti olarak, tekrar test yapsana
Kat kat katlansın in şa Allah kuzum
İnşallah kuzum

Oyle yaptim gitti kuzum gormedin yuzunu cok sukur oda yuzu yoktu gelemedi yanıma çok şükür kurtuldum muhattap olmadan Allaha havale ettim ben hic birsey demiyorum belada okimicam Rabbim en iyisini bilir

B BUSR4 R Rainbow3461 eylul801 MY MIRACLE hepinizin adına çok çok sevindim canlarım gözünüz aydın olsun hayırlı olsun allahım hayırlısı ile kucağıniza almayı nasip etsin değerleriniz kat kat artsın sağlıklı bir şekilde hamilelik geçirmeyi nasip etsin rabbim öpüyorum sizi tekrardan tebrik ediyorum ❤❤❤❤güzel anneler

Kızlar gebeliginde peynir süt kesiği tarzı akıntı yaşayan varmı böyle sulu ve sümük gibi beyaz

Oyle yaptim gitti kuzum gormedin yuzunu cok sukur oda yuzu yoktu gelemedi yanıma çok şükür kurtuldum muhattap olmadan Allaha havale ettim ben hic birsey demiyorum belada okimicam Rabbim en iyisini bilir
Boşver canim en güzeli Allaha havale etmek

Çok teşekkür ederim kuzummm

Teşekkür ederim canim benim Allahın izniyle inşallah Size de nasip olsn bu duygu Allahım isteyen herkese nasip etsin

Coksagol kuzum benim ben salı kan vericem ozaman netlesecek yazicam size kesin var diye şuan kesin konuşmuyorum inşallah vardır dua edin bana bende size inşallah ❤❤❤

Coksagol kuzum benim ben salı kan vericem ozaman netlesecek yazicam size kesin var diye şuan kesin konuşmuyorum inşallah vardır dua edin bana bende size inşallah ❤❤❤
Inş kuzum vardır senle belirtilerimiz aynı bende hafta sonu vericem test inş hayırlı haber veririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…